2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سعی کن اروم باشی گلم.استرس خیلی تاثیر داره روی کیفیت تخمک...من یزد پیش دکتر افلاطونیان رفتم،راستش من ...

سلام عزیزم

ببخشید دیر اومدم دیروز نوبت داشتم خیلی خسته بودم و حالمم زیاد اوکی نبود، دیروز رفتیم ک نوبت ژنتیک و بیهوشی داشتیم ک هر کدوم ی سری سوالو جواب کردن‌ ک من توی مدتی ک منتظر بودم نوبتم بشه دیدم یکی از ماماها بیکاره رفتم پیشش گفتم آزمایشمو ک کپیش دست من بود و اصلو تو پروندم گزاشته بودن بهش نشون بدم ( چون کلا باید ازمایشارو ب دکتز زنانشون بعد تایید دکتر ژنتیک نشون میدادم اونم روز دوم‌پری ک میشه ۱۲ شهریور) یهو ب ذهنم‌زد ببرم ب ماما نشون بدم ببینم اون چی میگه ، ک رفتم بهشو گفتم واسم اووبوستو تقویتی بنویسه برای تقویت تخمکم ک شهریور بیام‌دکتر زنان اوضاع تخمکم اوکی باشه، ازمایشمو دید بعد بیا تو اتاقم حرف بزنیم، با شوهرم رفتیم‌پیشش با اینکه اصلن تو روال کاری مرکز این نیست ک ماما هر زمانی مریض بخواد بره پیشش ولی ماما کریم پور اونجا این لطفو کرد، خلاصه ازمایشمو دید گفت ویتامین دی پایینه و پرو لاکتینت یکم بالاس. ذخیره ک کمه خیلی اف اس اچم بالاس. خلاصه شروع کرد کای در مورد ذخیره اطلاعات داد ک من خودم همه رو خونده بودم قبلا تو نت. بعدم گفت ما بهت دارو میدیم اگه جواب ندادی باید تهمک اهدایی بگیری چیزی ک میترسیدمو شنیدم از درون قشنگ فرو ریختم خیلی جلو خودمو گرفتم ک گریم نگیره. ک مثلا قویم، سوالو جواب کردیمو گف ک اگه بببنیم جواب دهی توی دوران امپول زدن تغییر میکنه حتی برات چند دوره پانکچر میکنیم غصه اینارو نخورو ازین حرفا، بعدم چون اووبوست وارد نمیشه برام dhea نوشت روزی دوتا، پرگابلین هر س روز یکی برای پرولاکتینم، استرادیول از روز ۱۹ قاعدگی روزی دوتا، با کیوتن روزی یکی، گفتم استرادیول چرا گف علاوه بر تاثیر روی رحم باعث بهتر شدن کیفیت تخمکم میشه،خلااااصه خداروشکر کردم ک ب دلم انداخت ک با ماما حرف بزنم و اونم این داروهارو برام بنویسه ک اگه تا ۱۲ شهریور صبر میکردمو ک دکتر زنان آزمایشمو ببینه بعدم تااازه بخواد تقویتم کنه و پرولاکتینو پایین بیاره و بگه استرادیول بخور، کارم انگار ی دوره پری جلو افتاد این اتفاقو ب فال نیک گرفتم ک خدا هوامو داره، ک کارام زودتر انجام شه و ب مامان شدن نزدیک بشم. مرررسی از انرژی ک دادی بخاطر این پرسیدم چ امپولایی بهت داده ک بدونم اگه دکتر زنان چیزای دیگه بم داد بتونم بهش بگمو سوال کنم. چون اون مرکز تا اینجا خیلی خوب باهام تا کردن، راستی دیروز عکس رنگی هم ک گرفتم ک خددددا رو شکر لوله هام سالمو باز بودن و رحمم سالم بود، سیاه دونه و عسل برای پرولاکتین مضره؟ چون من میخورم نکنه ب خاطر این تو آزم بالا شده یکم

@زینبی_بابا    

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم توکل کن به خدا اما برای کیفیت باید سه ماهی مکمل های انتی اکسیدان قوی بخوری مثل ابووست ، ویتا ...

مرسی عزیزم شما ذخیرت چند بود؟

ویتامین ای هر س روز یکی، ویتامین سی هر روز، ویتامین دی عفته ای یکی، اووبوست نیست اصن تو بازار، dhea روزی دوتا با کیوتن روزی یکی میخورم. باشگام میرم، تغذیمم سالم کردم دوماهه. شش کیلو کم شدم. شما همینکارارو کردی؟ تغییر کرد ذخیره یا کیعیت تخمکات عزیزم؟ مرسی ک اومدیو گفتی😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبل از انتقال ، ۱۷ یود. طرازی ۳ تا آمپول داد برای ۳ هفته ، هر هفته یکیش رو زدم بعد قبل انتقال که ...

عزیزم دز امپولات چند هزار بود؟

عزیزم رو اون.پستت ریپلای نشد...نگران نباش. منم هروقت میرم سونو تا یکی دوروز شکمم درد داره...بخاطر فش ...

ممنون نفسی جون خدا نی نی تو برات حفظ کنه خیالمو راحت کردی😘😘

خدا جونم شکرت...
من قبل از انتقال ، ۱۷ یود. طرازی ۳ تا آمپول داد برای ۳ هفته ، هر هفته یکیش رو زدم بعد قبل انتقال که ...

مرجان جوني تو ابن سينا روز انتقال ديازپام رو براتون وريدي زدن يا عضلاني؟تو سرم ميزنن ؟

...
راستشو بخای نه!!!تا زه بعدشم به من زلادکس دادن بدتر شد.ولی بگم که بدن با بدن فرق میکنه.آخه من خودمم ...

😳😳😳😳😰😰😰😰😰😰😰نگوووو...خودکشی میکنم قطعا😭😭😭 من وحشتناک شدم وحشتناک ..فقط پاهام باریک مونده😩😩😩

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما نی نی داری؟ پارسالی رو می.ی عزیزم؟  اون سقط شد. امسال باز انتقال دادم.

دلیل سقط رو متوحه شدین؟؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اره زينب جون فردا ايشالا ميرم تكرار ميكنم دعا كن خوب رفته باشه بالا 😘😘

سلام ،لیانا جان شما از تیروئیدت بالای دو صبح ها ناشتا یک عدد قرص لوتروکسین ۰٫۱ بخور و تا یک ساعت بعدش سعی کن چیزی نخوری نصف قرص به سختی جواب میده فعلا این رو شروع کن و برو پیش متخصص غدد که تجویز کنه

من از شروع سيكل اصلا نزديكي نداشتم ترسم از عفونت بود به نظرم نزديكي نكن ريسك داره 🤣🤣

تازه میخواستم ازت بپرسم نزدیکی داشتی یا نه 🤣🤣🤣🤣

دکتر چی نگفت شب قبل انتقال داشته باشی آخه تو کلینیک شنیدم انگار عارفی میگه شب قبلش داشته باشید🤔🤔🤔🤔

تازه میخواستم ازت بپرسم نزدیکی داشتی یا نه 🤣🤣🤣🤣 دکتر چی نگفت شب قبل انتقال داشته باشی آخه تو کل ...

من شنیدم و خوندم اگه شب قبل از انتقال نزدیکی داشته باشی و به ارگاسم برسی خیلی خوبه یعنی یجورایی بدن fresh میشه و تا حدی موثره توی پذیرفتن جنین 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیزم ببخشید دیر اومدم دیروز نوبت داشتم خیلی خسته بودم و حالمم زیاد اوکی نبود، دیروز رفتیم ک ن ...

عاطفه جان ببخشید من جواب میدم عزیزم باز دوستان تجربشون بیشتره من تجربه خودم رو بگم من پارسال که پرولاکتین دادم تازه پدرم فوت شده بودن خیلی حالم بد بود افتصاح ولی همسرم مجبورم کرد که به خاطر اینکه کارم عقب نیافته بدم روحیه ام عوض شه جوابش افتضاح بود 

گفتن باید بری ام ار آی ولی بازم من حوصله نداشتم نرفتم واقعا دلم میخواست بمیرم برم پیش بابام ولی همسرم ول کن معامله نبود چندبار آزمایش دادم بالا بود خیلی

تا اینکه خانم برادرم بهم گفت شب قبل پرولاکتین حتما باید خوب خوابیده باشی استرس نداشته باشی رابطه نداشته باشی سینه هات اصلا تحریک نشده باشن و....

بعدم که رفتم مرکز خودمون دقیقا قبل آزمایش گفت دیشب چند ساعت خوابیدی گفتم دو ساعت گفت حتما باید ۸ ساعت رو خوابیده باشید و ۳ ساعت از بیدار شدنت بگذره وگرنه بالا نشون میده 

تا اینکه درست آزمایش دادم درست شد

من شنیدم و خوندم اگه شب قبل از انتقال نزدیکی داشته باشی و به ارگاسم برسی خیلی خوبه یعنی یجورایی بدن ...

آره اتفاقا دقیقا دکتر عارفی همینو میگه که حتما خانم به ارگاسم برسه ولی عابدی نظرش این نیست 🤔🤔🤔🤔