2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047362 بازدید | 684596 پست
سلام مامانای حال و آینده، من زایمان کردم، نی نی ام خدا رو شکر خوبه، فقط اذیت ها و شب بیداری ها شروع ...

مبارکت باشه عزیزم 😍😍با ناز پدر مادر بزرگ بشه انشالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدا روزی همه ی نازنین هایی بکنه که هر روزه دارن با جدیت  برای مادر شدن تلاش میکنن🙏🏻

برعکس،من تو همون ۱۴ هفته همه فهمیدن باردارم چون لاغرم زودی شکمم قلمبه میشه و میاد جلو اصلا نمیتونم ق ...

آزی جون شماهم غربال ر نگاه میکنین؟ بنظرم دوصفحه قبله

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدامنم همین رمیگم. اما نشسته داره گریه می‌کنه از دیشب،شوهرشم خونه نیست ،تازه فردا میاد خونه......

😲😲😲😲😲گریه واسه چی آخه

بابا های ریسک میزنن ولی باز بچه سالمه

خدا نبخشه اون که الکی به مادر منتظر استرس میده

والا من منتظر جواب غربالم اگر این جور باشه جوابش کلی خوشحال میشم

زینب جون توام فمبیون میخوری حالتو بد و سنگینت میکنه .خوردم ی جوری شدم اصلا. راستی برات کی نوشت همون ...

من رویان برام فقط فولیک نوشت، به خاطر ویارم زیاد دکتر رفتم یکی از اونا نوشت، بعدا که همسرم خرید پشیمون شدم چون نیازی نبود واسه من دیگه چون پس نمی گرفت دارم مصرف می کنم😂😂😂😂

این حالتها شروع ویاره،به قرص ربطی نداره، تبریک میگم، ان شاء الله سبک باشه🥴🥴🥴🥴

خداروشکر مشکلی نداره و low ریسکه

خدا از همتون بشنوه

دکترش دیووونه ش کرده بخاطر اون جدول سبزه« مکعب سبزه » که زیرش نوشته فاینال ریسک.(ریسک متوسط)

وگرنه که سمت چپ برگه به رنگ سبز همه ریسک هاش ر زده اسکرین نگتیو( که میشه کم خطر)

ان تی هم تو سونوش ۱ .۱ بود

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
برام شیاف پروژسترون نوشت هر شب .شما هم دارید و آیا واژینال استفاده میکنید

من هنوزم دارم، رکتال میذارم

واژینال اذیت میشدم لکه بینی هم افتادم

سیکلوژست خریدی؟ از همون رویان؟ اخه منم باید دوباره بخرم

اره  گفتم لک بینی داشتم سونو کرد و گفت ساک حاملگی رویت شد بعدشم گفت سه هفته دیگه بیا برا سونو&n ...

به سلامتی عزیزم، پس باید داپلر وقت بگیری،من فکر کردم سونو نکردن

حواسشون نبوده بگن، دیگه مانیتورینگ نرو

باید نبایدهای غذایی چیاست . واقعا نمیدونم چی خوبه چی بد  ایا شماها دکتر تغذیه رفتید اگه بله . ...

گلم فقط جگر، ماهی جنوب، و آب هویج زیاد، زعفران در حد دمنوش و زرشک زیاد نباید بخوری 

روغن کنجد هم چون ویتامین آ، زیاد داره نباید مصرف کنی، در حد روی نون سنگک مانعی نداره

غذاهای نفاخ هم باعث تهوع میشه

دیگه آزادی هر چی میلت رفت بخور

ممنون فدات  منم یه 2هفته ای بود ک خیلی خوب بودم امروز نمیدونم دوباره چرا شکمم داره سفت و شل م ...

رخش جان من از دکتر پرسیدم خطر تو ماه 8 رو گفت خرافاته، وقتی بچه بیشتر رسیده، پس خطر معنی نداره، هر چی بیشتر بمونه ریسک کمتر میشه 

آمپول های بتا رو بین هفته های 24 تا 33 بر حسب شرایط تجویز می‌کنن، اگر نگرانی الان بزنی تازه حداقل برای دو هفته دیگه اثر میکنه 

ان شاالله این روزها به سلامتی بگذره و گل پسری رو سلامت بغل کنی😍😍😍