2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
اخه بندرعباس نیستم گلم.قشمم الان اب میخورم خانمی روزی ۱۵ تا لیوانو حتما میخورم.ولی بعضی روزا که میخ ...

عجب!!! 

وزنو بهداشتو بی خیال، راحت باش😁😁😁😁بذار قلنمبه شی، بعدا باید شیر بدی لاغرلاغر میشی

دوستان سلام بالاخره روز ۶ شهریور انتقالم قطعی شد برام دعا کنید 

استرادیول هم از امروز خارجی مصرف میکنم نمیدونم دعا کنید این یه هفته با خارجیرآندوم بره بالا

آنوکساپارین رو چه زمانی بزنم بهتره تو طول روز ؟

الهی مرا  آن ده که آن به 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.ببخشیدمیگم بعدازانتقال که برگشتیم خونه چطوری بایدبخابیم؟تخم مرغ میتونم بخورم؟

سلام عزیزم 

هر جور عشقت کشید بخواب 

از فرداش کاملا زندگی عادی قبلیتو داشته باش، فقط چیز سنگین بلند نکن 

تخم مرغ عالیه، حرف نداره، سه بار در هفته واسه این دوران توصیه شده اصلا

بعد انتقال راهم با تهران ۸ ساعت اتوبوس هست به نظرتون چهارشنبه که انتقالم هست بمونم و شنبه عصر برگردم خوبه 

با اتوبوس بیام یا‌با سواری البته زمانش کمتره ولی خب اون آقا که بخاطر من یواش نمیاد و قطعا با سرعت میاد 

الهی مرا  آن ده که آن به 
مرسي از پاسخت زينبي جان الهي كه به سلامتي و دلخوشي ين دوران شيرين رو طي كني، واسه خودم  عاخه من ...

خیلی ممنون عزیزم، ان شاء الله خودت هم این دورانو سپری کنی 

خواهری با زمین خوردن و اینا کسی چسبندگی نمیگیره، فقط جراحی یا ژنتیک آندومتریوز 

منم واسه استرادیول نگران بودم چون هم سیکل پانکچر داشتم هم تو سیکل انتقال

ولی دکترم میگفت تو بارداری طبیعی هم استروژن بدن خیلی میره بالا ولی در نهایت ندول های التهابی از بین میرن، پس نگران اینا نباش ولی در کل پروژسترون خوبه واسه آندو 

دیگه خیالت راحت شد؟ قول میدی نجوری تو خودت؟ 😁😁😁

خداییش هم بهت حق میدم خیلی اذیت شدی ولی حتما کنترل کن این افکارو، هر وقت هم خیلی اذیت شدی راحت باش گریه کن خالی بشی اینجا هم هست 

سلام عزیزم خوبی من ۴۸ ساعت بعدازاونکه بتام ۱۰۶ بوددوباره از بتا دادم شد۲۹۶ اینباررفتم پیش دکتراصلیم ...

خدا رو شکر مامان خانم 

میدونی که شدی یا مامان با بی بی منفی و آز +++😍😍😍😍

گلم اگر حس می کنی خیلی حالت عجیب و غریب داره با دکترت درمیون بذار من یادمه داغ شده بود زیر دلم، خیلی هم نگران کیست سمت چپم بودم لک هم داشتم یه چند روز زودتر رفتم سونو، به حساب خودم 6 هفته و 2 روز

(سن جنین+14 + روزهای بعد از انتقال) 

نه عزیزم نیستم.من همیشه این موقع تابستون سرما میخورم.حدود ۳ هفته دیگه انتقال دارم به امید خدا.میترسم ...

نه بابا نترس تداخل ندارن من چک کردم برات تو اطلاعات دارویی 

فقط خوب به خودت برس تقویت بشی 

ان شاالله مامانی

سلام رفقا. یه چیزی الان فهمیدم. من بخاطر هماتوم ، مرکز گفت صبح ها یک دونه شیاف اضافه کن. منم ۳ روز ...

اسم شیافت چیه مرجان جون؟ 

اگر فرتیژست یا سیکلوژست هست اشکال نداره 

اگر اوتراژستان هم هست بازم اشکال نداره رکتال

ن نگفت. ولی من چون خودم تحقیق کردم امپولشو گرفتم. هفته ای یکی بزنم یا دو هفته یکی؟ چون هر س شنبه ی ق ...

یک بار باید بزنی نه هر هفته.

دوزش بالاست

بعدش باید مجدد آزمایش بدی اگه لازم بود قرص بخوری.

من الان تو سیکل نیستم

اما قبلا یک بار با امپولهای دوز بالا شروع کردم که نتیجه عکس داشت برام.

دوبار با لتروزول و دوز ۱۵۰ گونال شروع کردم که تخمک هام خیلی منظم و رشد کردن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

فقط مى تونم بگم خدارو ١٠٠٠٠٠٠٠٠ با. شكر شكر شكر🙏🏼😍😍بينهايت خوشحال شدم