2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
دكترم گف با ivfبار دار شدي سختي كشيدي ريسك نكن😐😐من فقط جلوي موهام هست پشتم خوبه...برعكس مخام با خا ...

منم فقط يذره جلوشه خيلي بد منم به خاطر اينكه ميخوام خونه مادرشوهرم برم ميخوام بزنم 

برم ببينم مغازه ها ريمل مو دارن من كه تا حالا نديدم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
كدوم طفل ديگه خسته م به درك

محيا جون توروخدا عصباني نشو و استرس نداشته باش ولي دركت ميكنم 

ايشالا خدا كمكت كنه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محيا جون توروخدا عصباني نشو و استرس نداشته باش ولي دركت ميكنم  ايشالا خدا كمكت كنه

همين جون ناقابلمم بگيره خسته م خيلي

البته فك كنم اونم تو همين راه ميخواد بگيره

معلومه دلش نميخواد كمك كنه خب نكنه  من بنده م ناتوانم از دستم كاري برنمياد جز دعا كه اونم بيفايدست 

...
همين جون ناقابلمم بگيره خسته م خيلي البته فك كنم اونم تو همين راه ميخواد بگيره معلومه دلش نميخواد ...

محیا چی شده؟ بخاطر علایم‌میگی....منم‌درکت میکنم منم آزمایشم‌چند روز دیگع است معلوم نیست چی بشه.....

ممنونم عزيزم. آزه يكسره دارم مايعات ميخورم و آب هندوانه خداكنه تاثير داشته باشه . 

خانمی من سر بچه اولم اسباب کشی کردیم خونریزی کردم واب دور بچه کم شد ودستور قطع حاملگی دادن وگفتن امکان داره شکاف لب یا معقد بسته باشه ولی دوهفته استراحت کردم ومایعات خوردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد دخترم هم صحیح سالمه 

دوباره امروز ترس و اضطراب اومده سراغم.یعنی آخرش چی میشه؟خدایا خودت رحم کن دیگه طاقت زجر کشیدن ندارم& ...

خودتو ني ني تو بسپار بخدا 

هرچي خدا بخاد همون ميشه انشالله بسلامتي بغلش ميگيري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خودتو ني ني تو بسپار بخدا  هرچي خدا بخاد همون ميشه انشالله بسلامتي بغلش ميگيري

تارا جون انقققدر فکری و روحی خستم واقعا دیگه توان ندارم.چننند ساله درگیریم.همه راحت بچه دار میشن نمیدونم چرا انقدر باید هرچی سخت بشه و با اعصاب خوردی

تارا جون انقققدر فکری و روحی خستم واقعا دیگه توان ندارم.چننند ساله درگیریم.همه راحت بچه دار میشن نمی ...

عزيزم بخدا سختيهايي كه بچه هاي تاپيك تو اين راه كشيدن ميخونم بخودم ميگم آخه ما تو اين سن بچه ميخايم چكار اونم ب اينهمه سختي؟

اصلا اين بچه بدنيا بياد من ديگه تواني دارم براش بگذارم؟ با يك پانكچرو يك انتقال و يك سقط از پا دراومدم خدا بداد اونهايي برسه كه چند ساله درگير اين داستانن واقعا عذاب اليمه. همش درد و هزينه و انتظار و تهش هم معلوم نيست چي بشه.

واقعا تمام زندگيم  تحت تاثير قرار گرفته از لحاظ مالي كلي ضرر دادم چون پرتفوي سرمايه گذاريهامو رها كردم اين دوسالي كه ازدواج كردم و تو فكر بچه بودم بخصوص از ارديبهشت پارسال و هرجا رو نگاه ميكنم ضرر دادم پشت هم. از اينطرف از زندگي كردن افتاديم بيش از سه ماه درگير انتقال و بارداري و سقط بوديم رابطه خودمونم كه شده عين دو تا خواهر برادر مهربون! 

ولي بخاطر مادرم و شوهرم فعلا ادامه ميدم ولي بعيد ميدونم توان من به پانكچر دوم برسه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم بخدا سختيهايي كه بچه هاي تاپيك تو اين راه كشيدن ميخونم بخودم ميگم آخه ما تو اين سن بچه ميخايم ...

من تو هر مرحلش هزار تا داستان داشتم.اولش که فکر میکردیم مشکل از همسرمه گفت اصلا من بچه نمیخوام و اگه تو بچه میخوای جدا شو برو بچه دار شو بعدش که فهمیدیم منم مشکل دارم شروع کرد هر روز که من مردی نیستم که منت بذارم و اشکال نداره تو مشکل داری!!حالا که باردار شدم میگم نکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد که واقعا دیگه توان تحمل این یه مورد رو ندارم.حس میکنم دیگه کبودی های بدنم هم داره بهم دهن کجی میکنه