2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
سلام عزیزم..نه محیا جون خوب نیستم.‌.پدرشوهرم،مادرشوهرم با خواهرش و شوهرش رفته بودن مسافرت، تصادف کرد ...

خیلی سخته تسلیت میگم سارا واقعا الان هم جسما هم روحا زحمتت مضاعف شده خدا ایشونم رحمت کنه الان شرایطتون خاصه حق داری اذیت بشی ولی اون حرفا رو ول کن خیی شاکر باش که خدا دختر گلتو حفظ کنه ببین من که ندارم دیگه جلو این حرفا ب چ روزی میافتم دیگه نمیخوام برم جایی جلو کسی بیچاره شدم

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه بیهوشم میشم حالم بد میشه نمی دونم چیکار کنمممم

چ سخت خب عزیزم بایدیکیشوانتخاب کنی  بالاخره دوست منم واژینیسموس بودمن خیلی کمکش کردم خیلی باهاش حرف زدم خداروشک خوب شداصلارابطه کامل باهمسرش تا٣سال نداشت بعدبهترشدوطبیعی باردارشدتونت بخون کارایی ک گفته انجام بده خوب میشی  فقط بایدترس نداشته باشی دوستم طبیعی زایمان کردولی من خودم ازطبیعی وحشت دارم😬

چ سخت خب عزیزم بایدیکیشوانتخاب کنی  بالاخره دوست منم واژینیسموس بودمن خیلی کمکش کردم خیلی باهاش ...

الان تو نزدیکی یکم بهتر شدم یکم البته ولی سونو خیلی مشکل دارم. به دوستت چی گفتی که خوب شد؟

الان تو نزدیکی یکم بهتر شدم یکم البته ولی سونو خیلی مشکل دارم. به دوستت چی گفتی که خوب شد؟

عزیزم کلا درمورداینکه ترسشوبزاره کنارچون باشوهرش مشکل پیداکرده بودسراین قضیه گفتم شوهرت سردمیشه ازت محبتتون ازبین میره گفتم یباربزارکارشوبکنه دردو تحمل کن هیچ کس ازین دردنمرده تاحالا گفتم اول با ی گوش پاکن تلاش کن اخه اون کلاقفل میشدازترس بعدباانگشتت تاترست بریزه وبعدباشوهرت ببخشیددیگه خ واضح گفتم اونم مو ب مو انجام دادخداروشک خوب شدهمیشه میگه زندگیمونجات دادی میگم خداروشک ب ی دردی خوردم😂

اینم سونو خودم ۱۱ پری رفتم نظرتونو میشه بگین

سایز رحم نرماله ضخامت اندومترت٨ک خ خوبه سایزتخمکات کوچیکه هم چپ وهم راست pcoهستی یعنی تنبلی تخمدان داری اینجا داروخورده بودی؟