2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ایشالله ب سلامتی. مشکلتون چی بود عزیز؟

شوهرم کمی ضعیف بود

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دوستان کسی هست؟من اومدم امپول بزنم دکتر گفته بود هربار دوتا پودر با دو یا یک اب مقطر قاطی کنم بزنم ولی سوزن من کند شد چندتا سرنگ استفاده کردم و سرنگ های باریک بود اخر سر دوبار تزریق کردم طول هم کشید چون هول شدم بعدشم یه بار سوزنو فرو کردم هرچی فشار دادم تزریق نشد دراوردم هواگیری کردم دوباره زدم مواد هم کم و زیاد شد به نظرم نتونستم استریل هم کار کنم 

حالا فکر میکنم اشتباه کردم و خراب شد 

سلام دوستان من امروز رفتم سونو واسه ضخامت ، روز چهاردهمم بود متاسفانه ضخامتم ۶/۲ بود من هرماه حالت ع ...

سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی

نمیدونم چرا بهت گفته ۶ تا بخور چون واقعا ۴ تاش هم فشار میاره

ضخامت ۶.۲ واسه وسط سیکل بد نیست نگران نباش من روز دهم سیکل ۵ بودم فکر کنم ۱۴ سیکل ۵.۵ بود ولی قبل انتقال به ۸ رسید

دکتر نصر برای دوستم با ضخامت ۶.۸ انتقال داد و دوقلوهاش مهرماه بدنیا میاند به امید خدا

متاسفانه پدرم روز شنبه فوت کردن و پستتو امروز دیدم ممنون میشم هر کدوم از دوستان که مایلند برای پدرم یک فاتحه بخونند خداوند رفتگان شمارو قرین رحمت کنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

عزیزززررم روحشون شاد 😢😢😢 زبونم بند اومد شوکه شدم از خبرت تسلیت میگم دوست خوبم😢😢

دیروز که سونو کرد گفت بدم نیست بالاترم میره هفته دیگه انتقال دارم ، از دیشب چهارساعت یکی خوردم امروز از صبح حالی دارم که نگو همین یکساعت پیش کلی بالا اوردم ببخشیداا ،، دیگه شوهرم گفت حق نداری بیشترش کنی داغون میشی ،، سری پیش استروژل داشتم نمیدونم چطور اینبار نگفت ،، فردا میرم میگردم اگه ژل رو پیدا کردم اونو میخرم .. 

بازم تسلیت میگم گلم روحشون قرین رحمت الهی🍃🍃

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ان شاالله به حق این عید عزیز مامان شدی 😍😍😍🤲🤲🤲🤲

فداتبشم عزیزم انشالله خدا ازدهنت بشنوه😘😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

عزیزم تسلیت میگم... روحشون قرین آرامش🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

تارا جون تسلیت میگم...روحشون شاد🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

تسلیت عرض میکنم تارا جان روحشان شاد و قرین رحمت الهی ،خدا بهتون صبر بده انشاالله غم نبینی عزیزم 😢😢😢😢

بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و .....

اخرش چی .شوهراتون ایا منظور دارن یا به نفهمی شوهر منن . خوبه ۹ سال اذیت شدم و صدام درنیومد تازه ی روزه فهمیدم حاملم 😢 با ی حرفی که خلاف میلشه میگه الهی اگه بچت به خودت بخواد بره همین الان بمیره 😭😭😭😭 . درجه گستاخی و وقاحت تا چ حد اخه .

خدا میدونه هر کسی لیاقت نداره .

از خدا میخوام هر چی خیره برام اتفاق بیفته 😭. هر کسی لیاقت نداره .اگه اینقدر گستاخه و براش راحت گفتن این جمله .بگیره و بده به کسی که لیاقتشو داره😭😭😭

@تارا   عزیزم برای پنتوکسی فیلین بعد انتقالم ادامه بدم ؟

عزیزم من پنتوکسی فیلین رو تا سونوی ساک داشتم و بعد دکترم گفت دیگه قطعش کن نمیدونم این تصمیم ایشون  تاثیری روی عدم تشکیل قلب داشته یا نه

بچه ها مصی جون رفت سونو مجدد؟ انشالله دوقلوهاش سالم و سلامت باشند دائم تو ذهنم بود این چند روز 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
فپیبیون دو برا من پرسیدی ؟

آره عزیزم.متاسفانه یک رو فقط داشتن. اما برم دکتر زنانم ، داروخانه اونجا رو هم میپرسم.

به برادرم هم سپردم از داروخانه سر کارش بپرسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

بیخیالش بابا.

بگو آره بچه منه.آخ جون. شناسنامشم به فامیل خودم میگیرم.

بابا جوگیرن مردا.

من شوهرم هر وقت آمپول میزد برام ج

اشک تو چشاش جمع میشد، جای آمپول رو بوس میکرد و ....

از اونور دو تا کار بهش بگم ، سر سومی تنبلی میکنه من باید بلند بشم خم و راست بشم.

یا مثلا میگه چرا رفتی خونه مامانت اینا ، تهران تنها بمون و درک نمیکنه که انقدر بار جسمی رومونه ، روحی دیگه باید آزاد باشیم و حال کنیم. 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار