2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
 😭😭بچه ها امروز ساعت ۵ صبح رفتم دستشویی با دستمال خودم خشک کردم به  دستمال یک لک خون ص ...

نگران نباش عزیزم.منم دقیقا موقع پریودم لکه بینی داشتم.به فال نیک بگیر ایشالا مامان شدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭بچه ها امروز ساعت ۵ صبح رفتم دستشویی با دستمال خودم خشک کردم به  دستمال یک لک خون ص ...

عزيزم واسه دوست منم همين روزاش بود كه لك خون ديد و باردار بود 

واسه لانه گزيني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خوبين؟؟؟براي اين كه شيرم زياد شه چيكاركنم؟صبح تا غروب شيردارم ديگه ندارم اصلا

سلام عزيزم اينارو كه مى گم بخور خيلى خوبن منم مى خورم هر روز

١-چاى رازيانه

٢-آب هويچ

٣-قرص شنبليله

و تا مى تونى پروتيين و آب فراوان

برنج و جعفرى و كلا غذا بايد خوب بخورى ماهيچه مخصوصا 

من برنج قهوه اى رو با ماهيچه و پياز و عدس مى پزم ماهيچه رو خرد خرد مى كنم آخرش هم گوجه و قارچ و اسفناج مى ريزم 

اامتحان كن خيلى مواد مقوى داره 

سلام نگران نباش احتمالا لک لانه گزینی هستش اگر وقت امپول یا شیافتون هستش استفاده کنید و دراز بکشید اگر کمتر فعالیت کنید قطع میشه اصلا بهش فکر نکنید 

من هفته ۱۲ رفتم ولی اجبار بود چون میخواستم برگردم شهرمون  اگه مجبور نیستی و تفریحی هست نرو&nbs ...

عزیزم چند ساعت راه بود؟

دکترتون اجازه داد؟

پرواز به نظرتون ایراد داره؟

منم مثل شما مجبورم ۱۲یا ۱۳ هفته برگردم ، 

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام خوبين؟؟؟براي اين كه شيرم زياد شه چيكاركنم؟صبح تا غروب شيردارم ديگه ندارم اصلا

و آخرين نكته هم ماساژ آب گرم

حموم مى رى حتما انجام بده و من حتى كيسه آب گرم هم گه گاهى مى زارم رو سينه هام

سلام دوستان مسافرت تو بارداری رفتین شما؟غربالگری اولم گفت مشکلی نیست خداروشکر 16هفته میشم اخر هفته ک ...

من خيلى مسافرت رفتم تو زمان بارداريم با هواپيما

اگه از نظر دكترت باردارى بدون ريسك دارى مسافرت مشكلى نداره به شرطى كه به خودت هم فشار نيارى

سلام خانمی  ان شاالله خدا دخترتون رو حفظ کنه هایپری از روی ذخیره مشخص می شه اگر بالا باشه احت ...

سپاس گزارم زینب جان ممنون که پاسخ همه رو با مهربانی میدی 😘😘😘

یه سوال دیگم دارم. من جمعه شب لک دیدم ، ک گفتن احتمال بخاطر هماتومه .دوباره یک روز کامل نبود ، بعد شب عید یک کم روپا بودم ، شبش خون دیدم.

دوباره استراحت کردم و خدا رو شکر تا الان دیگه نداشتم.

میگم کی دوباره آسپرین رو شروع کنم؟

مرکز میگه یک هفته اگر ندیدی خون ، ولی من دوست دارم زودتر بخورم.

نظرتون؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار