2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047466 بازدید | 684604 پست
خو واسه امروز ندارم امپول،،،فردا حتما زنگ میزنم

گلم فوقش امروز آزاد بخر آمپول ولي فردا حتما زنگ بزن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا رو شکر. نه عزیز علائم که دارم. فقط قندم چون ۹۸ بود ، مرز بود ، دکتر گفت رعایت کن. و فک کنم من ...

آره حتما احتمالش هست 

اون موقع خيلي زود آز قند دادی هنوز بدنت شرایط حاملگی به صورت کامل رو به خودش نگرفته بود

الان حتما آز بده، اومده پایین، پرهیز هم بعیده لازم داشته باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا حالا ها داری، نگران نباش زیادی هم بالا نمیره من تا هفته 10 داشتم 🥴🥴🥴

عزیزم اینکه تا کی بخوریم استرادیول و پروژستتن و هپارین رو تا کی بزنیم ، برای هر کسی فرق داره؟ 

زنگ زدم مرکز پرسیدم گفت باید بیای اینجا دکتر تشخیص بده.

الان نزدیک ۸ هفتم. کی برم ب نظرت؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زينب جون خداروشكر امروز حالت بهتره 😍😍 عزيزم عدد بتا وقتي بالا باشه به اين مربوطه كه سونو بدم ساك ...

نه عزیزم ساک فعلا دیده میشه  قلب از پریودیت حساب کنی هفته ۶ به بعد 

خدا جونم شکرررت  
آره حتما احتمالش هست  اون موقع خيلي زود آز قند دادی هنوز بدنت شرایط حاملگی به صورت کامل رو به ...

پس فردا برم یه آز قند بدم. برادرم اتفاقا گفت ، 

گفتم هی سوراخ نشم بخاطر یک آیتم.🙈

زينب جون خداروشكر امروز حالت بهتره 😍😍 عزيزم عدد بتا وقتي بالا باشه به اين مربوطه كه سونو بدم ساك ...

مرسی گلم 

والا یه جور کار آماری هست، الان عددهاش یادم نیست، ولی مثلا میگن با بتای 10 هزار انتظار میره ساک با احتمال 90ذرصد رویت بشه

نه عزیزم.

تازه میگن چون ما پروژسترون مصرف میکنیم یک بخشی از بالا رفتن بتا ب اون مربوطه.

الان چند هفته ای؟

من ۴ هفته و ۵ روز رفتم یک ساک دید.

عزیزم اینکه تا کی بخوریم استرادیول و پروژستتن و هپارین رو تا کی بزنیم ، برای هر کسی فرق داره؟  ...

آره حتما فرق داره

برای هر کس با توجه به شرایطش میگن، مثلا قرار بود پروژسترون قطع کنم هفته 12 ولی بعد سونو چون جفت سیرکولار بود، حالا حالاها دارم

من 8 هفته و 3 روز رفتم دکتر، خوبه بری دیگه

آره حتما فرق داره برای هر کس با توجه به شرایطش میگن، مثلا قرار بود پروژسترون قطع کنم هفته 12 ولی بع ...

پس هفته دیگه برم تهران. که میشم هفته ۸ تا ۹.

اینجا میتونم برم دکتر ، اما میترسم به خوبی تهران نباشه ، چون پروندمم تهرانه.