2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
بچه ها من خیلی استرس آنومالی رو دارم.بنظرتون ممکنه سل فری اکی باشه اما تو آنومالی مشکلی باشه؟؟

عزیزم اگر بخوای بد فکر کنی نهایت نداره، حتی چند ماه یا چند سال بعد تولد هم ممکنه یه سری چیزای عجیب ببینی

توکل به خدا گلم

نی نی حالش عالیه 

سرم رو از کجا تهیه کردی جانان جون؟بعد کجا زدی؟تزریقاتیای معمولی هم میزنن سرم رو؟

ثمین جان فقط تو بخش اورژانس بیمارستان ها میزنن و باید دستگاه فشار و مانیتورینگ بهت وصل باشه و ظرف سه ساعت بزنن نه سریع

یادمه آنا میگفت بیمارستان الغدیر زده با هزینه کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم خوابيدن و نخوابیدن و غذا مهم نیست، تو رو خدا داروهاتو قطع نکن اونا خیلی اهمیت دارن، ان شاء الله ...

اخه چندنفری گفتن ازروز9مثبت شده تستشون.مال من منفی شد.

صلوات.
سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

سارا جان خواهر خدا قوت (تسلیت میگن) صبوری کن اونا هدف دارن که شما رو ناراحت کنن و اجازه نده به هدفشون حتی نزدیک هم بشن.

با شوخی جواب بده انگار نه انگار که چیز مهمی دارن میگن

با خنده جواب بده با طعنه و ناراحتی جواب بدی متوجه میشن که ناراحت شدی و براشون کافیه.

بگو حتما تو نزدیکی مون زنگ میزنم کمک میگیرم اخه بلد نیستیم این بچه هم که داریم شانسی شده.

نزار انرژی ت رو بگیرن

نفس های عمیق بهت کمک میکنه، حتی حرفهاشون هم با کسی نزن که دوباره یاداوری بشه برات 

کاملا مثل تلویزیون که روشن هست و چیز مهمی نمیگه که با دقت گوش بدی ، اونجوری بشنو

سختِ ولی میشه

اینجور شنیداری رو یاد بگیر به دردت میخوره دنیا پر از آدمهای حرف مفت زنِ که باید بلد باشی گوش ت رو و در نهایت ذهنت رو از گزند شون حفظ کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم بی بی روز 11 اصلا معتبر نیست اگر جنین بلاست نبوده روز 14 آز بده  خیلیا بودن مامان شدن و ...

جنینهاسه روزه بودن.خیلی حالموبدکرد.کم مونده بودیه لیوان زعفرون بخورم

صلوات.
اخه چندنفری گفتن ازروز9مثبت شده تستشون.مال من منفی شد.

گلم احتمالا بلاست بوده و سریع ارتباط خونی جنین و مادر برقرار شده و گرنه خیلی روز 9 احتمالش کمه نشون بده حتی آزمایش خون، دیگه بی بی جای خود دارد 

خاکستری جان یکی یکی یادم می افته سونوی بیوفیزیکالتو رفتی? دکترم برای من نوشته گفت تا هفته 33 برم که ...

اره عزیزدلم رفتم.مزخرفترین سونویی که توی عمرم رفته بودم همین بیوفیزیکال بود

تو اون شرایط که استرس کم بودن کیسه ی آبو داشتم دوبار منو فرستادن بیرون که برو یه چیز شیرین بخور ۲۰ دقیقه راه برو...۴۰ دقیقه راه رفتم دیگه حالم بد بود.رفتم گفت همه‌چی نرماله...بچت شیطون و پرجنب و جوش نیست توی مدت سونو دوتا حرکت کرده که نرمال حساب میشه.ولی مثلا بعضی بچه ها خیلی ورجه وورجه میکنن.گفتم خدا خیرت بده اینو که خودمم میدونستم بچم ارومه قربونش برم.گفت حجم‌کیسه ی آب و تنفس و همه‌چیش خوبه.کلا هرمرحله دو نمره داره که بچم‌همه رو کامل گرفت😁ولی هنوز یاد اون روز می افتم خسته‌میشم🤣بدتر از اون اینکه شبش رفتم پیش دکتر‌گفت این سونو به تنهایی کافی نیست😒 وزن بچه اینارو نزده دوباره رفتم فرداش سونو ob انجام دادم...

دکتر چرا برات این سونو رو‌ نوشته؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام هانا جونم خوبی عزیزم دلم واسه توهم تنگ شده بود نی نی چطوره ؟خیلی وقته ازت خبر ندارم خودت چطوری؟

سلام ملودی جان خوبی عزیزم؟خیلی وقته نیستی دختر ان شاءالله هرجا هستی حالت خوب باشه😍😍

خدا جونم شکرت...

بچه ها ی سوال دارم 

من ۱۲ یا ۱۳ ک پری بشم باید برم مرکز برای سونو تخمدانم

سوالم اینه منی ک ذخیرم ۳ دهمه احتمال داره کیست داشته باشم؟ ک بخوان بهم دارو کیست بدنو سیکلم عقب بیوفته؟

از مجردی کلا کیست نداشتم اصن، این سوالو پرسیدم چون دوس دارم همین ماه داروهام شروع بشه . عکس رنگبو پاپ اسمیرو اینا سالم بودن خداروشکر

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
خانماااا كمككككك سه شمبه قبل هاش سي جي زدم  روز ١٨ انتقالمه  دكتر كفته ٢١ از بده يعني ...

عجب بی بی چک خوشگلییییی.تبریک‌ میگم‌مامان خانم.پیشاپیش تولد خودت و مامان شدنت مبارک😘❤منم روز‌مادر ازمایشم مثبت شد،خیلی حس خوب و به یاد موندنی بود.ایشالا‌توام ازمایش میدی بتای تپل مپل خیالتو راحت میکنه

امیدوارم قسمت همه ی منتظرای گروه شه از این بی بی چکای خوشرنگ❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم درد انقباض ماهیچه واژنِ که ممکن ناخوداگاه باشه اما درد تیر کشیدن تو تخمدان و زیر دل نرمال نیس ...

از خودم نپرسید که گفت تا حالا کسی بهت نگفته آندومتریوز داری؟ ببین من قبلا پریودم منظم نبود و درد هم داشتم ولی خب مشکل هورمونی داشتم که حل شد. الان حدود 3-4 روز شاید تاخیر داشته باشه و درد هم خب معمولی دارم. ولی الان از وقتی دارو میخورم برای انتقال و اینا بعضی وقتها درد میگیره زیر دلم. موقع سونو هم اون موقع که گونال اف میزدم و تخمک هام بزرگ شده بود یکم درد میگرفت ولی بیشتر درد خود دهانه رو دارم... نمی دونم حالا به نظرت برم برای کلینیک آندومتریوز؟ اونجا سونوش فرق میکنه یعنی؟

بهش گفتم برم کلینیک آندومتروز گفت نه فعلا!

سلام عزیزم، ببخشید یه کم اگر صبح ها همسرتون از خواب بیدار میشن ارکشن آلت (بزرگ شدن) دارن نه نیاز نی ...

از این نظر مشکلی نداره

زینب جون ممکن جنین شناس تو انتخاب اسپرم سالم دچار اشتباه بشه؟ کلا خطای انسانی در زمینه انتخاب اسپرم سالم چقدر محتمله؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلاااام

خواهرای گل دوستای شیرازی ایمونولوژ خوب تو شیراز میشناسین؟؟ معرفی کنین اگه میشناختین مرسی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بروموکریپتین روزی یه دونه من میخوردم. حتما مجدد چک کن چون شرایط قبل آزمایش خیلی مهمِ ولی معلومِ که ...

مرسی عزیزم از توصیح کاملت

من یه مدت شبی یک چهارم بروموکریپتین ۲/۵ می خوردم و پرولاکتینم تنظیم شده بود.البته اون موقع اینقدر بالا نبود.شما بروموکریپتین ۲/۵  میخوردی؟