2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
گلم سونو رو کامل بذار، سینه هات خوبه وضعیتش، خدا رو شکر غدد لنفاوی هم واکنش نداشتن،  من مادرم ...

کامل بود همین ...رفتم جراح بهم میگه  برو مامو گرافی وا ام ار ای....😢 یبار چندسال پیش میکرو کردم ولی سقط شد باز الان میخاستم برم تو سیکل میکرو دیدم سینم اینجوری سونوش ...البته چند سال پیسم قبل میکرو همین کیستا رو داشتم ...  ولی موقع میکرو سونو سینه نداده بودم  که دکترم بگه  برو مامو گرافی اینا ....  یادش رفت بهم بگه  برو سونو ...از شانسم  دکتر عارفیم یادش رفته  بگه برو  خودم رفتم  چون  سال ۹۳ کیست داشتم  ببینم چطور وضعم ..که اینجوری شد  ...  الانم کلا قید بچه رو تصمیم دارم بزنم  😢 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خب یعنی +++ دیگه، من بتا 1700 دو دقیقه طول کشید تا همین مارک بی بی چک مثبت نشون بده، تازه روز آزمایش ...

زينب جون شما بودي اوايل بارداري وقتي دلشوره ميگرفتي تا سونو بي بي چك ميزاشتي 😊

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی بهترین جنین همین جنین ۵ روزه اس ؟

نه الزاما هیچ تضمینی نیست

از لحاظ آماری میگن قوی تر بوده که تو آزمایشگاه به مرحله بلاست رسیده، ممکنه احتمال بارداری بیشتر باشه با بلاست ولی ممکنه خیلی جنین های سالم دیگه از دست برن سر همین بلاست شدن 

بچه ها  شماها قبل میکرو سنو سینه دادین 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
کامل بود همین ...رفتم جراح بهم میگه  برو مامو گرافی وا ام ار ای....😢 یبار چندسال پیش میکرو کرد ...

نه گلم چرا آخه، این دکترت فقط واسه محکم کاری گفته ماموگرافی بدی، وضعیت سینه هات خیلی خوبه، فقط چند تا کیست داره که تو سیکل دکتر باید اطلاع داشته باشه 

یا مثلا بهتره انتقال نچرال بدی اگر بشه 

اصلا اصلا اصلا جای نگرانی نیست، ان شاء الله حامله میشی، بچه ت رو هم خودت شیر میدی، اصلا حاملگی و شیردهی برات خوبه، قیدشو نزنی ها 

نه گلم چرا آخه، این دکترت فقط واسه محکم کاری گفته ماموگرافی بدی، وضعیت سینه هات خیلی خوبه، فقط چند ت ...

راست میگی 😢 خ اهرم  صبح میگفت  نکنییاا میکرو  ..خودمم  تصمیم همین بود .... انتقال نچرال چیه  واسه اونایی که کیست سینه دارن ....  اره  حتما خودم شیر میدم اگه خدا بخاد مامانم میگفت  چند سال پیش چون شیر ندادی تاحالا کیست داری که با شیر دادن خوب میشه

نه گلم چرا آخه، این دکترت فقط واسه محکم کاری گفته ماموگرافی بدی، وضعیت سینه هات خیلی خوبه، فقط چند ت ...

شما میکرو  کردین  ....

خخخخخخخخخ آره خودم بودم، 7 تا بی بی زدم🙈🙈🙈🙈 میدونستم علمی نیست ولی حالم خوب میشد خو

دقيقا منم ديشب باز همين كارو كردم 😅

ميدونستم كارم مسخرست ولي آرومتر شدم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کامل بود همین ...رفتم جراح بهم میگه  برو مامو گرافی وا ام ار ای....😢 یبار چندسال پیش میکرو کرد ...

عزيزم كيست مشكل خاصي نيست فقط بايد چند ماه يبار سونو كني تغييرات نداشته باشه ولي براي اينكه خيالت كاملا راحت بشه يك ويزيت برو دكتر آزاده جولايي 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزيزم كيست مشكل چيز خاصي نيست فقط بايد چند ماه يبار سونو كني تغييرات نداشته باشه ولي براي اينكه خيال ...

خودممم  جولایی رفتم  🤗  دکترمم  عارفی واسه ای وی اف ...قرار فردا برم سونو بهش نشون بدم ...

عزيزم كيست مشكل چيز خاصي نيست فقط بايد چند ماه يبار سونو كني تغييرات نداشته باشه ولي براي اينكه خيال ...

چون ای وی اف باید بشم نگرانم

چون ای وی اف باید بشم نگرانم

منم پارسال رفتم چون گاندي بالاي 42 سال رو قبل از پانكچر ميفرسته مامو و سونوي سينه و متاسفانه دو تا توده كشف شد اول نمونه گرفتن و پاتولوژي فرستادن كه گفتن يكيش مشكوكه به سلولهاي پيش سرطاني و بايد خارج بشه ولي ديگه هر دو رو با هم درآوردن و باز پاتولوژي و خداروشكر گفتن چيزي نيست ولي بايد دائم سونو بدي كه يكساله نرفتم اينقدر كه درگير داستان پانكچرو انتقالو سقط بودم 

مال من توده بود از شما كيسته و چيز خاصي نيستن كيستها  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم