2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ممنون عزیزم  اخه میخواستم زودتر برم 🤪 اخه دکترم تو مطب سونو نداره منم هر روز یجام درد می ...

عزیزم شما سرکلاژ نشدی؟ طول سرویکست چند بود؟ 

دو قلو ها که حتما لازم نیست سر کلاژ بشن.درسته؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم شما سرکلاژ نشدی؟ طول سرویکست چند بود؟  دو قلو ها که حتما لازم نیست سر کلاژ بشن.درسته؟

سرویکسم سونو ان تی شکمی ۳۰ بود 

برا من همون دکتر سونو گفت سرکلاژ کن 

نه تو یه گروه بودم دوقلو دارن  بعضیا سرکلاژ نشدن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام دوستان بنده یک دختر ۱۳ ساله دارم که کاملاطیعی باردارشدم ودوسال پیش برای تعین جنسیت در بیمارستان ابان دوبار iuiکردم منفی شد با همه شرایط خوب الان دیگه نمیخوام ریسک کنم من وهمسرم به رویان مراجعه وهمه ازمایشهای مختلف از جمله ژنتیک وحتی هیسترو هم انجام دادم وهیچ مشکلی ندارم ودر سیکل ۴۵ روزه  میکرو قرار گرفت الان ۱۰ روزه سینال فکت میزنم وقراره ۳ شهریور برم سونو ... ۱- امکان داره من هایپر بشم باتوجه به عدم مشکل باروری وبرای پیشگیری چیکار کنم ۲- مرکزی که انتخاب کردم خوبه ؟چون ۱۸ ملیون هزینه اش میشود  ۳- برای اطمینان به نتیجه مثبت در این پروسه پیشنهادی دارین در ضمن بنده ۳۸ وهمسرم ۴۱ ساله ولی هردو ورزشکار هستیم 

عزیزم لینک گروه رو اگر داری ممنون میشم بدی.

سایت نینی پلاس از بازار داتلود کن 

مثل واتساپ هست 

گروه بارداری هست همش 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه های گلم سلام     عیدهمگی تون مبارک     .ان شاالله هممو ن حاجت روامیشیم به ...

من ۱۰۰تا صلوات میفرستم ان شاءالله خدا گره از مشکل همه باز کنه آنا جونم مشکلش حل بشه🙏

خدا جونم شکرت...