2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
پس هفته دیگه برم تهران. که میشم هفته ۸ تا ۹. اینجا میتونم برم دکتر ، اما میترسم به خوبی تهران نباشه ...

ان شاالله، حتی آزمایشت رو بذار اونجا اورژانسی انجام بده 

با خیال راحت نشاسته و قندهای طبیعی مثل خرما و عسل میوه ها رو مصرف کن

واسه من انگور سبز شیرین و سیب شيرين خیلی عالی بوده تا حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال دیگم دارم. من جمعه شب لک دیدم ، ک گفتن احتمال بخاطر هماتومه .دوباره یک روز کامل نبود ، بعد ش ...

همون مرکز درست میگه، منم فکر کنم 1 هفته یا 10 روز بعد دوباره شروع کردم

اینم بگم اثر آسپرين تا 6 الی 10 روز تو بدن هست 

سلام بچه ها خوبین؟من چند روزی نبودم نرسیدم همه صفحه هارو بخونم یاسی جون زایمان کرد به سلامتی؟ بچه ...

سلام خانم خوبی؟ 😍😍😍😍

شیاف و آمپول خیلی به نظر و تجربه دکتر بستگی داره و شرایط خودت

بتامتازون هم فقط به ریسک زایمان زودرس میدن

باز هم بعضی دکترا حساس ترن به همه میدن

نه عزیزم ساک فعلا دیده میشه  قلب از پریودیت حساب کنی هفته ۶ به بعد

ممنون پس اگه از پريودي حساب كنم اول مرداد بوده هنوز ٤هفته 

طبق عدد آزمايشگاه زده ٦هفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها یک سوال ایا بعد از انتقال وقتی موعد پریودیت سر برسه با وجود این داروها باید پریود بشیم در صورت باردار نبودن من امروز ۲۷ سیکلم هست روز ۷ انتقال و سیکلهام ۲۸ روز ههستن ؟؟؟

سلام دوستان من هرروز میام پیاماتونو یواشکی میخونم برا بعضیا خوشحال میشم برا بعضیام که منفی میشن نار ...

به سلام عزیزم خوبی‌؟ والا من اون دوره از بس آب می خوردم همش دستشویی بودم، قبل از بارداری هم هر وقت زیاد آب می خوردم همش دستشویی میرفتم، خلاصه فرقی حس نکردم 

یبوست هم والا من نداشتم کلا، جز دو سه دفعه تو این 13 هفته 

مرسی گلم  والا یه جور کار آماری هست، الان عددهاش یادم نیست، ولی مثلا میگن با بتای 10 هزار انتظ ...

آهان مررررسي  زينب جون پس برم نشون ميده چون ١٣٠٠٠هستش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوستای گلم سلام ... امیدوارم همه یه روزی طعم حاملگی رو بچشن... من که آرزوی یه بارش رو دارم اگه خدا ...

نه عزیزم چرا دیر شده باشه، ای وی اف واسه همین مواقع هست

آزمایش های ایمنی و انعقادی بده، عکس رنگی داشتی؟ آز ذخیره تخمدان و FSH رو دادی؟ تا حالا هچینگ کردن براتون؟ جنین بلاست انتقال دادین؟ 

همسرتون dfi  دادن؟ 

آهان مررررسي  زينب جون پس برم نشون ميده چون ١٣٠٠٠هستش

آره گلم، ترس خارج رحمی به جونت افتاده؟؟ 😁😁😁

نترس گلی اگر درد تخمدان نداری هیچی نیست، یا لکه بینی اگر نداری نیاز نیست بری خاطر جمع باش

مثلا 6 هفته و دو روز شدی برو

منم با حساب خودم همون 6 هفته و دو روز رفتم، که دکتر تو سونو گفت 5 هفته و 6 روز ولی در واقع اشتباه گفت چون دقت سونو اون اول پایین هست، ولی غربال رفتم دقیق با حساب خودم جور درمیومد 

نه عزیزم. تازه میگن چون ما پروژسترون مصرف میکنیم یک بخشی از بالا رفتن بتا ب اون مربوطه. الان چند ه ...

الا ن طبق آزمايش رفتم تو ٦

طبق انتقال ميشه ٥هفته كامل

به سلام عزیزم خوبی‌؟ والا من اون دوره از بس آب می خوردم همش دستشویی بودم، قبل از بارداری هم هر وقت ز ...

ممنون عزیزم

اخه من همیشه دنبال علائم میگردم تو خودم. پیش خودم میگم حدددددداقل باید تکرر ادرار داشته باشی😁

بعد برام جالب بود کسی اینجا اصلا این مورد جلو چشش نمیاد😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آره گلم، ترس خارج رحمی به جونت افتاده؟؟ 😁😁😁 نترس گلی اگر درد تخمدان نداری هیچی نیست، یا لکه بینی ...

نه اصلا به خارج رحمي فكر نميكنم چون علائمي ندارم 🤣🤣🤣

واسه خودتون رو طبق انتقال حساب كردين كه ٦هفته رفتين يا طبق پريود