2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
مرسي مهربونم😘😘😘دكترم بهش گفتم گفت مايعات فايده نداره و هيچ كاري نميشه كرد بايد صبر كني ببيني چي م ...

والا من از چند تا دکتر شنیدم سرم و مصرف مایعات زیاد رو پیشنهاد میدن

مگه میشه فایده نداشته باشه🤔🤔🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان اگه بعد انتقال با هواپیما برگردم ایراد نداره صبح چند جا رفتیم یا خالی نبود یا پله داشت 

منم اگه بعد از پانکچر بگن فرش برات انتقال میدیم نهایتا روز بعدش باید با هواپیما برگردم.فکر نکنم ضرر داشته باشه.اون اولای تاپیک چند تا از کاربرا بعد از انتقال با هواپیما برگشتن مثبت هم شدن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
منم همينطورم 😫 يه رنگ موهايي هست بدون آمونياك شما از دكترت نپرسيدي ميشه استفاده كرد يا نه  و ...

دكترم گف با ivfبار دار شدي سختي كشيدي ريسك نكن😐😐من فقط جلوي موهام هست پشتم خوبه...برعكس مخام با خانواده شوهرم برم بيرون بخاطر اونا مخام رنگي پيدا كنم...اخه اونا همه موهاشون دكلره شده و شيكن دوس ندارم كم بيارم😕😕😕

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
گلم چون از پوست سر جذب میشن و تنفس نزنی بهتره مهمونی اگر رفتی ریمل مو بزن بهتره

عزيزم ريمل مو تو بازار هست؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ممنونم عزيزم . ان شالله. دكتر ميگفت فايده نداره😔

اصلاً اینطور نیست، دوست من آب دور بچه ش کم بود با خوردن مایعات درستش کرد، تو بیمارستان هم سرم میدن تا آب تأمین بشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزيزم كه به يادم هستي مهربون خدا فرشته ها تو واست نگهداره.  من منتظره جواب آمينو بودم ك ...

خداروشکر عزیز دلم خدا تا اخرش حافظش باشه.💜

اب زیاد بخور و هندونه برای اب دور جنین خوبه🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اصلاً اینطور نیست، دوست من آب دور بچه ش کم بود با خوردن مایعات درستش کرد، تو بیمارستان هم سرم میدن ت ...

من كه فعلا دارم مدام مايعات ميخورم . گفتم دوباره برم سونو اگر زياد نشده بود برم بيمارستان سرم وصل كنم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستان اگه بعد انتقال با هواپیما برگردم ایراد نداره صبح چند جا رفتیم یا خالی نبود یا پله داشت 

هواپیما بخاطر جاذبه زمین که میکشه پایین همه چیز و خوب نیست و فشار هوا💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خداروشکر عزیز دلم خدا تا اخرش حافظش باشه.💜 اب زیاد بخور و هندونه برای اب دور جنین خوبه🌷🌷🌷🌷🌷

ممنونم عزيزم. آزه يكسره دارم مايعات ميخورم و آب هندوانه خداكنه تاثير داشته باشه . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

پله اشکال نداره اروم میری دیگه درازی بقیش و🌷🌷

احتمالی بهت نگفت چیه جنسیت؟من حس میکنم پسره

نه گلم همون احتمالی رو هم نگفتن   تا اخر ماه ۵باید صبر کنم😁فقط تنش سالم باشه بذار ننه اشو بذاره تو خماری بدنیا بیاد تلافی میکنم با ماچ مالی😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
كدوم طفل ديگه خسته م به درك

مهیا جان چند سالتونه شما؟🌷