2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام گلم منم دقیقا همینطور  بودم نگران نباش منم ترشحات زیاد و مثل روزای تخمک گذاریم بود

عزیزم میشه بیشترتوضیح بدی؟؟منظورم اینه که وسط سیکلت اینجور بودی یا نزدیکای پانکچر؟؟

هرچند دیگه کاراز کارگذشته.بدشانسی آوردم خوردم به روزهای تعطیل

لیانا جان ممنونم ده تا گرفتن اندازه هم بیست و بیست و دو بودن  یه سوال؟ انتقال نچرال خوبه به ن ...

مبارك باشه انشاالله جنين هاي تپل تشكيل بشه 

عزيزم خيليا سيكل نچرال داشتن و باردار شدن بابد ببيني دكترت كدوم واست در نظر گرفته 

واسه منم همون بعد پانكچر ميخواستن انتقال بدن كه دكترم نظرش عوض شد نميدونم چرا  توكل به خدا كن و به دكترت اعتماد كن انشاالله با اولين انتقال مامان ميشي🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون دوستم😍تو چطوری؟ نی نی خوبه؟ دیگه داره لحظه دیدار نزدیک میشه ها، زایمان من بی حسی از کمر بود، ...

خب خداروشکر که الان خوبی و دردونه اتم سلامته🌼🍀

آره دارم نزدیک میشم به دخملی🌼دعا کن برامون 😗

میگم عزیزم من الان ۳۷ هفتم ولی سینه هام خیلی معمولین خبری از شیر نیست چرا😅😅😅

دکتر بمنم گفت فکراتو بکن بیهوشی میخوای یا بی حسی..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم میشه بیشترتوضیح بدی؟؟منظورم اینه که وسط سیکلت اینجور بودی یا نزدیکای پانکچر؟؟ هرچند دیگه کار ...

عزیزم روز چند پریودی هستی ؟

من روزهای نهم  تا چهارده این حالت بودم که امروز روز پانزده بود پانکچر شدم 

بله گلی، نوع زیر جلدی هم داره ولی خیلی گرونه

زیرجلدیشو روزی دوتا باید زد یا یکی کافیه؟بعد به نظرت زیرجلدی اثرش بیشتره یا عضلانی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره خداییش این یه قلم خدا به دوستش رحم کرده + شده یه جورایی منطقی نیست

به نظر منم اینجوری اومد.اخه اصولا اگر رحم سرد قابلیت لانه گزینی داشت چرا اینهمه آدم در صدد گرم کردن رحمشونن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم لیانا جان انشاالله با دعای شما دوستان گلم 

عزيزم تو اين مدت آب زياد بخور 

بعد انتقال هم صبحانه رو كامل بخور هروز تخم مرغ رسمي ميخوردم يدونه با مرباي به و كمي پنير من يه روز درميون فالوده هم ميخوردم روغن زيتون هم روي سالاد ميريختم به خاطر اينكه يبوست نگيرم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارک باشه عزیزم⁦☺️⁩ قدمش پر خیر و برکت انشالله🥰🥰🥰🥰 اوه اوه شب بیداری گفتی و کردی کبابم🤪 خووو ...

خدا برات حفظش کنه خوابه شب درسته شیرینه ولی شیرینتر از قندعسلت که نیست.بهشت زیرپاته ها الکی که نیست

زیرجلدیشو روزی دوتا باید زد یا یکی کافیه؟بعد به نظرت زیرجلدی اثرش بیشتره یا عضلانی؟

عزيزم دكتر به من گفت اثرش يكيه 

ولي زير جلدي رو يدونه صبح بايد بزني يدونه شب 

كه من همون عضلاني رو انتخاب كردم چون درد ندارم 

خیلی ممنون که باحوصله جوابمومیدید.منم طبعم سرده.نمدونم ناهاروشام چی بخورم

گوشت گوسفندی بخور با گوشت شتر این دوتا گرمه.گوشت بوقلمونم گرمه.ترجیحا مرغ وماهی نخور که هردو سردن.

در حد یک بار در هفته اره😍😍😍من تا قبل ویارم عاشق پیتزا بودم الان نفرت دارم

زينب جون من الان اصلا علائم ندارم طبيعيه 🙈🙈