2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
 شما لطف دارین عزیزم. آخه دکتر هم دیروز بهم گفت خیلی به خودم نگرفتم. گفتم یک در میلیون احتمال ...

پس شک نکن اینا جدیده 

چه قدر شرایطت شبیه منه، نمی دونم چرا حس می کنم تومور مارکر ها عالی هست واسه شما و به عمل نیازی نداری

اون دو بار منفی قبل هم دلایل دیگه داره

اگر اینا رو جدید زدی عمل تقریبا منتفیه ها، من فکر می کردم از قبل داشتی

ببخشید جای دکتر نظر میدم ولی خیلی ‌‌‌شبیه شرایط من هستی، فقط آز های ایمنی و انعقادی بده و اون تومور مارکر ها پانکچر هم بشو ولی لاپاراسکوپی نکن، باز انتقال بده، فکر کنم با همون انعقادی و تقویت همسرتون همه چی درست بشه

آها من طب سنتی هم رفتم بعضی دستوراتش رو اجرا کردیم فکر کنم اونم خوب بود

نه عزیزم بد نیست، فکر کنم به شما بود گفتم منم این جور بودم، تازه پری 11 روز دیرتر اومد توقع داشتم زی ...

بله بله فكر كنم شما بوديد اره خيلى كم شده اصلا امروز كه روز سومم ديگه لك كم ميبينم خيلى كم اونم تو ديتشويي فقط ديروز دكتر بودم گفت مشكلى نداره به خاطر قرص حالا ميترسم ضخامت رحمم به مقدار مناسب نرسه برا انتقال البته من مسكلى ندارم ضخامتمم هميشه خوب بوده ميترسم به خاطر قرص بد بشه امپولاى سوپر فكتم همچنان دارم ميزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها   کسی جواب سونو رو میدونه😢😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
همه سونو ها رو یک جا رفتی؟ خوب این وسط بین سونو ها حالت تهوع و علائمت کم و زیاد نشد؟ 

تا عربال اول مرکز میرفتم عزیزم  ..تو مرکز گفتن ک یکیش  توقف رشد کرده و ان تی ک بیرون رفتم گفت سالمن ...بله اصلا به علایم توجه نکن من یه روز خوب بودم نگران میشدم  تا دوباره حالت تعوع میگرفتم و بالا میاوردم خوشحال میشدم ...همه همین نگرانی ها رو دارن یه روز معدم درد میگرفت یه روز حالت تهوع داشتم دو روز خوب بودم دوباره شروع میشد دو روز بعد 

خدا جونم شکرررت  
غربالم ریسک زدن متوسط ولی ریسک بیوشیمیایی رو های ریسک زده، بعد گیج شده بودم آمنیو بدم یا سل فری که د ...

نگران نباش . به یکی از دوستهای من که دوقلو باردار بود گفتن باید یکی رو پوچ کنه تا یکی بمونه . اون زیر بار نرفت و هردو رو نگه داشت الان بچه هاش دندون هم درآوردن . اونم میگفت براش ریسک زدن و امینو که نرفت نداد و فقط سلفری رو داد . این دکترهاهم برای خودشون دکان باز کردن دیگه نمیگن اون مادر بیچاره چقدر استرس میگیره . اصلا نگران نباش . نی نی تو هیچیش نیست . انشالا به دنیا میاد . برای ما هم دعا کن

پس شک نکن اینا جدیده  چه قدر شرایطت شبیه منه، نمی دونم چرا حس می کنم تومور مارکر ها عالی هست و ...

یعنی اگر این آندومتریوما ها زمانی که رویان میرفتم وجود داشت بهم میگفتن؟ آخه اونجا طی سونو های واژینال فقط بررسی فولیکول میکردن انگار.انتقال اولم فرش آخر آبان یا اول تیر بود و انتقال فریزم آخربهمن بود. تو هیچکدوم صحبتی از آندومتریوما نبود شاید اصلا بررسی دقیق نکردن. نمیدونم. آز تومور مارکر ربط به عمل کردن یا نکردن داره مگه؟ یعنی اگر خوب باشه عمل نمیکنن؟ یا فقط برای بررسی سرطان تخمدانه؟

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
پس شک نکن اینا جدیده  چه قدر شرایطت شبیه منه، نمی دونم چرا حس می کنم تومور مارکر ها عالی هست و ...

درخواست دوستیم رو قبول میکنید؟ تا آزمایشات و سونو هام رو براتون بفرستم. راجب طب سنتی هم سوال داشتم. ممنونتون میشم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)