2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست

بچه ها من نمی تونم حساب کنم 18هفتم چندم میشه میشه یکی ک بلده برام حساب کنه همسرم می گ 13 شهریور 18هفتت من می گم 19شهریور18هفتمه 

اخرین سونو 2مرداد بود گفتن 12هفته سونو ان تی 

یه آقایی روز آزمایش داشت به بقیه روحیه میداد میگفت دو تا بچه قبلیم رو از همین جا دارم، الان اومدیم و ...

واقعا!!؟من هرکاری کردم قبول نکردن البته من میخواستم تلفنی نوبت بگیرم همسرم میگفت اگه حضوری بریم شاید پذیرش کنن من گفتم نه بابا چه فرقی داره!البته احتمالا قسمت من پا گذاشتن تو یه مسیر دیگه بوده چون من واقعا ادمی نیستم که زود جواب نه رو بپذیرم اما اینو سریع قبول کردم😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم از آرامشی که به ادم منتقل میکنی ، واقعاً نیاز دارم یکی ارومم کنه چون واقعاً خیلی سردرگمم ...

منم درکت میکنم واقعا سخته شرایطمون. عزیزم اثر داروها از بین بره پریود میشی ۴ روز اینا طول کشید برا من 

خدای مهربونم شکرررررت .
درمان شما چطوریه ؟؟ از مصطفایی راضی هستید؟؟

راستش فقط یبار باهاش ویزیت شدم.دکتر خوب و خوش برخوردی بنظر میرسه.ما همین یک هفته پیش دکتر شوهرم دستور میکرو برامون نوشت.یه سری آزمایشات خودم از قبل داشتم یه سری جدید هم برام نوشتن با پام اسمیرانجام بدم سیزدهم نوبت دارم پیشش با جواب برم اونجا اگه همه آزپایشات خوب بود سونو بشم و سیکل رو برام شروع کنن. من یبا  شهرستان همین تیرماه میکرو کردم که متاسفانه جنینام رشدشون بعد از دوروز متوقف شد.حالا ببینم اینجا چطور میشه.خودم که اینجا خیلی امید دارم.ببینم خدا چی میخواد.بازم میخواد ناامیدم کنه یا نه این دفعه هوامو داره.خدا کنه هوامو داشته باشه خودش .همش دارم خواب میبینم منم انتقال دادم و جواب آزم مثبت شده رسما دارم خل میشم😑😑

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها می گیم 16هفته7روز مثلا  بعد فرداش میشه 17هفته

16 هفته و 7 روز یعنی 17 هفته کامل و فرداش میشه 17 هفته و یک روز

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
درمان شما چطوریه ؟؟ از مصطفایی راضی هستید؟؟

من همسرم مشکل داره.اسپرم خیییلی خیییلی ضعیف.تعداد تقریبا صفر تحرک و مورفو هم صفر.خودم هم بار اول که میکرو کردم با سونو گفتن ذخیرت کمه.هر چند آزمایش ذخیره تخمدانم خوب بود. حالا ببینم دکتر مصطفایی سیزدهم سونو کنه نظرش درباره ذخیرم چیه.چون به اون مرکزی که قبلا میکرو کردم اصلا اعتماد ندارم.خیلی اذیتمون کردم با کلی حرفای ضد و نقیض

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
راستش فقط یبار باهاش ویزیت شدم.دکتر خوب و خوش برخوردی بنظر میرسه.ما همین یک هفته پیش دکتر شوهرم دستو ...

عزیزم انشالله حتماً اینجا جواب میگیرید ، شما وضعیتون با من فرق داره چون احتمالاً شرایط همسرتون جوری بوده که پزشک مردان براشون میکرو نوشتن ولی من چون آزمایش همسرم خوب بوده منتظر نظر پزشک زنان بودن که چون قبلش نه میکرو انجام داده بودم و نه ای یو ای برای اولین اقدام مصطفایی برام ای یو ای نوشته احتمالاً چون شما یکبار میکرو شدید مستقیم رفتن سراغ درمان میکرو ،،، همه به من میگن ناامید نباش منم به شما میگن ان شالله به زودی هر دومون بیام همین تاپیک خبر بارداریمو بگیم ، من اینبار خیلی از خدا هم شاکی شدم امیدوارم نخواد حالمو بگیره بابت شاکی شدنم 

من همسرم مشکل داره.اسپرم خیییلی خیییلی ضعیف.تعداد تقریبا صفر تحرک و مورفو هم صفر.خودم هم بار اول که ...

عزیزم الان این یکی مطلبتونو خوندم ان شالله که همه چی روبراه میشه ، سیزدهم رفتی بیا اینجا ریپلام کن و روند درمانتو بگو بهم

بچه ها من نمی تونم حساب کنم 18هفتم چندم میشه میشه یکی ک بلده برام حساب کنه همسرم می گ 13 شهریور 18هف ...

عزیزم همون ۱۳ شهریور ۱۸ هفتت میشه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

@مامان_سبحان7    

سلام عزیزم...

خوبی گل پسری چطوره؟

میگم عزیزم چندروز قبل زایمان آنوکسا رو قطع کردی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
بچه ها من واقعا نمی دونم چرا دکتر بهم ال آرژنین داده قبل انتقال... خیلی برام عجیبه. شما قبل انتقال چ ...

سما جون وزنت چقدره؟

بعضی از مکملهای ناباروری و تقوبتی مقدار کم ال آرژنین دارن

دوز آرژنین بهت داده چنده؟