2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون زینب جون

عزیزم خدا رو شکر مشکل همسرتون انسدادی حساب میشه نه ژنتیکی، این خیلی عالیه

یا شاید قبلا اریون گرفتن یا ضربه یا فتق بوده

خلاصه امیدوار باش،دیگه خودت بهتر از من در مورد آنتی اکسیدان و خنک نگه داشتن میدونی

شورت اسلیپ نپوشن، شلوار پارچه ایی که تنگ نباشه و پیاده روی عالیه

شک ندارم نتیجه می گیری، یه طب سنتی معتبر هم خیلی کمک میکنه

اگر کبد چرب دارن با طب سنتی هم اسپرم بهتر میشه هم کبد چرب

همسر منم قبل میکرو دو بار حجامت عام واسه کبد چرب داشت فکر می کنم کمک کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرجان جون طرازی مرداد و شهریور نیست و اواخر اسفند تا اواسط فروردین هم نیست عزیزم سزارین تا ۳۹ هفته ...

آره همیشه این تایم ها نیست. بار آخری ک پیشش بودم گفت یماهو نیم میخواستن طولش بدن سمینارو الان کمترش کردن... حالام امیدوارم نهم بیاد😊

بهار جون من تا همون  هفته چهلم بگن وایسا وامیستم...

حرفم اینه دکتر هر تاریخی بده.. اینکه بدونم تهرانه و حالا مثلا چهار روز زودتر از اون تاریخ  خدای نکرده اورژانسی شد.. خودش هست خیالم راحته. 🤗 اما الان میدونم تا نهم خبری از دکتر نیست.

اتفاقا بمنم گفت دکتر شادی محمدی جایگزین خودم کردم.

دیگه سپردم به خدا😍 از خودش خواستم که این آخرا رو بسلامتی طی کنم و دخترمو سلامت بغل کنم.

خب از این جهت که از اول با دکترم بودم و شرایطم رو میدونه خیلی دوست دارم با خودش زایمان کنم.. بازم هر چی خدا بخواد😚😍  مهم خواست خدا و سلامتی دخترمه💜💛🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم خدا رو شکر مشکل همسرتون انسدادی حساب میشه نه ژنتیکی، این خیلی عالیه یا شاید قبلا اریون گرفتن ...

وای خداروشکر زینب جون چنان استرسی داشتم تا پیام بدی 

همونجور که درست حدس زدی همسرم دوبار فتق عمل کرده 

و واریکوسل خفیف داره 

خنک نگهداشتن و لباس نخی و گشاد رو رعایت میکنه 

حقیقتش طب سنتی نمیدونم پیش کی ببرمش ؟ 

زینب جون ان شاءلله ان شاءلله ،،،،،اونقدری که به فکر تقویت اسپرم همسرم هستم به فکر خودم نیستم 

همسرم خیلی خیلی امیدواره ولی متاسفانه من برعکسشم 

اون میگه خدا همیشه به من تو زندگی هر چیزیو به وقتش داده 

ولی من فکر میکنم آدم بدی هستم که خدا منو لایق نمیدونه 

الانم داره اذان میگه ان شاءلله ان شاءلله همه منتظرا بزودی زود مامان بشن و بچه های صحیح و سالم بدنیا بیارن

خداجونم شکرت       
میگم لیانا جان، شما هنوز دنبال علائمی؟؟ به بقیه میگی دنبال علائم نباشید و اینجور چیزها ولی بازم داری ...

😉😉😉😉

درست ميگي ولي امروز از خواب بلند شدم ديدم پام تير نميكشه ترسيدم ايشالا خودت مامان ميشي ميفهمي چي ميگم 💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اصلا به اینا توجهی نکن یادم نیست دقیق از کی شروع شد الان که اصلا درد ندارم فقط نوک سینهام حساس ...

فدات بشم مررررسي ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان بنده یک دختر ۱۳ ساله دارم که کاملاطیعی باردارشدم ودوسال پیش برای تعین جنسیت در بیمارستان ...

سلام خانمی 

ان شاالله خدا دخترتون رو حفظ کنه

هایپری از روی ذخیره مشخص می شه اگر بالا باشه احتمالش هست

مرکزت ن خوبه منم اونجا بودم نتیجه گرفتم، هزینه تعیین جنسیت جاهای دیگه 35 دوستان پرسیدن 

تو شرایط شما بار هر بار انتقال جنین احتمال 40 درصد بارداری هست 

فقط مهم هست که جنین پسر براتون تشکیل بشه و تعداد جنین ها زیاد باشه که دیگه به پاسخ دهی بدن ربط داره

خودتون و همسرتون ولمن و ولوومن بگیرین، برای همسرتون خنک نگه داشتن بیضه ها خیلی مهم هست 

داروهای تحریک تخمدان گونال اف عالیه

ان شاالله خدا بخواد گل پسر میده بهتون 😍😍😍

سلام خانما یه سوال دارم میخوام‌بدونم اگه  میکرو انجام داده باشیم و جنین فریز داشته باشیم اگه یبار خدایی نکرده منفی شد میشه ماه دیگه اش هم از جنین فریز بزارن یا باید چندماه استراحت بیفته بینش

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍
مرسی عزیزم شما ذخیرت چند بود؟ ویتامین ای هر س روز یکی، ویتامین سی هر روز، ویتامین دی عفته ای یکی، ا ...

بله تعداد بیشتری بالغ شدن 

من ذخیره م ۴صدم شده نزدیک به صفر.

واقعا نتیجه میگیری 

ویتامین دی زیادش خوب نیست سر خود نخور یه ازمایش ساده ست بده ببین اگه بدن نیاز داره مصرف کن

ولی ورزش و وزن کم کردن برای رشد تخمک عالیه

کلا کارهایی که قند بسوزونه و کالری سوز باشه 

حتی یه پباده روی ساده سوخت و ساز بدن رو تنظیم میکنه 

دور از استرس وارد سیکل شو که استرس و نگرانی خودش مانع کارِ

لوله هات سالمِ.؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانما یه سوال دارم میخوام‌بدونم اگه  میکرو انجام داده باشیم و جنین فریز داشته باشیم اگه یب ...

معمولا یکی ، دو ماه رحم باید استراحت کنه تا دیواره منظمی بسازه

سلام بچه ها ، من باز رفتم سونو ، میخواستم همون جا قبلی برم ولی دکترم یه جا دیگه رو معرفی کرد گفت برو ...

خدا رو شکر نگین جان

به حق علی پسر قشنگت رو صحیح و سالم بقل بگیری

از الان دیگه زیر دلت رو خاموش کن این بچه تو قل قل اب جوش مونده طفلی

یکم جون بگیره ، خدایی سونوگرافی و تشخیص به شدت مهمِ

بچه خواهرم رو سونو کلیه کردن تو صارم که تشخیص دادن سنگ داره و بزرگ هم هست ممکن جراحی بشه(۷سالشِ)

دکترش گفت فقط برو اون سونویی که من میگم ساعتها نشستیم نوبت مون شد ۷۰۰ تومان هم دادیم (مخصوص کودکانِ) خدا رو شکر هیچی نبود

فقط گفت کلیه ش ضعیفِ و اصلا نباید دستشویی ش رو نگه داره حتی یه دارو هم نوشته نشد الهی شکر

میخوام بگم تشخیص درست چقدر سرنوشت سازِ

دوستان من ديروز زير دلم سفت بود انگار ولي الان ديگه هيچي نيست طبيعيه ؟

اره عزیزم مال من الانم ادم و به شک میندازه😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

@مرجان_و_لوبیاش      

عزیزم روزهای پایانی بارداری رو سپری میکنی خیلی التماس دعا داریم ،برای همه مامان های سخت کوش ای وی افی دعا کن که دل خودت و نی نی نازنینت الان چسبیده به خدا

الهی که زایمان راحت و شیرینی رو تجربه کنی و به موقع چشمت به جمال پرنسس خوشگلت روشن بشه😘😘😘