2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقن دکتر بهم گفت وبهم برای این ماه دوفاستون داده که از روز 16پریودم بخورم پروزسترون همون قرص دوف ...

بله  دوفاستون هم همين كارو ميكنه چون موقع iuiبه من دادن 

انشاالله اين ماه مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
علائم اوليه هم باهم فرق داشت؟ علائم قبل از موعد

درجش فرق داشت.

مثلا سر پسرم و الان دقیقا یک سایز سینه هام بزرگ شدن. اما اون وسطیه مثل زمان پریودی بود ، 

و تهوعم خیلی کم بود.

راستش علائم جزیی رو اصلا نگاه نمیکردم .

مثلا الان یک کم صورتم لک آورده ، ولی خودم نمیفهمیدم مامانم گفت.

سر پسرمم بین ناف تا قفسه سینم تیره شده بود.

ولی این دو بار که میکرو کردم تهوع هام عصر و شب اند. با تهوع میخابم.

اما سر پسر تهوع صبحگاهی بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منظور من از چهار، ۴۰۰ میکرو بود عزیزم. اما شما به حرف دکترت گوش کن

آزي جون الان واسه من زير يك هست يا ٤ آخر 🤣🤣🤣

آخه دكترم گفت ١بخور

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
جدا؟ میگن غذاهای خشک و ترش تهوع رو کم میکنه. منم ماهی خوردم و آلبالو خشک دیروز. اما چرا بقیه علایم ...

استرس نداشته باش گلم خدارو شكر سونو رفتي همه چي خوب بوده 

من چي هنوز سونو نرفتم روزاهم نميگذره دوروز عاديم يه روز پام درد ميكنه همين 

حالا از دوستان بپرس اگه ضرر نداره دوست داري يه سونو برو كه استرست از بين بره

سلام دوستان من امروز زنگ زدم ابن سينا وقت بگيرم از طرازي يا عارفي گفت هر دو خارجن و برام با رزاقي و ...

مگه رزاقی ازکانادااومده؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
همون زعفرون در حد غذا هم مشکلی نداره، لبنیات هم به علاقه خودت ربط داره کلا به انتقال مربوط نیست، ولی ...

زینب جون واقعانشاسته تاثیرداره تولانه گزینی بنظرت؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ليانا حلقه ت تنگ شده برات؟

من نه اصلا اتفاقا من خيلي لاغر شدم 

از موقع انتقال به بعد يعني ٥سيكل به بعد احساس كردم وزنم كم شده رفتم رو وزنه دو كيلو كم كرده بودم انگشتر حلقه ام كه هروز دستم ميكنه احساس ميكنم راحت تر از قبل تو دستم ميره 

عزیز ۴ نیست ، اون هم چهاردهمه ، میشه زیر ۱.

مرررررسي عزيزم 🌹

واي خدا از دهنت بشنوه، دقيقا دوسال و نيمه گير دادم به ورم دست و همش نااميد ميشم، حالا همش به خودم مي ...

محیا جون قلب تشکیل نشد اون بارداریت؟!

منم هفته ۶ رفتم بیمارستان محب یککاری داشتم هرچی خانم اونجا بود لبخند میزدن میگفتن بارداری؟!

یک خانم مسن گیر داد بهم که بارداری؟ ۵ ماهته؟! 

گفتم نه تازه اولاشه گفت نه خودت نمیدونی اقلا ۵ ماهته!

اصلا سنگین شده بودم بد راه میرفتم...

نمیدونم اینا علایم بارداری پوچه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان من امروز زنگ زدم ابن سينا وقت بگيرم از طرازي يا عارفي گفت هر دو خارجن و برام با رزاقي و ...

رزاقی تو سقط مکرر از بقیه جلوتره

مگه برگشته؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم