2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684584 پست
سلام مامانای حال و آینده، من زایمان کردم، نی نی ام خدا رو شکر خوبه، فقط اذیت ها و شب بیداری ها شروع ...

مبارک باشه عزیزم⁦☺️⁩

قدمش پر خیر و برکت انشالله🥰🥰🥰🥰

اوه اوه شب بیداری گفتی و کردی کبابم🤪 خوووووب تنت رو چرب کن که دیگه حالا حالاها خواب خبری نیست

شهریار من ۴۰ روزه شد... و من ۴۰ روزه که شبا تا ۴ صبح بیدارم😉

همه میگفتن تا ۴۰ روزگی خوب میشه عادت خوابشون. اما نشد که نشد🙂

خدا انشالله قسمت همه بکنه🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر مامان خانم  میدونی که شدی یا مامان با بی بی منفی و آز +++😍😍😍😍 گلم اگر حس می کن ...

اره عزیزم😍باشه حالااگه دردام بیشترشد یه سربه مطب دکترم میزنم شنبه هفته دیگه بایدبرم سونو قلب اگه شد ک زودترمیرم،مرسی بابت راهنمایی😘

نوش جونت عزیزم،  نشاسته زیادیش باعث یبوست نشه ها آناناس اگر همیشه میخوردی الانم بخور عالیه ول ...

خیلی ممنون که باحوصله جوابمومیدید.منم طبعم سرده.نمدونم ناهاروشام چی بخورم

صلوات.
من هنوزم دارم، رکتال میذارم واژینال اذیت میشدم لکه بینی هم افتادم سیکلوژست خریدی؟ از همون رویان؟ ا ...

زینب جون شما چرا شیاف میذارین؟

من بخاطر هماتوم ده روزه میذارم ، وسطش یک کم خونم دیدم که احتمالا هماتوم داشته دفع میشده.الان از یک شنبه شب دیگه ندیدم.

حالا سه چهارتا شیاف دارم ، تا شنبه ۸ روز دیگه که برم دکتر تهران ، باز بخرم و بذارم؟ یا اگر قطع کنم بده؟ 

البته شب دو تا آمپول رو دارم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه صدای قلب تازه تو غربال گذاشتن برام  منم سونو اول مانیتورینگ رفتم که قلبو دیدن، بعدی داپلر ...

من به دکتر رادیولوژیست نگفتم صدای قلبشون رو ، ولی خودش گذاشت. بد نباشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره عزیزم😍باشه حالااگه دردام بیشترشد یه سربه مطب دکترم میزنم شنبه هفته دیگه بایدبرم سونو قلب اگه شد ...

يعني شما بيبي تون منفي بود آزتون مثبت؟؟ خيلي تبريك ميگم به سلامتي بغلش كني

...
منم روز ۵ انتقالمه ولی امیدی ندارم یه جنین انتقال دادم دوستان 

من روز سیزدهمم هیچ نشونه ای نداری؟

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
بچه ها کسی رو دیدین با یه جنسن باردار شه؟

بله عزیزم من.خیلیا دیدم ..همینجا از دوستامون هانا جون والهامی با ی جنین باردارشدن....امیدوار باش😇

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای خوشبحالت ...من روز دوم و سوم‌لک...چند تا جنین‌انتقال دادی....با یدونه بنظرت‌میشه؟

دوتا انتقال دادم 

اره بابا ب تعداد نیس ک بخاد بگیره یدونه با کیفیت پایینم میگیره

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...