2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
خواهش ميكنم فقط من به عدد بتام شك كردم خيلي ميترسم واسه من چرا انقدر بالاست  ١٢انتقال ١٦١٥ ١٤ ...

خب شاید دوقلویی سه قلویی هستن😍😍😍نگرانی نداره که. تازه نشون میده جاشون حسابی محکم شده

بله پنج شنبه ها 71062600 -71062650

خدا خیرت بده خواهری زنگیدم برا پنجشنبه 10/5 صبح بهم وقت داد.

پیش توکلی هم رفتی شما؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خاله من رحمش دوشاخه دوبار طبیعی باردار شده خداروشکر هیچ مشکلی هم نداشته

مادر منم رحمش دو شاخ هستش 4تا زایمان کرده بی هیچ خطری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم راستش منم یه بار دود کردم قبلا، عفونت گرفتم🙈🙈🙈 یه مدت شیاف عسل و روغن زیتون و زاج سفید به تو ...

یااااخدا دختر چطوری زاج گذاشتی نترسیدی بافت واژن خورده بشه!!؟خداروشکر که مشکلی برات پیش نیومد🙏🏻دیگه از این بلاها سر نی نی مون نیاریا😂

خدا خیرت بده خواهری زنگیدم برا پنجشنبه 10/5 صبح بهم وقت داد. پیش توکلی هم رفتی شما؟

خواهش میکنم عزیزم

توکلی قبلا همین آزمایشا رو بردم  ابن سینا حتی زورش اومد یه نگاه بندازه  خودم آزهای  مهم جلوش میزاشتم اصلا از بی مسولیتیش خوشم نیومد

اما زرنانی کلی آزمایش  همراهم بود دقیق چک کرد و خلاصه اونا رو یادداشت کرد 

تجربه من اینه پیش توکلی وقت هدر دادنه

نه ترشح ندارم اما بعضی وقتا یکمی سر سینم سفید میشه

خوب پس خیلی بد موقع دادی آزمایشت رو.احتمالا از اون هستش .

ارمغان جان من بعد از ظهر  حدود ساعت ۳ آزمایششو دادم.ناشتا نبودم یه مقدارم استرس داشتم.

زمانش واسه پرولاکتین مناسب نبوده 

پرولاکتین شرایطش توی نت بخون و مجدد بده  چون طی روز بصورت طبیعی بالا میره و جواب معتبر نیست 

سلام به همه دوستان عزی م یک سوال دارم نخندین ایا جنینی که بلاست میشه و انتقال با جنینی که ۳ روزه انت ...

نه عزیز دل فرقی نداره. فقط یه سری تحقیقات بود که فکر کنم برنامه اش رو بی بی سی پخش کرد اگه اشتباه نکنم میگفتن که جنین های فریز شده نسبت به بچه های معمولی در اینده کمتر دچار بیماری های قلبی عروقی،دیابت و غیره میشن و معمولا هوش بالایی دارن ولی دیگه بلاست و غیر بلاست و بعید میدونم😂

خواهش میکنم عزیزم توکلی قبلا همین آزمایشا رو بردم  ابن سینا حتی زورش اومد یه نگاه بندازه   ...

ارمغان جون من پارسال رفتم پیش توکلی یعنی پارسال که چه عرض کنم حدود 5/6 ماه پیش هرچقدر بهش اصرار کردم بهم سرم بده گفت نیاز نداری نمیدونم والا.میگم برم پیش زرنانی شاید دلش به حال و روزم سوخت ی کاری کرد برام.

چه ازمایشایی رو بردی پیش زرنانی؟فقط ایمنی؟یا انعقادیا رو بردی؟

انشاالله تو هم به زودی خبرای خوبو بهمون می دی

مباركه صنم انشالاه به زودي خبر بتاي مثبتتو ميزاري، فيزيوتراپي چن جلسه رفتي؟ كجا رفتي؟

ميگم شما دنبال تحقيق واس انتخاب دكتري؟؟؟ در مورد امكانات و كيفيت جنين شناسي مراكز هم تحقيقي كردي؟ اطلاعاتي داري؟

...
نه عزیز دل فرقی نداره. فقط یه سری تحقیقات بود که فکر کنم برنامه اش رو بی بی سی پخش کرد اگه اشتب ...

آزی جون شما خودت اصلا بچه نداری؟