2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
آره بابا خیالت راحت الان اسمای دقیق یادم نیست همه رو ولی شادی و یکی دیگه جدیدترین ها بودن

منم جدید ام 🤩😍😍 ۲۴ سالمه تهران‌کلینیک سارا انتقال دادم 🤩😍‌الانم‌هیچ‌علائمی ندارم شایدم دارم‌چون اینقدر ناامیدم‌حتی اون لک روز دوم سومم علائم نمیدونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شراطیتم‌دقیق مثل شماست....باورم‌نمیشه...خدا کنه دل‌منم‌شاد شه مثل شما

من که دلم روشنه برات.متاسفانه ویار من افتاده رو موبایل.یعنی گوشی دستم میگیرم دچار حالت تهوع میشم.بخاطر همین زیاد نت نمیام.پیام شما رو که دیدم وظیفه دونستم که با گفتن شرایطم که مثل شما بوده تاحدودی خیالت که رو راحت کنم که این چند روز انتظار باقی مونده رو راحت تر بگذرونی

سلام دوستان عزیزم من امروز پانکچر کردم و وضعیت رحم و... خوبه دوشنبه برام انتقال میدن  دعا کنید ...

سلام عزیزم مبارکههههههههه 💃💃💃💃غول پانکچر رو پشت سر گذاشتی

ان شاالله بقیه مراحل هم عالی باشه

دیروز دکتر معدنی تو سونو بود .اون کلا برام حس بده . خیلی دقتش پایینه من گفتم ۲۱ تیر اخرین پریودیم بو ...

به نظرم پیش دکتر احمدی داپلر وقت بگیر، خیلی دلسوز و دقیقه

تو دفترچه برات دستور ننوشت؟

یکی از بچه ها 6 هفته و خورده ایی بود اول جنین ندیدن، ده روز بعد داپلر با دکتر احمدی نوبت گرفت، دو قلو بودن😍😍😍

منم‌روز ۶ ام....مثل شما یه‌جنین‌انتقال دادم....۲۷ انتقالم‌بود

منم ٢٨ بود انتقالم، به دونه انتقال دادن، وقتي داشتم ميومدم خونه مون جنين شناس گفت انتظار نداشته باش حامله بشي، قلبم ريخت خيلي دلم شكست اصلا تَح دلمو خالي كرد بيشعور، حالا هن روز ٥ م انشالله به حق عيد غدير هر دو مثبت بشيم منم برم به جنين شناسه بگم ديگه ملتو نااميد نكنه، هيچ علامتي ندارم دلشكسته م، ديگه فك كن ول كردم استراحتو پاشدم رفتم برا خودم بيرون

...
منم جدید ام 🤩😍😍 ۲۴ سالمه تهران‌کلینیک سارا انتقال دادم 🤩😍‌الانم‌هیچ‌علائمی ندارم شایدم دارم‌چون ...

عزیزم پیش چه دکتری انتقال دادی؟ مبارکت باشه💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ايواي توروخدا راس ميگي، مرسي كه گفتي، منم رفتم دوتا انتقال بدم گفتن يكيش خوب نبود فقط يكي انتقال داد ...

نه بابا با بیرون رفتن وغذا خوردن که اتفاقی نمیفته.فقط کار سنگین‌نکن. ببین به حرف پرستارا اصلا توجه نکن. موقع انتقال پرستاری که کمک میکرد به دکترم گفت که اصلا اندومترش خوب نیست ولی دکترم خیلی انسان مومن و متعهدیه.گفت بنظر من که عالیه.واقعا نمیدونم فاز پرستاره چی بود.ولی باعث شد توی دل من خالی شه.حالا شما مثل من زیاد خودتو درگیر حرف دیگران نکن.توکل کن به خدا.انشالله جواب میگیری

منم ٢٨ بود انتقالم، به دونه انتقال دادن، وقتي داشتم ميومدم خونه مون جنين شناس گفت انتظار نداشته باش ...

چه نامرددد...حالا من فهمیدم‌یه جنین اشککک ریختماااا اسک....اسنپ گرفتم برگردم....ولی پی جی دی بود برای سلامت‌گفت میندازیمش دور دکتره بغلم کرد گفت امیدیت بخدا باشه...منم‌یدونه پی جی دی

نه بابا آزاد کجا بود، همه چی تحت کنترله 😉😉😉

واقعا؟ پس هنو اسیرن😂

فکر زیاد میاد سراغم.سیکلام ۲۶ روزن گفتم نکنه زودتر رشد کنن بعد آزاد بشن.آخه ترشحات خیلی زیادن

مرسی عزیزم.خیالمو راحت کردین

من که دلم روشنه برات.متاسفانه ویار من افتاده رو موبایل.یعنی گوشی دستم میگیرم دچار حالت تهوع میشم.بخا ...

مرسي منم يه جنين انتقال دادن برام شرايطم مثل شما بود رفتم دوتا انتقال بدن كه نشد چون يكي خيلي ضيف شده بود انقد دلسرد شدم اومدم مراقبت نكردم همش راه رفتم درسته كار نكردم چيزي بلند نكردم ولي تو خونه ياد راه رفتم يه بارم شام رفتم غذاخوري، الان پيام شما رو ديدم خيلي اميدوار شدم التماس دعا، هيچ علائمي مدارم باوجود پرو ژسترون سينه م سفت نشده اصلا انگااااار نه انگااااار نه سفت شده نه سنگين نه حساس

...