2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان خوبین؟؟ کسی میدونه برای ای وی اف دوم چند ماه بعد زایمان میتونیم اقدام کنیم

دکترم گفت ٣سال چون بعداززایمان ٣سال طول میکشه بدن ب حالت عادی برگرده بعدازچندماه بری بدنتوداغون میکنی وظلمه ب بچه ی اول مخصوصاماکه اینقدهورمون واردبدنمون کردیم 

دوستان سلام بچه ها دکتر برام سرم ای وی ای جی ۳۰۰ میلیگرم نوشته کسی از قیمتش خبر داره؟بعد سه تا نوشته یکی قبل انتقال یکی وقتی مثبت شد یکیم تا سه ماهگی حالا چه روزشو نمیدونم بچه ها سوالم اینه که ممکنه باز بگه بزن یا همین ستا رو فقط باید بزنم ؟اخه خیلی گرونه منم بیمه ندارم خواهرام لطفا اگه چیزی میدونید جوابمو بدید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا میگن روزای اول پریودی انجام بدین چون از وضعیت رحم باخبر بشن و مثلا اگه‌کیست چیزی باشه د ...

سلام خاکستری جان وزن بچه تو هفته ۱۶ 

۱۴۰ گرم و قد ۱۶ سانت زیاد نیست فکر کنم سونوگرافی همینجوری بیرون رفتم اشتباه بود؟؟

آخه من و همسرم استخونیم😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم نگران نباش.برو بیمارستان سرم آلبومین میدن درست میشه 

عزیزم به شما وزن یا قد جنینتونو گفتن؟ و چند بود در چند هفته؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم خدا رو شکر، منتظر جواب سل فری هستیم، ان شاء الله با دعای شما خوبه جوابش واسه فولیک 5 سه ...

بچه ها کی در هفته های بین ۱۵ تا ۱۸ بهش قد و وزن جنین و گفتن و چقدر بوده و در چند هفته؟💜

یعنی بالامیره؟دکتر اونجا گفت منفی بدونش خیلی ناراحت شدم

انشاللله عزیزم توکلت به خدا باشه🌷🌷🌷چرا نره بالا

یکی از بچه ها بتاش روز ۱۴ ۴۰ بود برای شما دوبرابرش میشه ۴۴ عالیه🌷🌷🌷

بچه ها کی در هفته های بین ۱۵ تا ۱۸ بهش قد و وزن جنین و گفتن و چقدر بوده و در چند هفته؟💜

عزیزم برامن.تو انومالی 18هفته و4روز ک بودم250گرم بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان کسی میدونه تو میکرو چجوری اسپرم انتخاب میکنن از تو نمونه؟ منظورم اینه چجوری اسپرم بهتر رو از ...

سلام تارا جان خوبی عزیزم در چه مرحله ای

زیر میکروسکوپ تا جاییکه من میدونم اوناییکه سالمن و حرکتشون خوب رو انتخاب میکنن.🌷🌷

اتفاقا منم ب این مورد مشکوک شدم واقعیت اینه که سطح امکانات مثل میکروسکوپ و تجهیزات مرکز و تخصص و قدر ...

مهیا جان ازمایش دوم و دادی دوباره؟🌷🌷

دوستان سلام بچه ها دکتر برام سرم ای وی ای جی ۳۰۰ میلیگرم نوشته کسی از قیمتش خبر داره؟بعد سه تا نوشته ...

عزیزم فکر کنم همین ۳تا باشه و فکر کنم دونه ای ۱.۲۰۰ هستش 🌷🌷

عزیزم برامن.تو انومالی 18هفته و4روز ک بودم250گرم بود

مرسی عزیزم تو نت زده بود تو۱۶ هفته ۱۰۰ ،رم پس من ۱۴۰ گرم خوبه دیگه تا ۲ هفته دیگه ۱۸ هفته همون ۲۵۰ گرم میشه انشاللله🌷🌷

عزیزم فکر کنم همین ۳تا باشه و فکر کنم دونه ای ۱.۲۰۰ هستش 🌷🌷

وای خدا چقد زیاده بعد شما میدونید بیمه سلامت ایران هم قبول میکنن؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دوستان سلام بچه ها دکتر برام سرم ای وی ای جی ۳۰۰ میلیگرم نوشته کسی از قیمتش خبر داره؟بعد سه تا نوشته ...

عزیزم شمانبودی دوقلوباردارشده بودی بابتای پایین؟؟؟اگه خودتی بیمه تامین اجتماعی داشته باشی چون بتات مثبت شدبعدافت کردبیمه پوشش میده ازادش مثلا۱ملیونوخورده اییه بابیمه میشه صدوخورده ای،ولی هیچ بیمه ای نداشته باشی رودقیقانمیدونم چیکاربایدکرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود