2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست
لیانا جان به همه دل گرمی میدی بعد خودت استرس داری؟؟😶😶😶😶😶 چندتا انتقال دادن؟ شاید داری مامان س ...

واقعا درست ميگي آخه علائم ندارم بعد اين عدد بتا 😢

ايشالا فردا ميرم دكتر چون داروهام تموم داره ميشه 

٣تا انتقال دادن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه هااااا الان جواب آزمایش ذخیره تخمدانمو گرفتم عددش ۱.۵ بود.ابن سینا چند روز پیش انجام دادم سال ۹ ...

چه خوب مبارکه 😊 بنظر من این آزمایش درسته شاید قبلا تخمدان ضعیف بوده کمتر نشون داده ولی الان  اوضع تخمدان نرماله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب مبارکه 😊 بنظر من این آزمایش درسته شاید قبلا تخمدان ضعیف بوده کمتر نشون داده ولی الان  ا ...

ممنونم عزیزم فکر کنم فیزیوتراپیه و تقویتیا اثر کرده.خدا خیرت بده

من توی شهر تالش زندگی میکنم شهر کوچیکیه ولی توش 8تا ازمایشگاه داره روزی که باردار شدم از فرداش توی ه ...

اره دركت ميكنم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همه چی خوب بود ، اما توی ۹هفته قلبش ایستاد. این بار دارم هپارین میزنم.

انشاالله خدا دوقلوهاتو حفظ كنه 🤲🏻🙏🏼

زینب جون  دیروز که رفتم رویان و جریان لک بینی و گفتم به من گفتن شیاف پروژسترون واژینال بذار.راس ...

گلم شما طبیعی باردار شدی و به نظر من نیاز نیست برای گذاشتن یاف عجله کنی منم تا دو هفته اول کم و بیش لکه بینی داشتم هم همسرم هم دکترم معتقد بودن که برای گذاشتن شیاف عجله نکنم و این لکه بینی ها تو بارداری طبیعی یه چیز معمولی و علامت خطر نیست و خود به خود قطع میشه. کار سنگین انجام نده خودش برطرف میشه برای من که اینطور بود. چندروز پیش هم دکتر حنطوش زاده شبکه چهار داشت صحبت میکرد میگفت سی درصد بارداری ها در شروعش لکه بینی همراه داره که اصلا نگران کننده نیست و خود به خود برطرف میشه

بچه ها یه سوال شما قبل انتقال آنتی بیوتیک داشتین آیا؟

دوست من كمي عفونت داشت دكتر ٣تا دونه براش تجويز كرد

باور نمیشه زینب جان همش میخوام گریه کنم. دوستان لطفا یه نگاهی به آزمایشات من بندازید

صنم جون شرایط آز پرولاکتین رعایت کردی؟اگه اشتباه نکنم عددش هشتصدو خورده بود یخورده بالاست

مارکرا و ال اچ و اف اس اچ و مولرین و بقیه موارد خوبن

از بیداری تا زمان آز ۳ ساعت بگذره و قبل آز پیاده روی نکنی و شب قبل ن ز د ی ک  نکنی و 

باور نمیشه زینب جان همش میخوام گریه کنم. دوستان لطفا یه نگاهی به آزمایشات من بندازید

ای خواهر پرولاکتینت چقدر بالاست.ترشح از سینه هم داری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
صنم جون شرایط آز پرولاکتین رعایت کردی؟اگه اشتباه نکنم عددش هشتصدو خورده بود یخورده بالاست مارکرا و ...

ارمغان جان من بعد از ظهر  حدود ساعت ۳ آزمایششو دادم.ناشتا نبودم یه مقدارم استرس داشتم.