2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیزم من کلا از روز انتقال اصلا استراحت نکردم.😊فقط چیزای سنگین بلند نکردم..وگرنه استراحت نداشتم❤

مررررررسي عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم من فكر ميكنم شما بايد از موقع اقدام پروژسترون استفاده كني  يه خانومي شرايطش مثل شما بود با ...

اتفاقن دکتر بهم گفت وبهم برای این ماه دوفاستون داده که از روز 16پریودم بخورم

پروزسترون همون قرص دوفاستون است درسته؟؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب سوال الان من بود؟یعنی فولیک ایرانی خوب نیست؟دکتر به من گفت ۵ بخور.ولی من همین یک رو داشتم و ...

فکر کنم خیلی حرف نا بجایی زدم همه گیج و ویج شدن🙈🙈من حرف همسرم رو منتقل کردم اخه خیلی روی دارو حساسه داروهایی که من برای میکرو مصرف میکردم رو میگفت اینا بمب شیمیایین😂😂حالا فکر کنید اگه بخواییم نظرات اونو اعمال کنیم باید تاپیکمونو تعطیل کنیم 😂اما من کلا کار خودمو میکردم😂ولی عزیزم وقتی نیاز روزانه بدن ۴۰۰ میکرو گرمه مطمئن باش بیشتر از اون دفع میشه و همون یک که خوردی کافی که هیچ زیادم بوده پس اصلا نگران نباش

من کلا هیچی علائم نداشتم.تازه بعد سونو قلب حالت تهوع دارم بعدازظهرها.والا منم مثل خودت همش استرس داش ...

من متاسفانه بارداري قبليم موعدم ك شد يكم ورم داشتم انگشتام احساس ميكردم حلقه عروسيم تنگه واسشون بعد حالا اون تجربه برام شده دردسر همش نزديك موعد ك ميبينم ورم ندارم كلا نااميد ميشم، حالا ايندفعه پردنيزولون دارم خودمو ميتونم گول بزنم هي ب خودم ميگم لابد پردنيزولون نزاشته انگشتام ورم كنه

...
فکر کنم خیلی حرف نا بجایی زدم همه گیج و ویج شدن🙈🙈من حرف همسرم رو منتقل کردم اخه خیلی روی دارو حساس ...

آزي جون ممكنه كه توي يه بارداري آدم زودهنگام قبل موعد ورم داشته باشه ولي توي يه بارداري اصلا نداشته باشه لاغرترم بشه؟؟؟؟

...
عزيزم نفس جون ميگفت يه روز علائم داشتم دو روز نداشتم استرس نداشته باش خدارو شكر سونو رفتي ني نيا خوب ...

جدا؟

میگن غذاهای خشک و ترش تهوع رو کم میکنه. منم ماهی خوردم و آلبالو خشک دیروز.

اما چرا بقیه علایمم رفته؟!

کاش توی خونه سونو داشتیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آزي جون ممكنه كه توي يه بارداري آدم زودهنگام قبل موعد ورم داشته باشه ولي توي يه بارداري اصلا نداشته ...

محیا جان من تا حالا چهارتا بارداری موفق و ناموفق رو تجربه کردم و صادقانه بهت بگم هیچکدومش مثل هم نبود هم اخلاق و روحیاتم هم حال عمومی و علایم و حتی ویارهام. پس اصلا مقایسه نکن 

آزي جون ممكنه كه توي يه بارداري آدم زودهنگام قبل موعد ورم داشته باشه ولي توي يه بارداري اصلا نداشته ...

خب آره عزیزم ، به جنسیت و به تغذیه و چندین چیز دیگه ربط داره.کلا هیچ دو بارداری ای شبیه هم نیست.

من ۳ تا بارداری هام با هم فرق داشتن.

عزیزم هفته ی چندمی؟داروهات چیه؟

الان هشت ههفته و دو روز و یکیشم احتمالا هشت هفته و ۳ روزه.

لووتیروکسین.

۳ تا استرادیول

دو تا فمیبیون ۱

آسپرین.

دو تا شیاف.

آنوکسا.

رفقا یکی بیاد منو ببره سونو. مثل چی میترسم برم. همه علایمم هم رفته. دارم دیوونه میشم. چیکار کنم؟ ...

کجایی من بیام دنبالت ببرمت😉🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خب آره عزیزم ، به جنسیت و به تغذیه و چندین چیز دیگه ربط داره.کلا هیچ دو بارداری ای شبیه هم نیست. من ...

واي خدا از دهنت بشنوه، دقيقا دوسال و نيمه گير دادم به ورم دست و همش نااميد ميشم، حالا همش به خودم ميگم اوندفعه غير عادي بود ولي كو گوش شنوا، واقعا اوندفعه من هفته شش دماغم در حد سايز يه قندون شده بود حالا در شرايط عادي خيلي باريك و كشيدستا ولي انقدر ورم داشتم حلقه تو دستم نميرفت همون هفته شش لباسام تنم نميرفت

...