2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویان به شرطی قبول میکنه که بچه نداشته باشی یایدونه داشته باشی بیشتر رو قبول نمیکنه منو پذیرش نکردن

یه آقایی روز آزمایش داشت به بقیه روحیه میداد میگفت دو تا بچه قبلیم رو از همین جا دارم، الان اومدیم واسه سومی🤔🤔🤔🤔 با بچه هاش اومده بودن

تيارا مگه آز همسرتون چه طوريه كه بهتون اي يو اي پيشنهاد ميكنن خب شايد شرايطشون خوبه كه ترجيح ميدن او ...

محیا جون عزیزم انشالله ک شنبه خدا دلتو شاد کنه از ته قلبم  دعا میکنم خوش خبر باشی 🙏🙏

یه آقایی روز آزمایش داشت به بقیه روحیه میداد میگفت دو تا بچه قبلیم رو از همین جا دارم، الان اومدیم و ...

زینب جون خوبی عزیزم

همسر منم چند روز پیش میگفت بهار ایکاش بازم جنین داشتیم میرفتیم واسه انتقال🥴😂😘

دوستان سلام امروز بخاطر انقباضات رحمی و باز شدن دهانه رحمم یه سانت بستری شدم از تک تکتون تقاضادارم ...

سلام عزیزم ان شاالله خدا کمکت کنه، واقعا استرس های ما تمومی نداره ولی توکل به خدا، الان تحت کنترلی

ان شاالله سر وقتش دنیا میاد

زینب جون خوبی عزیزم همسر منم چند روز پیش میگفت بهار ایکاش بازم جنین داشتیم میرفتیم واسه انتقال🥴 ...

ممنون گلم خدا رو شکر 

چی بگم والا، خودشون که آمپول نخوردن نمی دونن یعنی چی

همسرم میگه باید چهارتا بچه بیاری🥴🥴🥴بهش میگم خوبه یه ماه زیر سرم بودما

سلام صبح بخیر من 12 برج 5 انتقال دادم الان هم 3 برج 6 هست باردارم دیشب دختر 7 ساله دارم پیشم خوابه با پاش به شکمم فشار داد خیلی نگرانم  در حال حاضر هیچ مشکلی هم ندارم یعنی هیچی خطری برا جنین بوجود نیومد اگر خدای نکرده آمده باشه علائم چیه

سلام صبح بخیر من 12 برج 5 انتقال دادم الان هم 3 برج 6 هست باردارم دیشب دختر 7 ساله دارم پیشم خوابه ب ...

سلام مبارک باشه....خدایی نکرده ترسح ابکی زیاد ...درد و خونریزی...ولی اگه مشکلی  نداری خب پس‌چیزی نشده خداروشکر....یه سونو برو😍

ممنونم عزیزم که جوابم دادی از نگرانی داشتم دیوونه  میشدم

فدات عزیزم نه بابا شکم باید یه فشار خیلی بد خدایی نکرده بیاد که درد و اینا باشه همراهش....شما دوستم سونو بری راحت راحت....منم امروز روز ۹‌انتقالم😍😍😍

گلم 25 کیلومتر با ماشین میرفتم و 25 تا برمیگشتم، کارم بیشتر نشسته بود تا سرپا ایستادن 24 تا پله رو ...

مرسی عزیزم

پس امیدوار باشم

این سری میخوام بعد انتقالم فقط سه روز استراحت کنم و بعدش برم سر کار

منم کارم نشستنیه. 8 ساعت

خونمون 15 تا پله داره سر کارمم 5 تا پله

سلام به همه ی دوستای گلم 🌼 مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤ یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آش ...

عزیزم ان شالله زایمان راحتی داری و به سلامتی گل دخترتو تو بغلت میگیری

موقع زایمان اگه تونستی به یاد ما باش و برامون دعا کن که دیگه ما هم طعم مادرشدن را بچشیم

فدات عزیزم نه بابا شکم باید یه فشار خیلی بد خدایی نکرده بیاد که درد و اینا باشه همراهش....شما دوستم ...

انشالللللللله به امید خدا رفتی آزمایش با دست پر برگردی جوری که خدا من رو دلشاد کرد شما هم دلشاد بشین به حق ابولفضل