2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام به همگی بچها من خیلی نگران شدم میشه هرکی جواب سوالمو می دونه کمکم کنه خدا خیرتون بده  &n ...

عزیزم منم پری قبل انتقال این جور شدم دیدم کیست زدم

نگران نباش پیش میاد

یه بار و دوبار اشکال نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یادت باشه ماه پیش سوم انتقال داشتم و ۱۹ تیر بیبی منفی و بعدش ۲۱ تیر پریودی خیلی خیلی کم .

وقت دکتر گرفتم رفتم رویان حافظی ی سری آزمایشهای ایمنی انعقادی نوشت و کاریوتایپ .تو رویان وقت امیرچخماخی گرفتم و تکمیلی ایمنی و برام نوشت همشونو انجام دادم جوابها هنو حاضر نیس بغیر از ازمایشهایی که دکتر حافظی تو روال عادی تکرار کرده بود .

قرار بود اینماه که پریود شدم وقت هیسترو بگیرم از اتاق عمل و مابقی کارها تا انتقال بعدیم با ارامش و چکاپ کامل کامل انجام شه

عزیزم همون 18هفته کامل بری بهتره...  نگران هم نباش..این دردا ک کلا باهامونه..نمخاد بخاطر هردرد ...

چرا شیاف دارم ولی 

شکمم یهو سفت مثل سنگ میشه میترسم انقباض یاشه 

مثلا دیشب یبار شد 

امروز هم یبار 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

من اینماه اصلا ی بارم فولیک نخوردم حوصله خودمم نداشتم از دست خدا و حکمتش .۹ سال گذشت😢

اما ۲۱ اومد من پریود نشدم ی بیبی چک گذاشتم بعد ۵ مین هاله انداخت . گفتم مدیکور خر است و داره منو سرکار میگذاره

آخه دو قلو داره بنده خدا بیشتر میترسه😉😉😉😍😍😍

یه دوقلوی تنبل 

نه نبضی نه حرکتی  حدااقل زودی بریم سونو از حال و روزشون خبر بگیریم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم چند قطره خون اومد و نوار گذاشتم . اما در حد همون چند قطره خون قرمز بود عصر اومدنی بیبی گرفتم و صبح گذاشتم تو لحظه اول دو خط سریع پررنگ شد . اداره رفتنی رفتم ازمایشگاه ساعت ۲ گفت تیتر بتا حاضر میشه 

جواب حاضر شد و ۱۵۰۰ بود🙈🙈🙈