2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
دیر که نمیشه ولی وقت طلایی غربال دوم همین 16 هفته و خورده ایی هست، به نظر دکتر هم خیلی ربط داره

دکتر اگر براش مهم بود ک قبل سفرش ویزیت می کرد مارو دو نفریم ما تاریخامونم یکیه

دکتر بیاد میشه18هفتمون خودمونم گفتیم بریم ازمایش بنویسع برامون زودتر بدیم دیر نشه حالا من موندم چ کار کنم دکتر ک نیست ب ماما و منشی نمیشه بسنده کرد ک خیلی عصبیم کرده این موضوع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای گلم 🌼

مادرای نازنین و منتظرای عزیز دل❤

یادمه قبل انتقال اولم با این تاپیک آشنا شدم ، و الان چیزی نمونده تا دخترم رو در آغوش بگیرم...🤗

ممنونم از تک تک شمایی که همیشه یادم بودید،راهنماییم کردید و تو دعاهاتون فراموشم نکردید🍀

درسته کمتر دیده میشم و پست نمیزارم، اما همیشه تمام پست هاتون رو میخونم و دعاگوتون هستم.😗

❤خواهرای گلم، از مطب دکترم تماس گرفتن و اطلاع دادن نهم شهریور برام وقت زایمان گرفتن... ان شاءالله شنبه ای که در پیش داریم .... 

محتاج دعاهاتون هستم.. برای من و دخترم دعا کنید 🍀🍃ان شاءالله صحیح و سلامت بغلش کنم .. مطمعن باشید همونجوری که تو تمام این نه ماه برای همتون دعا کردم ،روز زایمان شما عزیزای دل رو فراموش نمیکنم..

ان شاءالله که تمام مادرها فرشته هاشون رو سلامت بغل بگیرن و تمام منتظرا به حاجتشون که یه فرشته نازنینه برسن❤

🌼🍀🍃❤🌱🌹🌷🌺💐🌻🌸🌿☘🍃🍂🍁🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام دوستان من درسیکل میکرو همراه با تعین جنسیت هستم ماه پیش ال دی خوردم والان ۱۵ روزه سینافکت زدم ا ...

سلام عزیزم به سلامتی، نگران نباش واسه تاریخش احتمالا قبلش انتقال دادی، فقط تو هیات خودتو خسته نکنی کافیه

ان شاالله قبول باشه واسه همه ما اونجا دعا کن

دو تا زدم یکیش منفی بود یکیش ی خط با هاله انداخت

وا شراره جان چرا اینطوری می کنی؟

به احتمال زیاد حامله ای داروهاتو ادامه بده دختر 

پاشو برو یه جای دیگه سریع آزمایش بتا بده

زینب جون ممنون از همراهی همیشگیت ، نمیدونم والا بگم چی کار میکنن اعصابم ریخته به هم 🥺🥺🥺

خواهش می کنم گلم

این حرص و جوش خوردن همش به خاطر داروهاست، درکت میکنم 

باز خدا رو شکر سر کار میری از فکر و خیال دورتر میشی یه کم