2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم منم تو سیکل انتقال روزی سه تا شیاف گذاشتم عفونت گرفتم دکترمم گفت خیلیا اینجوری میشن ممکنه شما ...

آره فک کنم بخاطر شیاف واژینال گذاشتن.

بخاطر همین من فقط شیاف رو مقعدی میذارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان عزی م یک سوال دارم نخندین ایا جنینی که بلاست میشه و انتقال با جنینی که ۳ روزه انت ...

عزیزم اون بلاست دو روز بزرگتره.میشه بچه اول.خخخخخ

نه لزوما. شاید به قوی بودن جنین مربوط بشه ، اما به باهوشیش فکر نکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان ی سوال.دکتر زرنانی که متخصص ایمونولوژی هست کجا ویزیت میکنه.ابن سینا که نیست نه؟

ثمین جون د زرنانی گاندی و نیکان هستش،من هفته قبل زنگ زدم واسه گاندی ۲۶ شهریور نوبت دادن و به نیکان زنگ زدم واسه پنج شنبه هفته قبل اگه عجله داری به نیکان زنگ بزن و نوبت بگیر 

من آزمایشات و کارت جنین بردم همه رو بدقت چک کرد و نظرش اینه دوبار سقط و سه بار منفی شدنم احتمال زیاد مربوط به آندومتره 

چند تا گزینه آزمایش نوشت باید مهر انجام بدم و بعد نظرشو میگه

ثمین جون د زرنانی گاندی و نیکان هستش،من هفته قبل زنگ زدم واسه گاندی ۲۶ شهریور نوبت دادن و به نیکان ز ...

فقط پنجشنبه ها نیکان هستش؟شمارشو داری خواهری؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام بچه ها

میشه یه ارولوژیست خوب بهم معرفی کنین؟

فعلا برا تشخیص می خوام

چون ناباروری ما بدون علته دکتر زنانم گفته آزمایشای اسپرم شوهرمو هم ببرم پیش ارولوژ، 

انگار مورفولوژیش تو آزمایشای مختلف فرق داره، زیاد هم بالا نیست، تو یه آز ۳درصده، تو یکی ۶ درصد، تو یکی ۱۰ درصد...

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه هااااا الان جواب آزمایش ذخیره تخمدانمو گرفتم عددش ۱.۵ بود.ابن سینا چند روز پیش انجام دادم

سال ۹۶ که آزمایش دادم ۰/۷ بود.مرکز ناباروری شهرمون

الان کدومش درسته؟

سلام بچه ها میشه یه ارولوژیست خوب بهم معرفی کنین؟ فعلا برا تشخیص می خوام چون ناباروری ما بدون علت ...

دکتر ناصر امیرجنتی  توی ابن سینا هم هستن من ازش راضی بودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه هااااا الان جواب آزمایش ذخیره تخمدانمو گرفتم عددش ۱.۵ بود.ابن سینا چند روز پیش انجام دادم سال ۹ ...

من ازمایشات ابن سینا رو قبول دارم 

دوستان ی سوال.دکتر زرنانی که متخصص ایمونولوژی هست کجا ویزیت میکنه.ابن سینا که نیست نه؟

من زنگ زدم بیمارستان گاندی نوبت گرفتم، تازه با مهر خودش هم آز نمی نویسه

مطب نداره 

من فقط از بیمارستان گاندی خبر دارم میره، فکر کنم کلینیک نیکان هم میره

سلام به همه دوستان عزی م یک سوال دارم نخندین ایا جنینی که بلاست میشه و انتقال با جنینی که ۳ روزه انت ...

سلام عزیزم 🤣🤣🤣🤣انصافا نمیشد نخندید

اینو از دانشمندا هم بپرسی تسمه تایم میسوزونن😂😂😂😂

من روز ۱۰ انتقال از صبح حالت تهوع گرفتم پیشه بگی نشانه خوبی یا ما عوارض داروهاست 

گلی اولین نشانه بارداری بالا رفتن بتا تو خون هست، که ان شاالله مال شما بالا داره میره🤲🤲🤲😍😍😍😍

بقیه علائم خودتو اذیت نکن مال داروهاست

سلام بچه ها میشه یه ارولوژیست خوب بهم معرفی کنین؟ فعلا برا تشخیص می خوام چون ناباروری ما بدون علت ...

سلام عزیزم حتما باید تو مرکز ناباروری آز اسپرم بدن اون وقت قابل استناد هست، آزمایشگاه معتبر هم تو این زمینه به درد نمی خوره