2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
نگین جون امیدوارم پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت خیلی تو فکرتمو اگه خدا قبول کنه دعاگوی سلامتی خودتو شاه ...

خیلی خیلی ممنون عزیزم خیلی لطف دارین ان شاالله همه نی نی ها بسلامتی بیان بغل ماماناشون🤲

الحمدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خدارو شکر من ۱۲ شهریور نوبت زنانم میرسه ک میرم سونو روز اول پری. بعد ابشالله دارو میدن. میگم ع ...

ب سلامتی.

نه عزیزم من ذخیرم خوب بود.همسر م اسپرمش کم و تحرکش کم بود.

که خدا رو شکر بهتر شده ،

راستش داروهام یادم نیست دقیق.چون پارسال بوده.

ولی کمترین میزان دارو رو داشتم. هایپر خفیف هم شدم.چون تخمکام زیاد شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام زینب جون 

امروز فمبیون خریدم ورقی ۱۲۰ درسته ؟؟؟

رفتم رویان توضیحات مطب دکتر  گفت یا فولیک یا فمبیون 

اما بخاطر مینور بودنم ی ویزیت دکتر هدایتی خون هم شدم اون گفت اشکالی نداره بدن فولیک اضافه رو از ادرار دفع میکنه هم اینو بخور هم فولیک ۵

چون من بخاطر مینوریم باید فولیک ۵ بخورم .

سونو بعدی هم گفتن ۳ هفته دیگه پایان ۸ هفته بیا

سلام دوستان عزیز.یه سوال دارم.دکتر به من گفته آمپول سينال اف رو صبحت بزنم،به نظرتون اگه ساعتاي ۶ بزن ...

عزیزم‌ساعتش و معمولا دکترا تعیین میکنن

من گونال اف دارم ۵ عصر میزنم دور ناف

گلم معمولا تو خارج رحمی بتا این قدر دقیق دو برابر بالا نمیره بعد درد لگن و کتف و خون ریزی هم احتمال ...

سلام عزیزم خوبی من ۴۸ ساعت بعدازاونکه بتام ۱۰۶ بوددوباره از بتا دادم شد۲۹۶ اینباررفتم پیش دکتراصلیم خداروشکرگفت خیلی خوبه داره میره بالاجای نگرانی نیست،تاریخ اولین روز اخرین پریم ۲۳ تیربودباحساب خودم الان باید هفته شش باشم اگه اشتباه نکنم به نظرتون خیلی زودنیست ک شکمم سفت شده وبزرگ شده نسبت ب سن بارداریم؟موقع نشستن وبلندشدن سرفه و عطسه یاخندیدن و عصبانی شدن زیرشکمم بعضی وقتا راست بعضی وقتاهم چپ تیرمیکشه به نظرتون معمولیه؟دلدردوکمردردپری هم که بعضی وقتا دارم میگیره بعدول میکنه

سلام عزیزم بنظر من شاید قبل انتقال ترشح سبز. ک داشتی علامت عفونت بوده ک اصلا ربطی ب انتقالت نداره ...

مرسي دوست گلم انشالله به سلامتي نيني بغل بگيري،

دكتر گفته عفونت نيس حالا نميدونم چيه هرچيه اينجا فهميدم ديگرانم دارن گويا

...

زینب جون توام فمبیون میخوری حالتو بد و سنگینت میکنه .خوردم ی جوری شدم اصلا. راستی برات کی نوشت همون رویان یا خودت خریدی. اخه من امروز حافظی نبود با رمضانعلی ویزیت شدم یادم رفت از خودش بپرسم .از ماما توضیحات پرسیدم اونا اطلاعاتشون واقعا کمه. مخصوصا این جدیدیا

سلام عزیزم خوبی من ۴۸ ساعت بعدازاونکه بتام ۱۰۶ بوددوباره از بتا دادم شد۲۹۶ اینباررفتم پیش دکتراصلیم ...

خدا رو شکر عزیزم آره تیر کشیدن ک خیلی عادیه سفت و بزرگ شدنم همینطور اصلا نگران نباش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
برام شیاف پروژسترون نوشت هر شب .شما هم دارید و آیا واژینال استفاده میکنید

تا قبل از سرکلاژ واژینال استفاده میکردم 

یعنی ۱۲ هفتگی 

الان رکتال 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

دوستان ميشه همبرگر فست فود بخوريم البته گوشتشون رو خودشون درست ميكنن  يا پيتزاي مرغ ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷