2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
دفعه اول میکرو بودم.سه بار آی یو آی منفی.۷سال اقدام کردم.

گلم چند تا کار رو حتما تا انتقال بعدی انجام بده و اصلا عجله نکن واسه انتقال بعد

حتما طب سنتی برو واسه بهتر کردن محیط رحم، نمیگم گرم یا سرد چون طبع شما رو نمی دونم

حتما پیاده روی و مصرف میوه جات رو اضافه کن به برنامه روزانه ات

آزمایش های انعقادی رو حتما انجام بده شاید غلظت خون داری، در کنارش تومور مارکر های آندومتریوز رو بگو برات چک کنن 

ان شاالله مامان میشی به زودی

عه جدی؟چه جالب.کلا استخر نرم یا بعد انتقال منظورته؟

نه الان برو ولی تو سیکل انتقال دیگه نه

حتما هم جایگزینش یه ورزش دیگه بکن چون یهو نباید فعالیت بدنت کم بشه، بعد انتقال هم یه جوری که اذیت نشی پیاده روی رو ادامه بده خصوصا شمال که خیلی سرسبز و زیباست

ثمین جان طب سنتی رفتی؟ طبعت رو می دونی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر چونش تیزه پرنسسه شک نکن

وااااااایی چه قدر عالی 😍😍😍💃💃💃💃خیر بینی الهی، ان شاء الله جنسیت نی نی خودت رو به زودی بگی اینجا، فقط خواهر ان شاء الله نه ویار داشته باشی، نه جفت سرراهی، نه طول سرویکس کوتاه نه غربال با جواب استرسی، خلاصه ان شاء الله این همه سختی کشیدی بارداریت راحت باشه، بعدش هم چندتا شیره به شیره😍😍😍😍

این رویان عکسا رو نمیده ببریم با خودمون تو پرونده میذاره، حالا دکترم اومد شاید بشه چندتا کش برم😎😎😎

این سونوی روز دوم پریودمه میخوام برم برامیکرو.

خوبه گلی ان شاالله عالی جواب میگیری، فقط مراقب باش هایپر می‌شی عوارضش سراغت نیاد، رژیم پر پروتیین و با آب فراوون و پیاده روی یادت نره تا تخمک هات با کیفیت باشن

سلام بچه ها خوبید همگی

من شبی دکتر بودم سونو کرد گفت سمت راست فولی۱۲ و دوتا۱۱ داری و سمت چپ یه۱۵ و دوتا۱۲ و یه ۱۰ داری دوباره امپولارو گفت بزن تا سه شنبه دوباره بیا سونو چک کنم اندازه ها رو

وضعیتم به نظرتون خوبه؟ من تجربه ای ندارم

تنبلي تخمدان اما تخمك خوب دارم. همسرم سه ماهه عمل واريكوسل كرده. عزييييزم😔😔😔الهي بهترين ها برات ا ...

عزیزم با شرایط شما مامان سبحان دومی رو شیره به شیره طبیعی باردار شد، بعد میگی به میکرو امید نداری

خواهر عزیزم اینجا طرف با آزواسپرمی جواب گرفته، حتی 3 قلو، چرا میگی نا امیدی، خدا بدش میاد 

من میشناسم بعد از 21 انتقال مامان شده 

یه آشنایی داریم بعد از 24 بار انتقال خدا بهشون گل پسر داد

من شک ندارم شما همون دفعه اول مامانی

سلام بچه ها خوبید همگی من شبی دکتر بودم سونو کرد گفت سمت راست فولی۱۲ و دوتا۱۱ داری و سمت چپ یه۱۵ و ...

سلام عزیزم با ذخيره شما عاااااااااالی جواب داده تخمدانت

آره باید فعلا ادامه بدی، ستروتاید شروع کرده یا نه؟ 

انوکساپارین سدیم داریم که باز فرق داره و رده مصرفش تو بارداری B هست، با دوز های 0.2و 0.4و 0.6و ...

خواهر یعنی منی که ۱۰۲کیلو تشریف دارم دوز چند انوکسان رو باید بزنم؟قدم ۱۷۹هستش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....