2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046955 بازدید | 684566 پست
بچه ها سپتوم واژن چیه؟ ایا خطرناکه؟

میگن باعث سقط میشه حتی یکی از بچه ها میگفت سپتوم داشته انتقال داده نشد بعد از هیسترو و رداشتن سپتوم انتقال داد و مثبت شد ولی برا من ک اینجوری نبود

آخه مثلا ویتامین ای 400 رو نمیشه روزانه خورد، هر 5 روز یک بار باید بخورن  ویتامین سی هم 1000 ز ...

آها پس همینجوری که گفتی می خوریم،هفته ای یدونه😩

نمی دونم چرا مثلا انقد دوز بالا خریده فک کنم خواسته مثلا حسابی تقویت بشیم که از اونورِ بوم افتادیم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گل کیا هیستروسکپی انجام دادن؟ روزچندم سیکل انجام دادین؟ جراحی شدین؟ چندروزه خوب شدین؟؟؟ ا ...

منروز دوم بلند شدم جراحی با بیهوشی ولی نیاز به استراحت نداره کار سنگین نکن تا چند روز بعدش هم لک بینی داری

آخه مثلا ویتامین ای 400 رو نمیشه روزانه خورد، هر 5 روز یک بار باید بخورن  ویتامین سی هم 1000 ز ...

ولی شوهر من ویتامین. ای ۴۰۰ میخوره روزانه،یعنی زیاده عزیزم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم از توصیه هات ظاهرا سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی در ضمیرناخودآگاهم میدونم دچار تشویشم ...

لتروزول هم چون داروی کم تهاجمی هست برای بدنی که شوک شده خوب جواب میده

من هم داشتم تو ۲تا از پانکچرهام لتروزول مصرف کردم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ممنون عزیزم از توصیه هات ظاهرا سعی میکنم استرس نداشته باشم ولی در ضمیرناخودآگاهم میدونم دچار تشویشم ...

لوبیا سبز ، کلم ها (همه شون) ، ماهی و بِه رو حسابی مصرف کن

نه یک هفته ، یک ماه

دو ، سه ماه سیستم بدنت رو تغییر مثبت بده ببین چه جوابی میگیری.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من اولین باره شنیدم ولی گویا بقایای تخلیه نشده رحم از دوران جنینی هست و با هیستروسکوپی برداشته میشه ...

اخه اینی ک تو اینترنت نوشته مربوط ب رحمه

ب من گفتن سپتوم واژینال

...
شما هم دارین؟ مگه همون سپتوم رحمه؟ واژن فرق نداره؟

بله سپتوم رحم من داشتم هیسترو کردم برداشتنش سال ۹۳ دکتر عارفی هیسترو کرد متوجه نشد پارسال دکتر مددی هیسترو کرد و گفت سپتوم داشتی