2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
انقدم کوچیکه ک تشخیص دادن خود بچه سخته ک بفهمی خود بچست یا کل شکمه

عزیزم.منم الان رفتم.توماه 7..شکمم هنوز کوچیکه و هنوز تا نافمه..چرا نمیاد بالا😕 ...چقد حاملگی ما نامشخصه😁پس چطورین این خانومایی ک شکم و.نافشون قلمبه میزنه بیرون..منکه اصلااااااا ب 7ماه نمیخورم..نهایت ب 5بخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنون از همه عزیزانی که ابراز همدردی کردن خدا پدر مادرتونو براتون حفظ کنه و اگه به رحم ...

تاراجان تسلیت میگم خدا بهتون صبر عنایت کنه روحش شاد 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام خانم های گل 

کسی هست موقع انتقال طب سوزنی انجام داده و مثبت شده باشه؟این درسته که میگن تاثیر داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@امیدوار ۷۶۹۲۶۵ خدا بهت ارامش بده عزیزم🙏🏻این راه دشواره نباید کم بیاری

آزی جان واقعا متاسف شدم از خدا برات بهترین هارو میخوام 🌹🙏🏻

تاراجان تسلیت میگم خدا بهتون صبر عنایت کنه روحش شاد 🌹

سلام عزیزم. خووووبی...نی نی چطوره؟تعیین جنسیت نشد؟😁

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها یه سوال، کسی قبل از انتقال طب سوزنی یا بادکش انجام داده و انتقالش مثبت شده باشه؟ اصلا چ ...

اره عزیزم تاثیر داره من اینبار انجام دادم بادکش و ۱۴ جلسه قبلش و مطمینم تاثیر داشته طب سوزنی هم میگن قبلش انجام بدی خونرسانی رو زیاد میکنه و باعث لانه گزینی میشه اما جایی رو پیدا نکردم برم.بادکش پشتم با رحم یا شکم انجام دادم دور نافم و ۶تا لیوان میزاشت 💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم بله اونجا بودم با دکتر نصری بودم هنوز اولین سونو نرفتم ولی برای انتقال دکتر نصری اومد ...

مرسی عزیزم. اولین سونو منظورم اولین سونو روز دوم پری بود‌. برخورد دکتر نصری خوب بود؟ منظورم از لحاظ روحیه دادنه و امید دادن. 

مرسی ک جواب دادی عزیزم

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
مرسی عزیزم. اولین سونو منظورم اولین سونو روز دوم پری بود‌. برخورد دکتر نصری خوب بود؟ منظورم از لحاظ ...

اره عزيزم خود دكتر نصري بود

اره دکتر خوبیه

دکتر مهتاب کریمی هم خیلی تعریف میکنن

هر دو پزشکی که هستن خوبن

ان شاالله جواب میگیری عزیزم

💔

خانوما کسی جواب سوالمو میدونه کمک کنه دو سه روزیه دهانه وا ژینالم درد میکنه کفریم کرده 😣دوشنبه همین هفته معاینه شدم عفونتم نداشتم پس این دردا برای چی میتونه باشه ؟😥

اره عزيزم خود دكتر نصري بود اره دکتر خوبیه دکتر مهتاب کریمی هم خیلی تعریف میکنن هر دو پزشکی که هس ...

قربونت برم. ایشالله، برام‌دعا کن ❤❤❤❤

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه ها روز شش شروع شد برام، دیروز رفتم بیرون خونه موندن منو عصبی 👹 میکنه از دیشب تا یازده صبح جز وقت نماز بقیه رو دراز کش بودم حالا امروز بلند شدم رفتم بیرون نیم ساعت سرپا بودم بعدش کمردرد گرفتم و یک لحظه وحشتناک درد زیر دل یعنی نتونستم قدمو صاف کنم، یه ده ثانیه بعد خوب شد، استرادیول نداشتم ک بگم ضخامت زیاد شده اینجوری شدم فقط پروژسترون دارم ایا پروژسترون باعث افزایش ضخامت میشه؟؟ کاش نمیرفتم بیرون

اقا هررررکاری میکنم عذاب وجدان دارم

میخورم ماراحت میشم نمیخورم ناراحت میشم میمونم خونه عصبی میشم میرم بیرون پشیمون میشم😊از خودم سپاسگذارم🤨

...
خانوما کسی جواب سوالمو میدونه کمک کنه دو سه روزیه دهانه وا ژینالم درد میکنه کفریم کرده 😣دوشنبه همین ...

سلامب الهامی گل خوبی دوست قدیمی؟؟ اون درده که به خاطر تغییرات هورمونی بدن که روی واژن و عضلاتش اثر میزاره و همینطور کشیده شدن لیگامان های رحم که همه ی ما تحتت رو دچار کشیدگی و جابجایی میکنه، خیالت راحت گل دختر چیزی نیس تقصیر نینی گولوته و خطری نداره معاینه شدی پس سیفه

...
سلام عزیزم. خووووبی...نی نی چطوره؟تعیین جنسیت نشد؟😁

قربونت عزیزم منم خوبم فسقلی هم خوبه 

تو چطوری خوبی کاکلی خوبه ؟🌹❤️

جنسیتش فعلا معلوم نشده اینحا دیر میگه کلا منو باباشو تو کف گذاشته 🤣