2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الان میرم آز میدم من حتی لک لانه گزینی هم داشتم 

عزيزم جواب آز كي آمادست ؟انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برای من قبل از میکرو‌اندازه گرفتن اصلا درد نداره مثل معاینه است. من فقط همیشه با گذاشتن اسپوکولوم در ...

شما کجا انجام دادید ؟ مطلب یه خانمی رو تو یکی از تاپیکهای قدیمی چند سال پیش میخوندم خیلی وحشتناک درموردش گفته بود، گفته بود خونریزی گرفته بعدش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.حالت خوبه..از خودت خبر بده تو فکرتم

@rakhsh67    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مررررسي تارا جون دوستم ميخواد انجام بده ولي ميترسه  روز چند سيكل انجام ميدن ؟ انشاالله زود زو ...

من روز 21 سيكل ديفرلين زدم و فرداش خراشو انجام دادن ولي دكترم گفت تا پريود بعديت فرصت هست واسه خراش  

بگو قبلش يك مسكن قوي بخوره

ممنون عزيزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بار اوله همسرم آزمایش میده. ما 6 ماهه اقدامیم  خودش خیلییی مایل بود آز بده واسه همین آز داده. ...

گلم چند سالتونه؟ اگر سنتون کم و ذخیره تخمدان شما هم مناسب هست 6 ماه دیگه صبر کن اگر باردار نشدی اون وقت اقدام کن، چون اقدام طبیعی اغلب جواب میده و قرار نیست تمام آقایون اسپرمشون عالی باشه برای بارداری طبیعی

چون تعریف ناباروری یعنی 1 سال اقدام مداوم بدون هیچ گونه پیشگیری

یه نکته دیگه گلم آز اسپرم چون تحت تاثیر گرما و بیماری خیلی تغییر میکنه حتما باید دوبار انجام بشه تا بتونن نظر قطعی بدن و حتما باید تو مراکز ناباروری باشه اون دو دفعه تا معتبر باشه 

ان شاالله مامان میشی تو این چند ماه

عزیزم به دوست منم گفتن بره سلفری اینقدرررررر ترسوندنش که تا دو هفته که جوابش بیاد همش گریه داشت و ل ...

مرسی گلم. آره اتفاقا امروز رفتم رویان پیش پریناتولوژیست گفت میتونی حتی سل فری الان ندی، غربال دو انجام بده اگر اونم ریسک زد اونوقت سل فری بده، دیگه گفتم نه نمیتونم در اون حد صبر کنم

توکل به خدا، نباید به اعداد و ارقام نگاه کنم

سلام عزیزم ببخشید الان یه مطلبی خوندم گفتم ازتون درموردش بپرسم ، تو مرکز رویان برای میکرو عمق رحم ان ...

آره عزیزم اندازه میگیرن، ولی یادم نیست چه روزی

والا خود ماما بهم گفت ممکنه درد داشته باشی راحت جیغ بزن😢😢😢😢کلی ترسیده بودم ولی نیم ساعت قبل شیاف دیکلوفناک دادن خداییش چیزی حس نکردم عین پاپ اسمیر بود

فکر کن زنگ زدم همسرم از سرکار اومد، گفتم بهش ببین شاید غش کنم😂😂😂😂 بعد که تمام شد خودم خنده ام گرفته بود

آره عزیزم اندازه میگیرن، ولی یادم نیست چه روزی والا خود ماما بهم گفت ممکنه درد داشته باشی راحت جیغ ...

ممنون عزیزم ؛ اخه مطلب یکی از تاپیک های قدیمی رو میخوندم یه خانمی نوشته بود تو رویان عمق اندازه گرفتن خیلی درد داشت و همونجا خونریزی کرد و کلی توضیحات وحشتناک دیگه درمورد نحوه انجامش ، من عکس رنگی هم انداختم اصلاً درد نداشتم ولی اینا رو خوندم ترسیدم 

ممنون عزیزم ؛ اخه مطلب یکی از تاپیک های قدیمی رو میخوندم یه خانمی نوشته بود تو رویان عمق اندازه گرفت ...

نه بابا نترس منم از یه نفر ‌‌‌شنیده بودم درد داره زیاد ولی اصلا از عکس رنگی خیلی راحت تره، اصلا قابل مقایسه با عکس رنگی نیست

همون شیاف بذاری نیم ساعت قبلش عالیه

من بخاطره مشکل همسرم قراره با اس اهدا درمان رو شروع کنم...میتونم به آی یو آی امیدوار باشم؟یا حتما با ...

گلم چون ای یو آی احتمالش 20 درصد هست و اسپرم اهدایی هم مشکل گیر میاد همون میکرو واسه شما بهتره، 

البته در درجه اول نظر پزشک ارجح هست

نه بابا نترس منم از یه نفر ‌‌‌شنیده بودم درد داره زیاد ولی اصلا از عکس رنگی خیلی راحت تره، اصلا ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شدش ، برای من که عکس رنگی هم خیلی راحت بودش با اینکه یه لولم که بسته بود و چندبار تزریق کردن تا شاید باز بشه و نشد، اون استرس های قبلش والا بدتره

عزیزم عمق رحمو معمولا موقع پانکچر اندازه میگیرن که بیهوشی

آره گلی ولی رویان میگه روز پانکچر به خاطر ضخامت آندومتر خیلی دقیق نیست همون اوایل سیکل اندازه گیری می کنن فکر کنم دوم یا سوم پری 🤔🤔🤔