2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
سانازجون تحرك اس همسرتون رو جسارتاً ميتونم بپرسم؟ اقا تو ميكرو هم يه بار به ما نگفتن جنين خوب تشكيل ...

گلم یادم نیست تحرک اینارو ولی یادم تعداد کم بود موفولوژی پایین بود دارو داد دکتر بهش تحرک تند فکر می کنم صفر 

کند خوب بود  خودمم ذخیرم پایین بود و هر بار میکرو که کردم تخمک کشی کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محيا جون خواهر ميخام وقفه نندازم ولي نميشه كه نميشه الان كه 33 روز از سقطم گذشته و هنوز از پريود خبر ...

دوست من انتي تي پي او مثبت داشت دكترش گفت چيزي نميخواد فقط اسپرين بخور از قبل بارداري ايشونم با همون اسپرين سر كرد و باردار شد و بچه شم سالم زاييد حالا جلو چشم منه بعد من ميشنوم انتي تي پي او حيلي مهمه ياد اون دوستم ميافتم كه چقدر راحت گذروند اون قضيه رو واقعا متعجب ميشم اصلاً نميفهمم چي ب چيه فقط اينو ميدونم كه عالم عالم بيخيالي يه گويا، مشكل خود من كه اضطرابه احساس ميكنم گرفتار اضطراب و ترسم كه اين جوري عذاب ميكشم

...
دوبار رویان دکترش یادم نیست ای یو ای شدم اول منفی شد بعد میکرو کردن یک بار پیش دکتر طرازی بیمارستان ...

دلیل منفی شدنها معلوم نشد؟

بعد بارداری طبیعی سرم یا پرد نداشتی؟

اصلا دکتر اینا وسیلن فقط خدا باید بخواد همین و بس درمان ادامه بدین و لی از لطف خدا نا امید نشین و طبیعی اقدام کنین زیاد رو تعداد اقدام تمرکز نکنین ک خدا بخواد با یک بار بدون پا بالاگرفتن هایی ک تو این ده سال انجام دادم هم میشه ادم باردار بشه 

آخه مستقيم كه نميگند اگه مستقيم بگند منم جواب ميدم طرف اونروز تو ختم پدرم نشسته روبروي من و فاميل شو ...

دقیقا باهات موافقم.از دست اینجور آدما اصلا ناراحت نشو فقط تو دلت براشون دعا کن که آروم بشن و انقدر خوشبخت و خوشحال باشن که دیگه با طعنه زدن به بقیه نخوان به آرامش برسن

گلم یادم نیست تحرک اینارو ولی یادم تعداد کم بود موفولوژی پایین بود دارو داد دکتر بهش تحرک تند فکر می ...

مرسي عزيزم، ميگم يادتونه همسرتون چه دارويي خوردن؟ احيانا سينال ندادن بهشون و يا اينكه اووميد همون كلومفين بدن؟؟

...
دلیل منفی شدنها معلوم نشد؟ بعد بارداری طبیعی سرم یا پرد نداشتی؟

من انتقال اخرم مادرم رفت کما فکر کنم دلیل منفی شدنم اون بود جنین هام عالی بود

انتقال اولم یک جنین شد کیفیت پایین

انتقال دوم دو جنین کیفیت گفتن عالی

دلیل نمی دونم 

ولی تو انتقال اخر دکتر طرازی تشخیص مشکل انعقادی دادن و انوکسا و اسپرین دادن

من الانم تا اخر بارداری انوکسا می زنم دور ناف اسپرین می خورم

امپول پرولوتن هر 12روز می زنم 

اصلا دکتر اینا وسیلن فقط خدا باید بخواد همین و بس درمان ادامه بدین و لی از لطف خدا نا امید نشین و طب ...

دقيقا همينه دكتر وسيله س اونم اگه خدا بخواد به درد ميخوره اميدوارم خدا رحم كنه، پا بالا نگه داشتنو كه نگو عين وزغ كلّه پا مثل مارمولكي كه چسبيده به ديوار😂اخرشم هيچ چي😣 يعني شما ايندفعه كه باردار شدين عادي بود اقدامتون؟ يه روز درميون؟

...
محيا جون خواهر ميخام وقفه نندازم ولي نميشه كه نميشه الان كه 33 روز از سقطم گذشته و هنوز از پريود خبر ...

عزیزم نگران ندول نباش خیلیا دارن و حتی ازش خبر هم ندادن و تو خیلی از مواقع بی خطره.مامان خودمم داشت واسه همین خیلی دربارش تحقیق کردم حتی نمونه برداری هم ازش کرد اما خداروشکر چیزی نبود

سقط رو اگه بخواي زودترين تازيخ در مظر بگيري فوقش ميتوني از وقتي كه قرص خوردي حساب كني نه از قبل ...

از تاريخ خروج ساك و بقايا اگه بخايم حساب كنيم الان 30 روزه
آزمايشام مشكل تيروئيد نشون نميده البته tsh داره در تستهاي متوالي مياد پايين ولي هنوز تو رنجه 

تست anti tsh هم دادم اونم منفي بود ولي خب اين گره كه كشفش كردن بايد تكليفش مشخص بشه 

از من بيخيالتر نبود موقع انتقال و بعدش  بخودم ميگفتم اصلا مهم نيست منفي بشم چون دفعه اولمه و خيليا بارها انتقال دادند و منفي شدند تا بالاخره به نتيجه رسيدند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من انتقال اخرم مادرم رفت کما فکر کنم دلیل منفی شدنم اون بود جنین هام عالی بود انتقال اولم یک جنین ش ...

وای چقدر بهت سخت گذشته انتقال دادی و مادرت کما بوده 

انشالله همیشه سایه شون رو سر خانوادتون باشه

مرسي عزيزم، ميگم يادتونه همسرتون چه دارويي خوردن؟ احيانا سينال ندادن بهشون و يا اينكه اووميد همون كل ...

نه امپول پی دی هوموگ داد قبل تخمک کشی به همسرم و یه قرص به اسم فرتیل پلاس