2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
من‌شیافم‌ خوردنیه 

ااا چه خوب واژينال خيلي بد

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲سال پیش۲بار انتقال دادم و بعد ۲سال بهمن ماه منفی شدم و بعد خرداد انتقال دادم این انتقال اخرم قبل ...

ممنونم .منم حس میکنم رحمم ورم داره .همین برم طب سنتی بگم بادکش ؟؟؟چی بگم طبعمم سرده ...

چند تا جنین‌انتقال دادی؟❤❤🤩 خداروشکر مثبت شدی

٣تا جنين بلاست 

فدات شم قسمت خودت 💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها جیگر که میدونم خوب نیست، دل هم نمیتونم یک کم بخورم؟

مخصوصا اگر خوب پخته باشه؟

مخلفات دور و برش رو ، پیاز و گوجه و ... رو که  میشه خورد؟ 

جگر ها و دل کنارش بوده با هم پخته شده. 

نخندین بهم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان عزیز من امروز 20 انتقالم بود و جواب آز منفی رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت من ساک بارداری م ...

عزيزم بتات چند بود مگه ؟

بچه ها جیگر که میدونم خوب نیست، دل هم نمیتونم یک کم بخورم؟ مخصوصا اگر خوب پخته باشه؟ مخلفات دور و ...

مرجان جون دل رو نميدونم ولي مخلفات دورش مشكلي نداره

نه راستش اطلاعی ندارم چه قدر سخت، الان در چه حالی؟ بهتری؟  به داروها حساسیت نداده بودی احیانا ...

نه عزیزم .ایمونولوژیست نرفتم ...

هنوز خارش دارم تقریبا یک سال ونیم شده ...دیگه خیلی دارم عذاب میکشم ....خیلی سرم بدی هست...به داروها نه .چون دو دفعه قبل ازهمین داروها رو داشتم  این دفعه آخر این سرم اضافه شده بود .فهمیدم مال سرم هست...

نه نخوردم، فرداشم نخوردم، از پس فرداش خوردم😊 اصلا یکی دو روز مهم نیست اگر عدد تیروئیدت به حالت نرما ...

عزیزم نگران نباش هر چی شیر بیشتر بخوره و دستشویی کنه زودتر زردیش میره بیرون💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه عزیزم .ایمونولوژیست نرفتم ... هنوز خارش دارم تقریبا یک سال ونیم شده ...دیگه خیلی دارم عذاب میکشم ...

وااا شاید بدنت احتیاج نداشته داده بهت چون‌نباید خارش بده....حتی یدونه کهیر و حالت تهوع ام یعنی خوب نیست اصلا برات

خوردنی چی خوردی؟مثلااناناس.تخم مرغ.پنیر.گوشت قرمز

آناناس نه ولی تخم مرغ چرا هر روز.من استاد رعایت کردن سردی گرمیم.انقدر دکتر طب سنتی و اسلامی و ایرانی خفن رفتم که نگو و نپرس.من پیش پدر طب اسلامی ایران رفتم ایت الله تبریزیان.این سری قبل از انتقال ژل رویال اصل خوردم.ژلی که رییس اتحادیه عسل فروشان اردبیل به سفارش برامون فرستاده بود.خواهر گلم به تغذیه اهمیت بده ولی خودتو در گیرش نکن