2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
زینب جون اگر خدا بخواد قراره پس فردا برم دکتر که وارد سیکل بشم،دوتا سوال دارم،اول اینکه روغن مالی شک ...

پس با همیم ایشالله،منم فردا باید برم مرکز ک سونو بشم اگه کیست نداشته باشم ک ایشالله ندارم بهم دارو میدن.خدا کنه داروهام شروع شه ، من هم ذخیرم پایینه هم شوهرم اسپرم ضعیف داره، من ب خودم یک ماه خیلی تغذیه ای رسیدم ایشالله ک جفتمون با خبرای ۷وب بیایم. اومدی خبر بدی لطفا منشن کن منو عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گل کیا هیستروسکپی انجام دادن؟ روزچندم سیکل انجام دادین؟ جراحی شدین؟ چندروزه خوب شدین؟؟؟ ا ...

هیسترو دو شکلِ

یکی با بیهوشی سبک مثل خواب عمیق که هیچی نمیفهمی و بعدش هم مثل دوران پریودی کمی درد تو ناحیه شکم داری و دو سه روز لک بینی 

کار هم میتونی انجام بدی ولی سنگین بلند نکن 

یه جور دیگه هم داریم که بدون بیهوشی هست و میگن دردناکِ و اصلا توصیه نمیشه.

سختی ش هم بستگی داره که موقع عمل مثلا پولیپ داری بردارن یا فیبرم رو خارج کنن وگرنه برسی و خراش هیچ جای نگرانی نداره (با بیهوشی )

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها فردا باید برم سونو روز اول پریود ک وضعبت تخمدان و تخمکامو ببینن تو مرکز، برام دعا کنید ک وضعیتم خوب باشه و داروهامو بهم بگن ک شروع کنم

چون ااااااگه خدا بخواد با شروع پریودی این ماهم انتقال بدمو بگیره زایمانم میوفته خرداد. ک خم من خردادیم هم شوهرم. خیلی ب دعاتون احتیاج دارم . تروخدا برام دعا کنید ک فردا همه چی اوکی باشه و داروهام شروع بشه

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
مگه پولیپ تو پاپ اسمیر معلوم میشه؟ توی عکس رنگی نداشتی؟

چرا عکس رنگی داشتم مشکلی نبود.نمیدونم اینجا بالای برگه جواب پام اسمیر نوشته normal discharge polyp cervicitis erosion.

نمیدونم این جمله یعنی چی.اون کلمه polyp مگه همون پولیپ نیست که بچه ها میگن؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

خانما من هفته بعد انتقال جنين دارم شروع كردم به خوردن نشاسته و شير سويا و لوبيا سبز عسل و داريجين و سياهدانه تركيبشون هر روز يه تخم مرغ اب پز  با هم و پياده روى از اين كارا خواستم ببينم اين كارا كه انجام ميدم خوبه يعنى در واقع اين مواد غذايي خوب هستن؟؟؟چيز ديگه اى اگه كسى ميدونه ميشه بگه

لتروزول هم چون داروی کم تهاجمی هست برای بدنی که شوک شده خوب جواب میده من هم داشتم تو ۲تا از پانکچره ...

ممنون عزیزم من همیشه از حرفهای شما توی تاپیک بهره و آرامش گرفتم ،من احساس میکنم با لتروزول چون تخمدانم فعال میشه بازم کلی تخمک تولید میکنم و این موضوع آزارم میده 😩ویتامین سی سه روز درهفته خوبه استفاده کنم؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊