2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

سلام خانوما خوبید؟ من یه سوال دارم

من الان روز سوم هستم که سیکل آی وی اف شروع کردم

رفتم بیمارستان آرش

همون روز تشکیل پرونده دادم و وارد سیکل شدم

برا همین اطلاعاتم خیلی پایینه

این رژیم هایپر نشدن چیه؟؟

چرا دکتر یا ماما اونجا به من نگفتن؟

باید چیکار کنم که هایپر نشم؟

یعنی بیشتر از سه بار میکرو نمیکنن؟ طی اون سه بار جنینات چه طور بود وضعیتشون؟ شرایط اس همسرتم ممکنه م ...

اخه تحرک و مورفو  اسپرم صفر هست و دی اف ای خیلی بالا بود الان نرمال شده.ذخیره خودم هم شده۱.۳ وهر بار۶تا تخمک داشتم که ۲تا جنین بی کیفیت برام تشکیل میشد و بار اخر با وجود بیوپسی اصلا جنین تشکیل نشد.آزمایش ایمنی انعقادی کاریوتایپ هیسترو خراش بیوپسی هچینگ هر کاری بوده انجام دادن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق نمیدونم ولی از دوستانم بودن  که دی اف ای بالا بوده  جنین هاشون a  بوده.

شوهر من آزمایش دی اف ای نداده ولی از 13 تا فولیکول 5 تا A تشکیل شده. ممکنه بازم دی اف ای بالا باشه؟

عزيزم به من فردا وقت دادن باهاش  براي انتقال هم خوبه ؟ من سه بار ميكرو ناموفق داشتم

عزیزم با دکتر رزاقی ویزیت شدید؟ فاطمه رزاقی. خودش بود ؟ازکانادا برگشته؟ تو مطب ویزیت شدید یا ابن سینا؟

شوهر من آزمایش دی اف ای نداده ولی از 13 تا فولیکول 5 تا A تشکیل شده. ممکنه بازم دی اف ای بالا باشه؟

عزیزم حالا که برات جنین تشکیل شده دیگه به هیچ چی فکر نکن مثبت فکر کن ان شاالله انتقال میدی ومامان میشی.

سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

خدا رحمتش کنه،آخرین غمتون باشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم من آزمایش ذخیره تخمدانم خوب بود ۱.۹ بود.اما مرکز قبلی سونو کرد گفت ذخیرت هشت دهمه.بماند که همه ...

ایشالله، اخه گفتی ببینم رویان چی میگن فکردم تازه میخوای شروع کنی. پس باهمیم ایشالله اتفاقای خوب بیوفته برای همه و ما

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
به من دوز 1000 میلی گرم داده که هر 12 ساعت یک ویال باید بخورم. البته راستش باعث میشه یکم فشارم بیوفت ...

ال آرژنین  خونرسانی در کل بدن افزایش میده  ، ورزش کن عوارضش کم بشه 

سلام به همه دوستان عزيز،ببخشيد ازتون راهنمايي ميخواستم،من ابن سينا دو جلسه پيش ذنوبي رفتم برام يه سري ازمايش نوشت و عكس رنگي،ازمايش ها خوب بود،تو عكس رنگي متوجه شدن كه لوله سمت چپم بستس و توضيح بيشتري بهم نداد و گفت ميكرو،براي همسرم هم گفتن اسپرم نرمالش صفره مورفولوژي ٣٠ ميليون و حركت ٥٪‏ ،كه تقويت شه بعد بريم ميكرو،من هيچ اطلاعاتي ندارم،خواهش ميكنم راهنماييم كنيم درست تصميم بگيرم،اگه جاي ديگه بهتره برم با دكترمو عوض كنم براي شروع كار،ذخيره هم١/٢هيت

متاسفانه چون هيچ اطلاعي نداشتم تو شهرمون ي دكتر بي وجدان بخاطر كيست اندومتريوز سريع بدون درمان جراحيم كرد و لوله ام سر جراحي بسته شد

خيلي درمانده ام با سن ٢٩،نميخوام ديگه اشتباه كنم بچه ندارم ٢ساله اقدامم١/٢