2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر بهت سخت گذشته انتقال دادی و مادرت کما بوده  انشالله همیشه سایه شون رو سر خانوادتون با ...

اره خیلی سخت بود من خیلی گریه زاری کردم ولی خداروشکر مادرم برگشت پیشمون خدا همه پدر مادرا حفظ کنه الاهی آمین

منم دوبار پانكچر شدم بار سومم ديگه جنين ندارم حالا هم فقط يه جنين تونستن انتقال بدن، آزمايششون كي هس ...

من دوبار تهران پیش عارفی اینبار شیراز پیش مددی سه بار پانکچر کردم ۱۱ تا جنین فریز دارم اگه اینبار نشد میخوام بگم برام پی جی دی کنن ایتدفعه جنینها را خواستن بلاست کنن متاسفانه نشدن

گلم 25 کیلومتر با ماشین میرفتم و 25 تا برمیگشتم، کارم بیشتر نشسته بود تا سرپا ایستادن 24 تا پله رو ...

مگه روغن کنجد ضرر داره؟ من همیشه روغن کنجد استفاده میکنم به جای روغن مایع!

دقيقا همينه دكتر وسيله س اونم اگه خدا بخواد به درد ميخوره اميدوارم خدا رحم كنه، پا بالا نگه داشتنو ك ...

من ماه رمضان بود حامله شدم گلم نه دوبار رابطه داشتم ک انگار رابطه اولم گرفته پاهامم بالا نبود مثل وزغ😂 این گفتم چون سر اقدام خیلی حرص خوردم ک کم اقداممون همشم پاهام بالا بود ک اسپرم تحرک تند نداره کند داره راحت حرکت کنه بره تنبل خخخ

من دوبار تهران پیش عارفی اینبار شیراز پیش مددی سه بار پانکچر کردم ۱۱ تا جنین فریز دارم اگه اینبار نش ...

الان ۱۱ تا جنین داری فریز شدن  قبل هر انتقال فرصت بلاست دارن  

من سه بار انتقال منفی داشتم دیروز رفتم یکی از دکترای طالقانی گفت دوتا علت باقی میمونه برای منفی شدنت ،یکی آندومتر که با پی آر پی پذیرشش بالامیره و دومین دلیل  ممکنه جنینا نیاز به پی جی دارن  من کلا ۳تا جنین دارم و تعداد کمه برای اینکار

خب خداروشکر.بین سونو ان تی وآنومالی بازم سونو شدین؟ببخشید خیلی سوال میپرسم از استرس زیاده

نه اخرین سونو ان تی بود عزیزم نه خواهش می کنم راحت باش استرس نداشته باش سونو بعدیت نزدیک 18هفته باید بری