2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انشالله تا آخر امسال همه ی مامانای منتظر به حاجت دلشون برسن، همه ی مامانایی هم که فرشته ی توراهی دار ...

الهي آمين 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله عزيزم  خيالت راحت باشه كسي نميفهمه اصلا استرس نداشته باش  من هم خانواده همسرم ن ...

فدات قربونت برم انشالله با دعای شما مامان گل خدا از زبونت بشنوه 😍الهی فرشته ی نازتو صحیح و سالم و سلامت بغل بگیری آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم من احتمالو سی هفته برم برا سونو وزن.شما کی میری؟

منم بیست و هشت هفته نوبت گرفتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم ان شالله قسمت همه بشه. ببین اگه شرایطش رو داری سعی کن به بقیه بگی که خونه نیستین اینجوری ...

ما خونمون نزدیک مادر شوهرم عزیزم نمیتونیم همچین چیزی بگیم متاسفانه 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فدات قربونت برم انشالله با دعای شما مامان گل خدا از زبونت بشنوه 😍الهی فرشته ی نازتو صحیح و سالم و س ...

فدات بشم مرررسي انشاالله شما و همه منتظرا انتظارتون به پايان برسه 🤲🏻🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچها شما به خانواده هاتون گفتین برای پانکچر؟ همراهتون اومدن؟یا مثلا وقتی اومدین خونه طوری بودین که ب ...

ما خانواده رو پیچوندیم، مادرم اینا سفر بودن داداشم تنهایی خونمون بود، شب پانکچر یهو گفتیم بلند شو ببریم خونه 😂😂😂😂 هنگ کرده بود ولی چیزی هم نگفت، بهونه آوردیم دیگه

آره من رسیدن خونه حال نداشتم تا 24 ساعت، ولی دو روز بعدش سر کار رفتم

بچها شما به خانواده هاتون گفتین برای پانکچر؟ همراهتون اومدن؟یا مثلا وقتی اومدین خونه طوری بودین که ب ...

من کلا تو شهر دیگه زندگی میکردم  ۱۰ ساعت فاصله داشتم  

ولی اگه شهر خودم بودم حتما متوجه میشدن چون خیلی حالم بد بود بعدش 

و دوبار بیمارستان رفتم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم من پیش دکتر دانایی میرم بیمارستان بین الملل شما پیش کدوم دکتر میرفتی چرا ناراضی بودی

اونجاي كه به پُست من خورد دوتا جنين شناس داشت گوله نمك، اسم اون مركز ميلاد بود جنين شناسيش خيلي ضعيف بود انقد حرفاي ضد و نقيض زدن كه نگو وسط كار ميگفتن خانوم اس هاي همسرتون فلأنه بيساره فك كن منم تازه از پانكچر ب هوش اومدم برميگشتن ميگفتن اس هاي همسرتون نميدونم چي چي فلان چيزو لازم داريم برين يه تومن ديگه واريز كنين بعد ميگفتن جنيناتون گريد a شدن نه كه اون فلان كوفت يه تؤمني رو استفاده كرديم برا همون بيا گريدشون آ شد بعد ميرفتي دو ماه بعد انتقال بدي از فريز كه درمياوردن ميگفتن وا اينا كه خيلي ضعيفه از فريز در نيومد حالا بيا بگو نامرد تو كه دوماه قبل گفتي چون اون دستگاه يه تؤمني رو استفاده كردم جنينات عالي شدن گريدشون آ شد، خب حالا چرا دوماه بعد همون گريد آ ها انقد ضعيفن كه ب درد انتقالم نميخورن، خدا لعنت كنه خيلي زجر دادن اونجا منو اخرشم يه حرف تخصصي درست حسابي تحويل ندادن ببينم اصلا جنينم چي بود وضعيتش، رفتم ابن سينا هرچي در مورد جنينام پرسيدن اطلاعات درستي نداشتم بهشون بدم حتي اسم اون وسيله ي يه تؤمني رو هم كه مثلا برام استفاده كرده بودن گفتم گفتن اصلا همچو چيزي نداريم، حالا اونجا كه شما ميگين جنين شناسش همين دوتا آقاي محترم هستن؟ اخه اونجا مريضا ميگفتن جنين شماس همه ي مراكز ناباروري اون شهر فقط اون دونفرن

...