2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
من نزاشتم به اونجا برسه ازاول رفتم مركز ازمايش دادم  و اينكه اره همسرم به خوشد باشه ميگه اي وي ...

اره واقعاکسی که باردارنمشه نبایدبره پیش دکترمعمولی من خیلی پول ریختم توگلوشون هیچ کاری هم نکردن.یه باررفتم پیش یه دکترکه دارودادبه شوهرم سه ماه بعدش که ازمایش داد همه چیزش 0شده بود.چه زجرهایی کشیدیدم

صلوات.
من نزاشتم به اونجا برسه ازاول رفتم مركز ازمايش دادم  و اينكه اره همسرم به خوشد باشه ميگه اي وي ...

دکتراصلی خداس.وگرنه اینهاوسیله کاری نمتونن بکنن.همه چیزدست خدافقطططط

صلوات.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من هفته گذشته انتقال داشتم که رفتم تهران قبل از انتقال سونو دادم گفتن رحمت نازک و کنسل بشه ،، یعنی دوماه دارو خوردن و اون همه هزینه و رفتن به تهران با هزار امید یهو گفتن کنسله انقدر گریه کردم که خدا میدونه😢😢 یک هفته اس خواب و خوراک ندارم نمیدونم چیکار کنم با این ضخامت رحمم؟؟ انگار بعد از سقط و کورتاژم عیب دار شدم ، هربار که ای یو ای کردم و این دوبار ای وی اف گفتن ضخامتت کمه ، روز چهاردهم دکترم سونو گرفت ۶/۲ بود ده روز بعدش ۶/۵ شده بود یعنی عملا رشدش متوقف شده ،، کلی هم ورزش و کلللی آب تغذیه خوب و اب فراووون 

تروخدا یکی به من بگه چیکار کنم؟؟؟ یکی میگه مال کورتاژ یکی میگه چون کم خونی خونرسانی به رحمت کمه یکی میگه داروهای تخمک گذاری این چندسال ضخامتتو کم کرده😢😢😢😢 

هربارضخامتم حداکثر ۶/۵ میشه

تروخدا تروخدا تروخدا واسم دعا کنید از همه جا از همه کس حتی از خود خدا هم ناامیدم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دوستانی که اینجا میگن منفی شدن.😳😳حتی اونهایی که روزانتقال بودن.به خدامن بایه شرایطی ای وی اف کردم. ...

نه گلم اینجا اغلب هر کی مثبت میشه خیلی نت نمیاد واسه همین هر کس نتیجه نگرفته بیشتر به چشم میاد و گرنه یه عالمه مامان داشته این تاپیک

حتی من چند سال پیش تا صفحه 2000 این حدودا آمار داشتم تقریبا همه مامان شده بودن اغلب بار اول، بقیه نهایت با چند بار تکرار

امیدوار باش گلم ولی در حد معقول، یعنی اینکه آی وی اف در هر سیکل انتقال 40 درصد احتمال مثبت شدن داره، که درصد کمی نیست، دفعات بعدی باز احتمال تجمعی بالاتر میره

بچه ها راستي كسي پيش نصر با كوهسار نبوي سونو شده؟

بيشعور مطلق 

حرف زدن بد 

همش فازمنفي 

مثلا داشت منو سونو ميكرد هي ميگفت نج نچ نچ او اوه 

داشتم سكته ميكردم گفتم خب چمه هي سرشو تكون ميداد گفت بزار حالا دكتر بياد 

خود نصر كه اومد هرچي ازش پرسيدم حرف بدي نزد اصلا نه كيستي نه فيبرومي نه اندومتريوزي 

بعد برگشته ميگه سنت زياده رحمت پيرشده!!!! 

شما تجربه داشتيد؟

۳بار پانکچر کردم تاالان برای بار ۴میخوام تصمیم بگیرم خیلی سخته نمیدونم وارد سیکل جدید بشم یا اصلا بی ...

تنهاتوکلت به خداباشه نمیدونم مشکلت چیه.ولی یه دردل عمقی باخدابکن اگه خواستی انجام بدی ان شالله برات میشه.

صلوات.
شوهرم 98درصدابنرمال بوددکترگفت طبیعی نمشید

گلم با مورفولوژی 0 و یک هم اینجا بارداری طبیعی داشتیم

جای دیگه طرف شوهرش آزو بود طبیعی شده بود، جیغ میزد از خوشحالی باورش نمیشد اصلا، از معجزات خدا غافل نشو

خیلی هم عالی گلم فقط آزمایش های انعقادی رو هم کنار بقیه بررسی ها انجام بدیم، ان شاء الله همون دفعه ...

اره برنامم همينه 

يك سوالي مشا تجربه براي مورفو صفر داريد؟ چه ميكنند براي اين مورفو؟ دارو ميدن؟ اگر بدن چند دوره؟ اخه سنمونم بالاس و ذخيره منم داره كم ميشه

يا بيوپسي ميكنن؟

۳بار پانکچر کردم تاالان برای بار ۴میخوام تصمیم بگیرم خیلی سخته نمیدونم وارد سیکل جدید بشم یا اصلا بی ...

عزیزم یعنی این ۳ بار جنینی براتون تشکیل نشد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم چه قدر سخت😢😢😢😢من فکر می کردم دو بار پانکچر، هرچند همون دو بار هم زیاده

گلم من فراموش کردم تعداد اسپرم همسرتون چه قدر بود؟ 

مورفو و تحرک آو ب هم بگو

خودت که خدا رو شکر دیگه بررسی دیگه ایی لازم نداری

همسرتون رو نمی دونم dfi انجام دادن یا نه

راستی طب سنتی هم رفتین در کنار بقیه کارها؟