2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام دوستان من هفته گذشته انتقال داشتم که رفتم تهران قبل از انتقال سونو دادم گفتن رحمت نازک و کنسل ب ...

عزیزم چه قدر سخت 

گلم پنتوکسی فیلین هم دادن به شما؟ 

طب سوزنی، طب سنتی یا فیزیوتراپی رحم رو تا حالا انجام دادین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم اینجا اغلب هر کی مثبت میشه خیلی نت نمیاد واسه همین هر کس نتیجه نگرفته بیشتر به چشم میاد و گرن ...

زینب جون اگر خدا بخواد قراره پس فردا برم دکتر که وارد سیکل بشم،دوتا سوال دارم،اول اینکه روغن مالی شکم در ایام قاعدگی اشکالی نداره اصلا تاثیری داره؟و سوال دوم اینکه چی بخورم که روی کیفیت و سایز فولیکولها تاثیر داشته باشه؟من ذخیره ام کمه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بچه ها راستي كسي پيش نصر با كوهسار نبوي سونو شده؟ بيشعور مطلق  حرف زدن بد  همش فازمنفي& ...

عزیزم اگر این همه انرژی منفی داده حتما پیش یه نفر دیگه سونو و ویزیت شد چون اصلا علمی صحبت نکردن با شما

اره برنامم همينه  يك سوالي مشا تجربه براي مورفو صفر داريد؟ چه ميكنند براي اين مورفو؟ دارو ميدن ...

گلم مورفو 0،معنیش این نیست مثل ریاضی صفر مطلق باشه از یه حدی پایین تر میگن مورفولوژی اسپرم ها 0 هست

به دارو که خیلی جواب نمیده ولی نباید تقویت کردن رو کنار گذاشت 

از اون مهمتر خنک نگه داشتن بیضه ها ست

بعدم کی گفته شن شما بالاست!!! 

خب اگر قرار بود مورفو خوب باشه و سن زیر 25 سال که دیگه طبیعی باردار میشدی چه نیازی بود به آی وی اف

گلم مورفو 0،معنیش این نیست مثل ریاضی صفر مطلق باشه از یه حدی پایین تر میگن مورفولوژی اسپرم ها 0 هست ...

چي بگم بخدا ديگه بريدم از هرچي درمانه نميدونم

شوهرم واريكوسل داره اما دكتر ميگه 50 درصد ممكنه بعداز عمل بدترم بشه انتخاب با خودتون!!! ماهم فعلا تصميم گرفتيم عمل نكنيم ولي همش فكر ميكنم خب شايد 50 درصد بهتر بشه

عزیزم چه قدر سخت  گلم پنتوکسی فیلین هم دادن به شما؟  طب سوزنی، طب سنتی یا فیزیوتراپی رحم ...

بله پنتوکسی داشتم ، طب سنتی یکی دوسال پیش شوهرم میرفت ، ولی طب سوزنی و فیزیوتراپی رحم انجام ندادم نمیدونم تاثیرداره یا نه؟؟ توی دلم انگار رخت میشورن هرچی بیشتر تلاش میکنم بیشتر به در بسته میخورم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم اگر این همه انرژی منفی داده حتما پیش یه نفر دیگه سونو و ویزیت شد چون اصلا علمی صحبت نکردن با ش ...

اره خيلي تجربه بدي بود حتما اينبار برم ميگم منو پيش يك دستيار ديگش بفرسته

بله پنتوکسی داشتم ، طب سنتی یکی دوسال پیش شوهرم میرفت ، ولی طب سوزنی و فیزیوتراپی رحم انجام ندادم نم ...

پنتوكسي فيلين ميخورد همسرت حالش بد نميشد؟ اينم بدبختي جديد منه همسرم ميخوره داغونه هش تو دستشويي داره بالا مياره لرز شديد و... ديگه گفتيم نخوره تا فردا باز بريم دكتر بپرسيم

پنتوكسي فيلين ميخورد همسرت حالش بد نميشد؟ اينم بدبختي جديد منه همسرم ميخوره داغونه هش تو دستشويي دار ...

گلم حدود دوسال پیش پنتوکسی شوهرم واسه تحرک اسپرم میخورد که بی نتیجه بود و اخرش ای وی اف کردیم ، خودمم این ماه خوردم مشکلی نداشتم شاید بهش نمیسازه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
زینب جون اگر خدا بخواد قراره پس فردا برم دکتر که وارد سیکل بشم،دوتا سوال دارم،اول اینکه روغن مالی شک ...

به سلامتی عزیزم، خیلی هم عالی

در مورد روغن مالی تو پریود چیزی نشنیدم ولی اگر پرولاکتین بالا یا لب مرزی داری دنبال سیاه دانه و روغنش نرو، روغن دیگه ایی بزن برای خون رسانی

اما وقتی داروهای تحریک تخمدان شروع میشه خیلی دستکاری کردن اون نواحی به صلاح نیست 

واسه کیفیت من ژل رويال اصل از کندو دار گرفتم هر روز به خودم و همسرم میدادم یه کوچولو

نیمرو با تخم مرغ محلی و روغن زیتون و سه تا خرما و یک پیاز کوچیک دو بار درهفته هر دو نفرتون بخورید

تا قبل از داروهای تحریک تخمدان هفته ایی دو بار غذای نخود دار مثل فلافل و آبگوشت یا آب نخود مصرف کنین

بعد از ‌‌روع داروها به همسرت فقط بده چون نخود برای باروری عالی هست ولی خب نفاخه و خودت اذیت می‌شی

میوه و آب میوه فراوون، پیاده روی، و مصرف مایعات واسه هردوتون عالیه

واسه خودت قرص اوابوست اگر دکترت بده هم خیلی خوبه

برای همسرت ویتامین سی 250 و ای 100 روزانه عالی هست، ولمن هم اگر دکترشون بده در کنار اون دوتا خوبه

باز دوستان هم میان میگن چی خوبه واسه ذخیره پایین

گلم حدود دوسال پیش پنتوکسی شوهرم واسه تحرک اسپرم میخورد که بی نتیجه بود و اخرش ای وی اف کردیم ، خودم ...

اره نميسازه ديگه

همسرتون اسپرمش در چه وضعي وبد؟ راستي بهتون گفتن كي دوباره بريد براي انتقال

بله پنتوکسی داشتم ، طب سنتی یکی دوسال پیش شوهرم میرفت ، ولی طب سوزنی و فیزیوتراپی رحم انجام ندادم نم ...

من چند نفر مشابه شما دیدم با فیزیوتراپی تو همون ابن سینا جواب گرفتن و ضخامت رفته بالا

یکی دو نفر هم با طب سوزنی 

بلاخره شما سالم بودی و یه چیزی شده که بالا نمیره، باید خیلی زیاد کمکش کنی رحمت رو، حالا از هر طریقی که حتی یه ذره بهتر بشه شرایطت 

واقعا بهت حق میدم ناراحت باشی، ولی فیزیوتراپی رو پیشنهاد بده عالیه