2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای امپول فمولایف(پرولوتن )باد کرده اون ورمم زدم☹️سه باز زدم هر سه بازش آبسه کرده ورم کرده قرمز شده ...

عزیزم چه دردناک، به یه دکتر زنان دیگه بگو شاید یه مدت برات شیاف بده

اگر تو مکمل ویتامین دی داری خیالت راحت تا آز بدی، هیچی نمیشه

زینب جان انتقال جنین فریز بهتره فرش ؟ 

هیچ فرقی نداره عملا

تو فرش جنین بهتره، شرایط رحم به خاطر پانکچر یه ذره ایده آل نیست

تو فریز رحم ایده آل شده ولی خوب جنین فریز داریم

البته جنینی که شرایط فریز رو تحمل کرده قطعا مقاومه😉😉😉

سلام عزیزم خدا رو شکر الان بهتری نگران سونو قلب که اصلا نباش خصوصا با این همه علائم، ان شاء الله دی ...

سلام 

سونو داخلی نذاشتم بکنن، با شکمی هم همه چی دیده شد خدارشکر. حالا منتظرِ اسکن بعدی که میگن بین۱۱ تا ۱۴ باشه،هستم، دکتر گفت اونقدر دقیق نیست این اسکن (ایران بهش میگن ان تی) واسه تشخیصِ سندرمها، به جاش یه آزمایشِ خون niptگفت که دقتش بالاست ولی بیمه دولتی پوشش نمیده،نمیدونم ایران بهش چی میگین، گفت اگه اینو انجام بدی دیگه نیازی بهips (ان تی ایران) نیست. شما از این ازمیشا انجام دادین؟

من هنوزم دارم، رکتال میذارم واژینال اذیت میشدم لکه بینی هم افتادم سیکلوژست خریدی؟ از همون رویان؟ ا ...

هنو نخریدم چون خونه داشتم هنو نسخمو نگرفتم .احتمالا سر کوچمون بخرم پرسیدم سیکلوژست داشت

زینب جون بهم گفتن مانیتورینگ . راستش منم ترسیدم دوباره بخواد واژینال انجام بده . حالا اگه بزنگم و بگم داپلر .اون چجوریه اون از روی شکمه ؟؟؟

شاید چون قلبو هنو ندیدن گفتن مانیتورینگ . چیکار کنم بنظرتون که درستتر باشه . ی کم استرس گرفتم