2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینبی جان امروز یهو پاهام سرد شد و لرز گرفتم . سردم شد و پتو لازم شدم ، رفتم زیرش و چند تا ویفر خور ...

نه گلم من همین الانش هم گاهی این جور میشم، طبیعیه

اون اول ها که یادمه ترسیدم از بچه های اینجا پرسیدم

که دیگه خاکستری گفت حتی می‌رفته زیر پتو سشوار می‌گرفته که گرم بشه، دیگه خیالم راحت شد 

فکر کنم دلت برای علائم تنگ شده داری سردی میخوری😁😁😁😁

خواهر دلت تنگ نشه ها، من چشم نکنم امروز بعد از یک ماه سرم نزدم فقط دمیترون و قرص B6 و قرص زنجفیل خوردم، حالا درسته یه بار حالم بهم خورد ولی این که شرم نزدم امروز خیلی خوبه

تو رو خدا تو دو قلو داری رعایت کن مثل من نشی

چرا؟ گفت سه خطی یا تری لاین؟  چون بهترین حالت تری لاین هست و شفاف  یعنی اگر یه نفر 7 باش ...

ببخشیدمن امروز15قاعدیگی.فرداانتقال دارم.اصلاترشح ندارم.بایدداشته باشم؟

صلوات.
نه گلم من همین الانش هم گاهی این جور میشم، طبیعیه اون اول ها که یادمه ترسیدم از بچه های اینجا پرسید ...

خدا رو شکر.

نه عزیز علائم که دارم.

فقط قندم چون ۹۸ بود ، مرز بود ، دکتر گفت رعایت کن.

و فک کنم من چیزهای شیرین و نونی و کربوهیدرات رو کم کردم ، بدنم کم آورد.

راستی من هفته ۵ رفتم آز دادم قندم ۹۸ بود.

احتمال اینکه الان دو تا هستن و .... ممکنه عددش پایین اومده باشه و نرمال شده باشه؟چون دو تا بیشتر قند مصرف میکنن.؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببخشیدمن امروز15قاعدیگی.فرداانتقال دارم.اصلاترشح ندارم.بایدداشته باشم؟

بله معمولا می نویسن

تو سیکل انتقال اگر نچرال نباشه مثل شما اصلا تخمک گذاری وجود نداره، واسه همین استرادیول و پروژسترون واجب میشه

نه عزیزم لک لانه گزینی همه رنگی هست و تو هر فردی و هر بارداری با دفعه قبل متفاوته

زينب جون خداروشكر امروز حالت بهتره 😍😍

عزيزم عدد بتا وقتي بالا باشه به اين مربوطه كه سونو بدم ساك ديده بشه يا زودتر صداي قلب شنيده بشه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷