2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047215 بازدید | 684581 پست
بچه ها روز شش شروع شد برام، دیروز رفتم بیرون خونه موندن منو عصبی 👹 میکنه از دیشب تا یازده صبح ...

خدایی هم باید سپاسگذار باشی من توی 16بار انتقالم یکبارم از دم در خونه اونورتر نرفتم توی کل 14روز

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت عزیزم منم خوبم فسقلی هم خوبه  تو چطوری خوبی کاکلی خوبه ؟🌹❤️ جنسیتش فعلا معلوم نشده ای ...

دختر از عکس ان تی مشخصه دیگه نینی چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما ببخشيد من چند روز ديگه انتقال جنين دارم خواستم ببينم ميزان استراحت بعد از انتقال جنين چقد ...

سلام عزیزم، ان شاء الله مامان بشی

گلم فقط چیز سنگین بلند نکن، هیچ استراحتی لازم نیست، زندگی عادی تو داشته باش

دائم خوابیدن خیلی ضرر داره احتمال لخته شدن خون توی پاها بالاتر میره خدای نکرده، خون رسانی به رحم با فعالیت به بهترین نحوه انجام میشه نه با خوابیدن 

دوستان در مورد طب سوزنی  اطلاعاتی دارید و اینکه برای قبل انتقال موثر هست یا خیر ؟ و کجا رو پیش ...

من شنیدم خیلی خوبه، از بچه های خیلی قدیم تاپیک 

بعد از چندتا انتقال منفی طب سوزنی و فیزیوتراپی رفت مامان شد

ولی جایی سراغ ندارم

بچه ها روز شش شروع شد برام، دیروز رفتم بیرون خونه موندن منو عصبی 👹 میکنه از دیشب تا یازده صبح ...

شما فقط یک عدد ماهیتابه آنا لازم داری، نه قابلمه 😈😈😈😈برم خونشون بردارم 😎😎😎😎

خواهری پروژسترون هم باعث دل‌درد میشه، اصلا اگه مثبت شی تاثیر همون بیرون رفتنه باور کن، روحیه خیلی مهمه

خدایی هم باید سپاسگذار باشی من توی 16بار انتقالم یکبارم از دم در خونه اونورتر نرفتم توی کل 14روز

منم انتقالای قبلیم خونه موندم ولی از اونجایی که خونه موندن منو وحشی میکنه و ایندفعه هم خیلی مستعد توحش هستم بی اختیار میزنم بیرون😂😂

ثمین شما چن تا پانکچر شدین؟ جای شکر داره که جنین خوب برات زیاد تشکیل میشه انشالله ب زودی یه سریشون میشینن تو دلت تا اخر عمرت کنارت میمونن، تشکیل نشدن تعداد کافی جنین خودش یه مسئله دردناکه در حد منفی شد یعنی من دارم از غصه دق میکنم که دیگه جنین ندارم، تازه واس انتقال هم خدا رحم کرد همین یه دونه موند که انتقال بدن

...
آز روماتوئید رو گفت مهر بده؟

آزcd56/16  رو گفت باید حداقل دوماه از پانکچر بگذره اگه الان انجام بدی عددش بالاست

آزمایش قبل cd56   هفت و نبم واحد بالاست و  گفت  اول مهر کل آزمایش انحام بده

شما فقط یک عدد ماهیتابه آنا لازم داری، نه قابلمه 😈😈😈😈برم خونشون بردارم 😎😎😎😎 خواهری پروژسترو ...

🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️فرار کردم میذونم جا داره یه کمد قابلمه سرم خالی کنی😬 اوضاعم خرابه

چه حیف که از پروژسترونه فک میکردم از نی نی خیالیم باشه

...
منم انتقالای قبلیم خونه موندم ولی از اونجایی که خونه موندن منو وحشی میکنه و ایندفعه هم خیلی مستعد تو ...

بابا طبیعیه .

یک سری درد ها بیان و برن.

در ضمن شما ۶ روز استراحت داشتی بدنت خودش تنبل شده بوده و یک‌کم وایسادن ، کمر رو خسته میکنه.

نگران نباش.

من که کلا نه میتونم و شرایطش رو دارم که استراحت کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام عزیزم، ان شاء الله مامان بشی گلم فقط چیز سنگین بلند نکن، هیچ استراحتی لازم نیست، زندگی عادی تو ...

رانندگی میشه کرد یعنی؟

منم انتقالای قبلیم خونه موندم ولی از اونجایی که خونه موندن منو وحشی میکنه و ایندفعه هم خیلی مستعد تو ...

من اگر اشتباه نکنم 3بار

آزcd56/16  رو گفت باید حداقل دوماه از پانکچر بگذره اگه الان انجام بدی عددش بالاست آزمایش قبل c ...

آها من از پانکچرم یکسال و یکماه گذشته