2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام دوستان من امروز رفتم سونو واسه ضخامت ، روز چهاردهمم بود متاسفانه ضخامتم ۶/۲ بود من هرماه حالت عادی ۷ اما این دوباره استرادیول استفاده میکنم نتیجه عکس میده 😢😢 حالا دکترم گفت روزی شش تا استرادیول استفاده کنم و ۲۳ سیکل برم انتقال ، بنظرتون بالا میره؟؟؟ خیلی گناه دارم روزی ۶تااااااااا استرادیول😭😭😭😭

ضمنا هرروزم پیاده روی و گوجه و لوبیاسبز داشتم😫😫

@تارا_777    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مادر شدنت مبارک🥰

بهار جوون عکس پرنسس اگه مقدوره لطفا 🙈

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم ...

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍عیدیت مبارک 

شک نکن خدا داده خودش هم نگهدارشونه

فقط بهتره فمیبیون 1 بگیری جای فولیک

ان شاالله بارداری راحت و زایمان خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی ♥️♥️♥️

الهی دیگه فقط واسه چکاپ دکتر بری و واسه زایمان بری بیمارستان

تو شوکم واقعا نمیدونم ایا واقعا حامله ام 

یعنی واقعا خدا دلش برام سوخته 😭😢

اصلا باورش برام غیر قابل تصوره 

پس این دردای پریودی که دارم داستانش چیه .چند قطره خون قرمز دیروز چی بود. بتا چی میگه .گیجم بخدا

اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم ...

استراحت هم داشته باش چون لک دیدی، هیچ ضرری نداره چند روز استعلاجی

نه که یه بند بخوابی، ولی از سر کار رفتن بهتره

چرا شیاف دارم ولی  شکمم یهو سفت مثل سنگ میشه میترسم انقباض یاشه  مثلا دیشب یبار شد  ...

عزیزم منم این سفت شدنو.ی موقعی داشتم..حالا اگر واقعا نگرانی ی سر برو پیش دکترت ببین چ میگه...اینطوری از نگرانی درمیای حداقل 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه دو قلو داره بنده خدا بیشتر میترسه😉😉😉😍😍😍

اره حق داره .درکش میکنم من هنوزم باهردردی نگران میشم😬اوایل ک دیگه بدتر بودم

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍عیدیت مبارک  شک نکن خدا داده خودش هم نگهدارشونه فقط بهتره فمیبیو ...

مرسی مهربون 😘😘😘.ممنون بابت دعای قشنگت😍 .تو این شب عزیز میخوام خدا به همه منتظرا هر چ زودتر ی سالم و صالحشو بده 

عزیزم..وااای معجزه خدا مبارکت.😍😍😍

عزیزم هستی؟

اره گلم