2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم. آره من از هفته هفت ک خونریزی داشتم ،میخورم.

سلام 

به من گفته هر ۸ ساعت 

ولی من هر ۱۲ ساعت میخورم تپش قلب میاره اخه 

شما چند بار میخورید تو طول روز عزیزم؟

بعد امپول پرژسترون هم دارین یانه 

اونم بهم سه تا داده هر هفته یکی 

تموم شد باز باید بگیرم ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام به همه ی دوستای گلم 🌼 مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤ یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آش ...

عزیزم به سلامتی نی نی خوشگلتو بغل بگیری.ممنونم که برامون دعا می کنی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  به من گفته هر ۸ ساعت  ولی من هر ۱۲ ساعت میخورم تپش قلب میاره اخه  شما چند با ...

منم همون هفته ای که خونریزی داشتم هر ۸ ساعت بود. ستا در روز.. بعد کردش دوتا و تا الان همون دوتا رو میخورم.۱۲ ساعته...

من تا ماه سوم که روزی یه پروژسترون داشتم.بعد شد دوازده روز یبار پرولوتون.که تا اخر هشت ماه داشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستای خوبم شماهایی که هماتوم داشتین و لکه بینی داشتین موقع لکه بینی شیافتونو زیاد کردن یا نه؟ ...

سلام گلم من از هفته ی ۱۳ که متوجه شدم هماتوم دارم تا همین الان خداروشکر لکه بینی و خونریزی نداشتم اصلا...ولی شبی یه دونه شیاف داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام به همه ی دوستای گلم 🌼 مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤ یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آش ...

به سلامتي انشالله زايمان راحتي داشته باشي عزيزم، التماس دعا

مرجان جون روز زايمانت روز آز منه😭😭😭😭😭😭دارم تيكه تيكه ميشم

...
منم همون هفته ای که خونریزی داشتم هر ۸ ساعت بود. ستا در روز.. بعد کردش دوتا و تا الان همون دوتا رو م ...

عزیزم پرولوتن البته من ایرانی می زنم فمولایف می زدی جاش ابسه نمی کرد بخاره؟برای من می خاره ابسه کرده قرمز میشه 

ماما دکتر گفت تا هفته30دارمش 

منم همون هفته ای که خونریزی داشتم هر ۸ ساعت بود. ستا در روز.. بعد کردش دوتا و تا الان همون دوتا رو م ...

ای جونم تیکرشو😍😍😍مرجان جون دکترت برگشته از مسافرت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر اگر براش مهم بود ک قبل سفرش ویزیت می کرد مارو دو نفریم ما تاریخامونم یکیه دکتر بیاد میشه18هفتم ...

میفهمم گلم منم الان دکترم مکه رفته به هر کسی نمی تونم اعتماد کنم، تازه اغلب هم جوابمو تو واتس اپ میده ولی بازهم خودش بود راحت‌تر بودم، خیلی جاها رفتم ولی نتونستم اعتماد کنم

به نظرم یه دکتر عادی واسه غربال 2 برو بپرس، دیگه اینو همه بلدن، فقط آزمایشگاه نيلو انجام بده کافیه

مرجان جون روز زايمانت روز آز منه😭😭😭😭😭😭دارم تيكه تيكه ميشم

محیا جون چیشده گلم؟چرا انقد بیقراری؟ان شاالله که جواب ازمایشت مثبته و دلمون شاد میشه

عزیزم پرولوتن البته من ایرانی می زنم فمولایف می زدی جاش ابسه نمی کرد بخاره؟برای من می خاره ابسه کرده ...

مال منم‌فمولایف هست پرولوتون نداشت اخه 

من فقط درد داره جاش دیشب زدم فعلا که ابسه نکرده 

شاید خوب نمیزنن برات عزیزم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
دیروز مطب ی خانم زنگ زد گفت س تا جنینم گرفته منشی گفت دکتر میفرستت یکیش کم کنی قبول نمی کنه س ت ...

البته اجبار نمی تونن بکنن، نهایت سرکولاژ بکنه و پیش پریناتولوژیست بگذرونه بقیه بارداری رو درست میشه ان شاء الله 

کاش میشد بهش گفت 

دکتر اگر براش مهم بود ک قبل سفرش ویزیت می کرد مارو دو نفریم ما تاریخامونم یکیه دکتر بیاد میشه18هفتم ...

عزیز دلم چرا الکی حرص میخوری.. 

منم با دکتر طرازیم. غربال دومم رو هم ۱۷ هفته و سه روز رفتم.تازه زنگ زدم نوبت سونو بگیرم منشی میگفت دکترسونو میگن ۱۸ هفته بیاین که همه چی واضح باشه.الان بیای دیده نشه دوباره باید بیای.

پس ناراحت نباش🍀 اگه niptبرات نوشته دکتر برو اونو انجام بده چون ازاده ... 

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
میفهمم گلم منم الان دکترم مکه رفته به هر کسی نمی تونم اعتماد کنم، تازه اغلب هم جوابمو تو واتس اپ مید ...

اره عزیزم از یه دکتر ک قبولش دارم سوال کردم ببینم جواب نده میرم پیشش ویزیت کلا می خوام برم تحت نظرش دکتر باید مسولیت پذیر باشه باید بدونه مریض هاش کی غربالگریشونه ن مریض بره خودش سرچ کنه ببینه دیر نشه وقت غربالگریش حالا خوبع دکترت خودش جوابت میده کاش دکتر ماهم نیست  لا اقل جواب میداد اس ام اسی