2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
انشالله بسلامتی عزیزم...کل هزینه با داروها تا اونجایی که یادمه نزدیک‌ ۹‌ شد عزیزم...من‌الان کلینیک س ...

کلینیک سارا چقده هزینه پانکچروانتقال

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله البته ربطی نداره ها دوست داشتم‌مثبت شده❤ الانم‌انتقال دادم روز ۷ ام....یدونه جنین....انشالله خدا ...

بسلامتی گلم. حتمأ مامان شدی. انشالا خوش خبرباشی. چقدهزینه کردی؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
نمیخواستم مستقیم بگم منظورم همون بقایا بود. خب خداروشکر که نداشتی. پروژسترون هم بعید میدونم تو این م ...

آزی جون سلام

خوبی

آزی شما تجربه داری چرا من رفتم ماه 8 اما بازم شکمم یه ذره کوچولو تقریبا تا نافمه نه بالاتر

از هفته22هم مرتب شل و سفت میشه و دردناکه

واقعا خستم کرد از بس استرس کشیدم چیکار کنم بنظرت از کجا بفهمم بچست یا انقباضه

2هفته پیش تست گرفتم منفی بود دیگه خجالت میکشم برم زایشگاه

سلام خانما ببخشيد من چند روز ديگه انتقال جنين دارم خواستم ببينم ميزان استراحت بعد از انتقال جنين چقدر بايد باشه؟بعضى ها ميگن همه ١٤ روز ولى دكتر خودم گفت فقط ٤ روز بعدشم فقط نبايد كار سنگين انجام بدى ميشه اگه اطلاعى داريد بم بگيد ممنونم

ارمغان جون من پارسال رفتم پیش توکلی یعنی پارسال که چه عرض کنم حدود 5/6 ماه پیش هرچقدر بهش اصرار کردم ...

آزمایش ایمنی و انعقادی ژنتیک و آزdfi شوهرم ،کاریوتایپ و هیسترو خلاصه هر چی مهمه بردم و ازم پرسید لاپاراسکوپی و عکس رنگی داری گفتن نه ماه دیگه عکس رنگی میگیرم  

خودش سوالاتی پرسید در مورد بیماریهای خود ایمنی خودم و افراد نزدیک خانواده 

آز روماتوئید برام نوشت 

آزمایش ایمنی و انعقادی ژنتیک و آزdfi شوهرم ،کاریوتایپ و هیسترو خلاصه هر چی مهمه بردم و ازم پرسید لاپ ...

آز روماتوئید رو گفت مهر بده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم بخاطرعقب افتادن پری رفتم قرص نوشت گفت تا ده روز پری میشی و بعد پری ال دی بخور و باز پریود شوبعد ...

به سلامتی عزیزم چرا برای شما همون موقع انتقال ندادن؟؟؟بعد پانکچر 

انشاالله خیر عزیزم