2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام به همگی بچها من خیلی نگران شدم میشه هرکی جواب سوالمو می دونه کمکم کنه خدا خیرتون بده  &n ...

عزیزم منم پری قبل انتقال این جور شدم دیدم کیست زدم

نگران نباش پیش میاد

یه بار و دوبار اشکال نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادت باشه ماه پیش سوم انتقال داشتم و ۱۹ تیر بیبی منفی و بعدش ۲۱ تیر پریودی خیلی خیلی کم .

وقت دکتر گرفتم رفتم رویان حافظی ی سری آزمایشهای ایمنی انعقادی نوشت و کاریوتایپ .تو رویان وقت امیرچخماخی گرفتم و تکمیلی ایمنی و برام نوشت همشونو انجام دادم جوابها هنو حاضر نیس بغیر از ازمایشهایی که دکتر حافظی تو روال عادی تکرار کرده بود .

قرار بود اینماه که پریود شدم وقت هیسترو بگیرم از اتاق عمل و مابقی کارها تا انتقال بعدیم با ارامش و چکاپ کامل کامل انجام شه

عزیزم همون 18هفته کامل بری بهتره...  نگران هم نباش..این دردا ک کلا باهامونه..نمخاد بخاطر هردرد ...

چرا شیاف دارم ولی 

شکمم یهو سفت مثل سنگ میشه میترسم انقباض یاشه 

مثلا دیشب یبار شد 

امروز هم یبار 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

من اینماه اصلا ی بارم فولیک نخوردم حوصله خودمم نداشتم از دست خدا و حکمتش .۹ سال گذشت😢

اما ۲۱ اومد من پریود نشدم ی بیبی چک گذاشتم بعد ۵ مین هاله انداخت . گفتم مدیکور خر است و داره منو سرکار میگذاره

آخه دو قلو داره بنده خدا بیشتر میترسه😉😉😉😍😍😍

یه دوقلوی تنبل 

نه نبضی نه حرکتی  حدااقل زودی بریم سونو از حال و روزشون خبر بگیریم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم چند قطره خون اومد و نوار گذاشتم . اما در حد همون چند قطره خون قرمز بود عصر اومدنی بیبی گرفتم و صبح گذاشتم تو لحظه اول دو خط سریع پررنگ شد . اداره رفتنی رفتم ازمایشگاه ساعت ۲ گفت تیتر بتا حاضر میشه 

جواب حاضر شد و ۱۵۰۰ بود🙈🙈🙈