2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام بچه ها خوبین؟این روزا نتونستم زیاد بیام و کامل بخونم.تاحدودی تونستم بفهمم زینبی جون سلفری داده چون بیخودی براش ریسک زدن غربالگری اول رو،عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن این بازیا رو راه انداختن برای استرس دادن به مادرا.میدونن که حاضریم بخاطر بچه هامون همه داراییمونو بفروشیم و این ازمایشو بدیم...مطمئنم وروجکت صحیح و سالمه.من این ازمایشو ندادم ولی تا اخر بارداری هی‌میگم کاش داده بودم.اصلا شنیدم ای وی افیا بهتره بدن این ازمایشو

من دلم روشنه همه چی عالیه @زینبی_بابا        

سمانه جون هم خداروشکر نی نیش سالمه😍خیلی خوشحال شدم.درمورد مایع امنیون برای من توی سونو ۲۵ هفته گفته بود عددش ۷ هست که حداقل نرماله!خیلی عذاب کشیدم ولی همه بهم گفتن احتمالا خطای سونو هست.چون سونوی انومالی همه چی عالی بود ولی من بازم رو حساب اینکه درست گفته روزی ۲۰ لیوان اب خوردم...۵ تا سرم هم قبل تکرار سونو زدم که چون زمانم کم بود بیشتر نزدم...بعد ۳ هفته رفتم تکرار کردم گفت شده ۱۱...که عااالی نبود ولی خب خداروشکر لب مرز نبودم دیگه.ولی دکترم تاکید که همینقد مایعات رو ادامه بدم.نه تنها دکتر بلکه سونو هم بهم گفت مایعات بخورم.عزیزم اگه میتونی آب هندونه بگیر خیلی خیلی تاثیر داره.من دلستر هم گاهی وقتا البته خیلی کم میخورم شنیدم خوبه.

اگه مایعات تاثیر نداشت که انقد تاکید نمیکردن همه دکترا.عددش چند بود عزیزم؟تو سعی کن حداقل روزی ۱۲-۱۵ لیوان آب حتما بخوری

@samaneh_m    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترای سایت بداد من برسید 😄🤩😍

من چشمام سیاهی میره رنگم سفید میشه . همون لحظه پاهام گز گز مینه همین جور میاد بالا تو سرم هم همین حس رو دارم 

این چیه دیگه 

قتد که میخورم بهتر میشم این قندم میوفته یا 

کم خونم ؟

تو ازمایشای قند و ابنا که دادیم کم خونی هم برسی میشه یانه؟؟؟ .اخه دکتر که نگفت 

فقط روزی دوتا قرص اهن گفته بخور 

شما هم دوتا میخورید ؟؟؟؟

منم چون یبوست میشم یکی میخورم 😐😐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها چه اتفاقی برای @rakhsh67     افتاده مگه؟نگران شدم...صفحه های قبل که رفتم ندیدم پیامی ازش...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکترای سایت بداد من برسید 😄🤩😍 من چشمام سیاهی میره رنگم سفید میشه . همون لحظه پاهام گز گز مینه هم ...

نمیدونم دلیلشو عزیزم‌ولی ممکنه به قندت هم مربوط باشه...اره توی ازمایش قند کم خونی هم بررسی میشه

من که روزی یه دونه قرص اهن دارم از اولش تا اخر هم باید بخوریم.حتما روزی دوتا نیاز بوده که دکتر گفته بهت گلم

نمیدونم دلیلشو عزیزم‌ولی ممکنه به قندت هم مربوط باشه...اره توی ازمایش قند کم خونی هم بررسی میشه من ...

💖💖💖

😟یبوست و چکارش کنم اخه میترسم سرکلاژم باز بشه از یبوست 🙄

حس میکنم از قرصه هست 

البته قرص زیاد دارم دقیق نمیدونم از کدومه 

آهن ایزی آیرون بخور... خودش باعث میشه یبوست برطرف بشه

عزیزم شما همون رویا هستین که نینیتون دنیا اومد 😍😍؟؟

خیلی وقته ندیدمتون 💖

سلااام خوبی خوشی سلامتی ؟؟ آره رفتم دیروز ان شاءالله دوشنبه انتقال دارم میشه ۱۶ سیکل  خودت چه ...

سلام گلم مرررسي 

به سلامتي عزيزم انشاالله با اولين انتقال مامان بشي خوشحال بشم 

من يخورده حالت تهوع مياد سراغم صبحا حالا همش استرس چهارشنبه رو دارم ميخوام برم سونو واسم دعا كن همه چي خوب باشه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷