2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به همه. من 28 این ماه میکروکردم و سه جنین برام انتقال دادن. از کی میتونم بی بی چک بزنم؟ امروز ک ...

عزيزم انشاالله مامان شدي 

اگه جنينت بلاست ١٤انتقال بي بي بزار 

ولي اول برو آز حتما بعد واسه دل خودت بي بي بزار

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مگه سونو قبل بهت نگفته بود جفت رفته بالا..عجیبه الان گفته پایین تره . حالا تو مراعاتتو بکن عزیزم...و ...

نه سونوی انومالی که پیش همین سونو بودم lowlying بود.این سونو رو ۲۸ هفته دادم.یعنی دوتاش یه جا بوده.چقد استرس داریم ماها.اخه من که‌همش استراحتم.به دلم موند برم چندتا تیکه سیسمونی بخرم.زایمانمم نزدیکه پس کی وسایلشو اماده کنم...😣من لیوان هم جابجا نمیکنم.مامانم نمیذاره دست به هیچی بزنم.همش شیاف و استراحت.دیگه اگه رفتم بیرون هم برا خوشگذرونی نبوده همش دکتر و سونو...ولی نفسی نی نی من نچرخیده.اگه بچرخه ادم خودش حس میکنه.برا من از همون اول بریچ بوده واسه‌همین میگم شاید بد باشه...میگم نکنه بچم از نظر ظاهری مثلا سرش اینا بد بشه😐😑خل شدم از فکر و خیال.بخدا به دنیا بیان این‌‌وروجکا یه نفس راحت میکشیم

هماتوم‌کوفتی هم مث کنه چسبیده به جفت مظلوم‌من!

ایشالا همش به سلامتی بگذره.این ماه های اخر سخت تر میشه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرم ک موند خونمون نشد کاریش کنیم.شوهرم هم پاشو کرد تو یه کفش گفت حالم خوبه و مسیر یک ساعت و نی ...

🥴🥴🥴🥴الهی بگردم کباب شدم براتون😢😢😢

یعنی گفتی هیچ کی مراقبتون نبود یاد خودمون افتادم البته ما بهتر بود اوضاع 

همسرم کلا نمیتونه تو مرکز نمونه بده باید تادالافیل می‌خورد که عوارض بعدش گرفتگی شدید عضلات هست، حالا منم ناخوش باید با اون حال ازم مراقبت می‌کرد، خانواده ها رو هم به بهونه درس و مقاله پیچونده بودیم، ایام تعطیلی

یادم نمیره خیلی گریه م گرفت برا خودمون

سلام، نون بیشتر سنگک یا نون جو بخور، سوپ جو هم خوبه، میوه خیار و سیب خوبه، موز و هندوانه فعلا نخور، ...

ممنون عزیزم اخه از الان ک.وزن گیری بچه هم.مهمه .رژیم.خیلی سخته..ادم مدام گرسنه میشه..فعلا رعایت میکنم ببینم چی میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه خاکستری جون مگه یادت نیست ی قلشو تو هفته های پایین از دست داد

مرجانوآسمان رو میگما..رشد یه قلش متوقف شده؟ای بابا.ایشالا که یکی یه دونشو صحیح و سالم بغل بگیره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خوبین؟این روزا نتونستم زیاد بیام و کامل بخونم.تاحدودی تونستم بفهمم زینبی جون سلفری داده ...

خیلی ممنون عزیزم، همیشه نبودت حس میشه 😍😍😍

منم نمی گم بی خیالم، ولی توکل به خدا سعی میکنم جوجه رو کمتر اذیت کنم

گلم چهارشنبه ميرم انشاالله واسم دعا كن خيلي استرس دارم خيلي ميترسم چون همه فهميدن باردارم بيشتر استر ...

ان شاءالله همه چی خوبه عزیزم نگران نباش 

متاسفانه ما علائممون هم معلوم نمیشه به خاطر داروهایی که استفاده میکنیم ولی تو به فال نیک بگیر ان شاءالله قلب کوچولوش(شون)الن داره میزنه

خدا جونم شکرت...
نه سونوی انومالی که پیش همین سونو بودم lowlying بود.این سونو رو ۲۸ هفته دادم.یعنی دوتاش یه جا بوده.چ ...

اره والا استرسای ماتمومی نداره..هرروز درگیر. قضیه میشیم

ای بابا این.فکرا چیه دختر..حالت قرارگیری بچه ک ربطی ب قیافه و اینچیزا نداره..دیگه هر بچه ی حالتی هست..حالا امکان چرخیدنش هنوز هست..این حالت قرار گرفتنش هم بیشتر واسه زایمان مهمه بنظرم نه چیز دیگه.

بخاطر جفت هم.حالاتو استراحتتو بکن.منکه ی مدته دیگه سخت نگرفتم ب خودم و از استراحت تقریبا دراومدم وگاهی میرم بیرون و دیگه تو خونه زیاد دراز نمیکشم..منم تا سونو 28هفته برم ببینم اوضاع بچه و جفت چطوره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

یه چیز جالب!من الان دوباره سونو رو نگاه‌کردم...جفت پایین نیست.اون‌توضیحی هم که هست درمورد هماتومه.یعنی دکتره تا این حد گیج‌بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یاخدا

پس سونوش هم الکی‌بود چون سونو کرد گفت اره جفت یکم لبه ی دهانه ی رحمه

خدایا منو از دست این دکترای بیشوعور نجات بده.چقد استرس داد بهم

الان عکس سونو ۲۸ هفته رو میفرستم ببینین

مرجانوآسمان رو میگما..رشد یه قلش متوقف شده؟ای بابا.ایشالا که یکی یه دونشو صحیح و سالم بغل بگیره

نه عزیزم ببخشید مرجان و لوبیاشو میگم پستی که روش ریپلای کردی مربوط به مرجان و لوبیاش بود فکر کردم با اونی🙈🙈🙈

مرجانو آسمان دو قلو بارداره ان شاءالله خدا هر دو قلشو براش حفظ کنه

خدا جونم شکرت...
یه چیز جالب!من الان دوباره سونو رو نگاه‌کردم...جفت پایین نیست.اون‌توضیحی هم که هست درمورد هماتومه.یع ...

وااای خاکستری جون من از ترس اینکه گیر همچین دکترایی نیوفتم تا حالا به غیر مرکز جای دیگه اای نرفتم دکتر امروز قصد داشتم برم چون خیلی پاهام درد میکنه انگار میخوام پریود بشم بازم پشیمونم کردی😥😥

خدا جونم شکرت...